Odstupilo vodstvo Samsunga

poruka: 9
|
čitano: 953
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odstupilo vodstvo Samsunga".
17 godina

Eh sto ti je pravica... Uzdignes cjelokupno gospodarstvo zemlje, pritom utajeci malo poreza (pretpostavka afere valjda), i eto te na stupu srama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odstupilo vodstvo Samsunga
Pixidar kaže...

Eh sto ti je pravica... Uzdignes cjelokupno gospodarstvo zemlje, pritom utajeci malo poreza (pretpostavka afere valjda), i eto te na stupu srama.

i kaj sad?
Trebao  bi  proc  nekažnjeno?
Nema  šanse.
zar  mu  nisu  bili  oni  silni  milioni  dosta  koje  je  zaradio?
Morao  je  bogec  utajit  porez  da  preživi.
To  nam  samo  jedno  pokazuje:
Tko  ima  puno  hoce  pod  svaku  cijenu  još  puno  više.
Sramota  kažem  samo.
Nema  veze  bio  on  šef  firme  ili  predsjednik  države  il  ti  ili  ja.
Pred  zakonom  bi  svi  trebali  bit  isti  i  bit  kažnjeni  jednako  za  jednaka  djela.
Tak  mu  i  treba  kad  je  pohlepan.
To  ce  sigurno  naštetiti  Samsungu. 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina

Tako je!

Smijesno je samo kaj uvijek dok su razotkriveni, daju ostavke!

Valjda misle, a neki i uspijevaju, time izbjeci velike probleme sa sudovima!

A sramota im i nije neki problem!

Ipak Samsung sam po sebi, pogotovo sto se mobitela tice, bio je i ostaje moj number 1!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa neće davati ostavke ako ih ne otkriju:)

17 godina

Zasto ne, ako se nekome negdje ne svida, moze slobodno otici!

S njima je ipak "druga pjesma", ostavku daju jer vjerojatno zele izglumiti neku vrstu isprike kak bi izbjegli kaznu za ono sto su ucinili!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 18:22 (Armor).
17 godina
LUXX kaže...
Nema  veze  bio  on  šef  firme  ili  predsjednik  države  il  ti  ili  ja.
Pred  zakonom  bi  svi  trebali  bit  isti  i  bit  kažnjeni  jednako  za  jednaka  djela.
 Ma naravno, to vrapci na granama pjevaju od '48...
Nego, ja sam malo razmisljao "izvan kutije", jelte :p
17 godina

Vecina ljudi grijesi u jednom a to je: Ako ti prodajom svog proizvoda naplatis porez od kupca u ime drzave, iznos tog poreza nikad nije ni pripadao tebi, tako da svako zadrzavanje/prikrivanje tog iznosa predstavlja kradju od drzave. A s normalnom drzavom nema zahebancije.

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 18:37 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Tako je!

Smijesno je samo kaj uvijek dok su razotkriveni, daju ostavke!

A trebali bi, kao naši političari, reći da je to normalno i napredovati u firmi. Oni koji baš puno zaseru smire se na par mjeseci, pa opet po starom.
17 godina

Mislis, kao nasi politicari i neki(nasi naravno) nogometni klubovi?!

Razlika izmedu njih i Samsunga je da Samsung moze s njima kao sa sahovshim figurama igrati sah sam protiv sebe, kak mu pase!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice