s obzirom da je dosta informacija na wikipediji netočno, kome bi ovo moglo koristiti?
i da baterije traju 1 godinu? no way!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom da je dosta informacija na wikipediji netočno, kome bi ovo moglo koristiti?
godinu dana normalne upotrebe moze znaciti bilosto, to da su stavili koliko sati koristenja...
U doba interneta, imati će update poštom! Smiješno
Wikipedija je po istraživanjima jednako točna kao i mnogo razvikanije papirnate enciklopedije.
Wikipedija je po istraživanjima jednako točna kao i mnogo razvikanije papirnate enciklopedije.
pa dobro, ali opet podatke na wikipediji može izmjeniti bilo tko i napisati bilo što, a papirnate enciklopedije ne može nitko 
pa dobro, ali opet podatke na wikipediji može izmjeniti bilo tko i napisati bilo što, a papirnate enciklopedije ne može nitko 
Koliko ja znam sve promjene koje netko napiše moraju biti odobrene od admina, modova ili što već oni imaju
Pa dobro, ali opet te se greške brzo uoče i članci se revertaju. Osim toga, ne postoji niti jedan sajt na Internetu na kojem se može naći toliko informacija koliko na Wikipediji, a njezini autori se zaista trude napraviti je što boljom.
Koliko ja znam sve promjene koje netko napiše moraju biti odobrene od admina, modova ili što već oni imaju
Postoji link Nedavne promjene na kojem se lista svaka promjena na člancima. Uglavnom tu netko stražari i vandaliziranje se poništi. Članci koji su skloni vandaliziranju se zaključaju i mogu ih mijenjati samo određeni korisnici.
Isprike na duplom postu.