Već i prije po meni jedan od najboljih preglednika, sada skoro da je savršen :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sam ga instalirao prije jedno pola sata i stvarno je dosta brži od verzije 10.10. I sviđa mi se u kojem je smijeru krenuo redizajn sučelja. Još kad bi se riješili ovih defaultnih tamnih boja...
Samo dodatak da ima i private browsing, da je find konačno napravljen na način kao u drugim browserima (znači pojavi se na vrhu stranice) i na takav način je riješen i password manager. I za sada se samo jednom srušio :)
Opera rules !
odličan program,ima puno bolji prikaz stranica od mozilla ali je prespora,dok se učita stranica prođe ura,jedno vrijeme sam koristio chrome,ali stalno rušio
Ovom verzijom su napokon shvatili da im je prethodno sučelje bilo bezvezno i puno hrpetine koje stvarno nitko ne koristi. Ova verzija mi sliči kao chrome vidjet ćemo kako će na kraju ispati :)
Ovom verzijom su napokon shvatili da im je prethodno sučelje bilo bezvezno i puno hrpetine koje stvarno nitko ne koristi. Ova verzija mi sliči kao chrome vidjet ćemo kako će na kraju ispati :)
Inače mi se sviđa što ima gomilu opcija (iako bi izbacio Mail client i onaj dio za downloadanje torrenta), ali joj je do sada najveći problem bilo prenatrpano sučenje. Novog korisnika doslovce prebije opcijama. Treba to očistit i one malo naprednije opcije još više bacit u pozadinu.
Inače konačno im radi normalno i aplikacija za PBZ online banking.
Još uvijek se nekad ruši kod prikaza flash-a , al je inače odlična i brza.
Super mi je nova Opera... ali me i dalje nervira kako prikazuje (kasapi) odredjene stranice (yahoo mail, hotmail...).
evo taman je skinuo i odlicna je jedno 10x brza od Safaria :DDD
LOL. Zadrži ovo razmišljanje za sebe. Sučelje Opere je oduvijek bilo odlično, a ako ti ne znaš iskoristiti opcije koje Opera nudi ne znači da ih nitko ne koristi.
Yep, yep! Sve više mi se čini da je to 'ona' Opera koju sam čekal!
Istina, ovo je pre-Alpha i ima bugova i nedostataka, ali kad se jednom navučeš na windowse, transparentnost, probaš chrome, i moć firefoxa, kužiš da sva ova brija kod web preglednika itekako ima smisla! Ima još puno mjesta za dorade i ugradnje novih tehnologija i standarda, ali, napredak je očit.
Imam pitanje za ovu operu.
Dio gdje ide personal bar mi je proziran, kod vas?
Kako imam tamnu podlogu, slabo se vidi...jel se moze kako napraviti da nije transparent?
Ne bih mijenjao pozadinu, taman sam si sredio desktop.
evo upravo ju intaliro i nemogu vjerovat kako je brza...brisem chrome
opera je sada glavna