Starter - besplatno. Koliko god da su losi u izradi drugih stvari, u izradi Officea su majstori. Ovaj potez sa besplatnim starterom jer toliko dobar da ce ostali konkurenti vrlo vjerojatno odustati od daljnjeg razvoja. Nadam se samo da ce Google nesto smisliti na netu kao odgovor na to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U cemu su to losi ? Microsoft svega cega se uhvati bude u pravilu medju top proizvodima na trzistu, a i njihovi proizvodi uglavnom drze glavninu trzisnog kolaca ... Koliko god se to nekima svidjalo ili ne ...
Koliko sam čuo vratili su "normalni" meni? Istina ili?
mali offtopic..
Volio bih vidjeti koliki kolač su uzeli drugi besplatni Office paketi (OpenOffice, Planmaker,...). Vjerovatno ih je to ponukalo da nešto naprave u tom pogledu. Inače, OpenOffice zadovoljava sve moje perverzije.
Starter - besplatno. Koliko god da su losi u izradi drugih stvari, u izradi Officea su majstori. Ovaj potez sa besplatnim starterom jer toliko dobar da ce ostali konkurenti vrlo vjerojatno odustati od daljnjeg razvoja. Nadam se samo da ce Google nesto smisliti na netu kao odgovor na to.
ovo boldano bi trebalo u nekakvu izjavu mjeseca ili slično. moram te razočarat. office 2010 starter radit će samo na visti ili sedmici i dolazit će samo preko OEM-a, s novim računalima ako s njima kupiš ili vistu ili sedmicu
@zbuzanic
openoffice drži nekih 12% tržišta.
Traku su u 2010 stavili i u programe u kojima su u 2007 bili klasični izbornici (Outlook, Publisher).
Sviđa mi se što su dodali mogućnost izrezivanja (crop) slika unutar Offica (ili ja nisam primjećivao da je to bilo i prije).
Pa umjesto Office button su stavili File. A što se tiče normalnog menija, meni je ribbon meni puno bolji od klasičnoga.