Odgođeni Windowsi Mobile 7?

poruka: 7
|
čitano: 1.362
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođeni Windowsi Mobile 7?".
17 godina
neaktivan

imam par pitanja iz mobile područja. jer sam skroz novi korisnik mobile windowsa zanima me kako ide stvar s updateom. ako imam wm6 treba li neka dodatna licenca za update na 6.1 odnosno na 6.2

je li uopće takva nadogradnja moguća (i je li besplatna?)? Na koji način se distribuira taj update (je li to neki flash ili standardni update/service pack) ili je princip što dobiš to imaš?

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odgođeni Windowsi Mobile 7?

Nema ti tako nesto za Win Mobile.. to ti je sve flashano u memoriju tvog PDA/Smartphonea. Ja ti imam N560 i nadogradio sam ga ilegalno na 6.1 verziju. Potrazi malo na netu nesto slicno.. nece biti problema pogotovo ako imas HTC.

17 godina

Stari, otiđi na službenu stranicu HTC-a odaberi TAB HTC e-Clab i besplatno se regaj. Nakon toga odaberi svoj urteđaj i nađi si ROM update. I to bi trebalo biti to, upute dalje imaš kako se radi update, naravno ako je podržano od strane HTC-a. Za novije uređaje uglavnom postoji update s WM 5,0 na WM6 ili WM6,1. Ako nema onda preko neta potraži kuhane (nelužbene) ROM-ove.

P.S. možeš se probati regati i preko HR službene HTC-ove stranice, ali samo ako je kupljen uređaj u Hr.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

momci što reći nego zahvaljujem na informacijama. probat ću ovih dana.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
neaktivan

Znas, nije ti bas sve tak bajno i jednostavno.

Recimo, ja imam HTC TyTN i on je POTPUNO izbacen sa HTCovih stranica. Logika HTCa je da nakon 2 godine gasi support za telefone (sluzbeni odgovor od HTCa). Zasto ti to pisem? Zato jer je telefon dosao sa Win 5 i do maja ove godine bio je update na Win 6. Sada kada je dosao Win 6.1 telefon je maknut sa supporta ?!

Da bi updateao telefon moras trazit ROM verziju za tvoj telefon. Recimo, T-Com ima TyTN ali se njihov ROM ne moze stavit na HTC TyTN. Sa drugim proizvodjacima je jos gore. Zamisli HP na TyTN.

Ja nisam nigdje nasao kako napravit upgrade samo Win. Da li neko znade?

17 godina

Samo da napomenem, bježite od brerndiranih ROM-ova (tipo T-mobile, Vodafon). Nis dotjerani kao originali, iskustva korisnika.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
Drazen kaže...

Ja nisam nigdje nasao kako napravit upgrade samo Win. Da li neko znade?

Ne postoji opcija updatea samo windowsa, flasha se rom i to je to.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice