Opera 10.10

poruka: 11
|
čitano: 1.974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 10.10".
17 godina
neaktivan
Opera 10.10

bojim se da od unite-a neće bit ništa...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Opera 10.10
jurluk kaže...

bojim se da od unite-a neće bit ništa...

Bit ce itekako zakaj mislis da nece ja sam to danas isprobal i radi bez problema uglavnom da iamo veci Upload islo bi lakše no inace jako dobro zamisljeno a jos i budu to poboljsali sigurno.Cool Jedini prepreka za posteno iskoristit tu uslugu je mali Upload koji mi tu imamo jer kako ces imat Streaming videa ili bilo cega s svog kompa kak spada ak ti je nazivni Upload 256 znaci u zbilji 35 kb u sekundi. Da bi to radilo optimalno treba bit veci Upload otprilike minimalno 512 kb ii vise pa to nije normalno problem Operinog rjesenja nego smjesno malog  Uploda koji mi tu imamo kod ovih nasih gulikoža onaj ko ima 1 mbit Upload nema problema nikakvih.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Opera 10.10

Vama je još dobro, meni je 128 upload.Izlanuo se

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Opera 10.10

Opera je službeno izdala verziju 10.10 svojeg preglednika Interneta u kojoj je po prvi put integrirana tehnologija Opera Unite

Koji prvi puta, prisutno je bilo i u beta verzijama 10.10.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Opera je službeno izdala verziju 10.10 svojeg preglednika Interneta u kojoj je po prvi put integrirana tehnologija Opera Unite

Koji prvi puta, prisutno je bilo i u beta verzijama 10.10.

Po tvojoj logici, SVE što izađe na tržište je već stara tehnologija zato što smo ju već vidjeli u fazi testiranja proizvoda  Smijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
18 godina
Opera 10.10

Nije on napisao da je to stara tehnologija, vec u tekstu pise da je to po prvi put izdanje opere sa Unite-om sto nije tocno. U stvarnosti vec duze vrijeme je bilo beta sa tom tehnologijom iako nisu radile bas najbolje. Autor teksta je trebao napisat da je to sada finalno izdanje. Ja sam Unite isprobao u par navrata, zgodan nacin za lagano "sheranje" raznih malih fileova.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Opera 10.10

nikad prije viđeno, pričamo o službenim verzijama. priča drži vodu itetako.

If it can't be my design, this is my line.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera 10.10

Meni izgleda odlicno. Doduse ja za to koristim Dropbox, ali to je samo slicna stvar, ne bas ista.

Pitanje, da li se moze prelgedavati i sa drugog browsera ili za download treba isto Opera?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mogu i drugi browseri. Inače mislim da je ideja genijalna, meni već koristi kad u firmi preko remote desktopa odrađujem neke poslove za klijente kojima dajemo IT podršku a zatreba mi neki fajl sa mog računara. Dosad koristio gmail za to ali mi je ovo brže rješenje.

Media player je takođe genijalna stvar koja će promijeniti mnogo toga. Nažalost većina ovih stvari će postati popularna tek kad ih drugi browseri izimitiraju kao i obično...

:)
18 godina
neaktivan
Rain Man kaže...

Nije on napisao da je to stara tehnologija, vec u tekstu pise da je to po prvi put izdanje opere sa Unite-om sto nije tocno. U stvarnosti vec duze vrijeme je bilo beta sa tom tehnologijom iako nisu radile bas najbolje. Autor teksta je trebao napisat da je to sada finalno izdanje. Ja sam Unite isprobao u par navrata, zgodan nacin za lagano "sheranje" raznih malih fileova.

Karikirao sam kad sam rekao 'stara tehnologija', a tekst je ispravno napisan. Lazarus Ledd razumije.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
18 godina
Opera 10.10

Može li mi netko objasniti kakvo je to shareanje slika i datoteka? Je li to kao kod msna gdje nekome baciš nešto u prozor pa se to prebaci, ili je više nalik imageshacku ili googledocsu gdje se stvari prebacuju na neki udaljeni server? I koliko je to sigurno?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice