Odgođen 3DMark 11

poruka: 37
|
čitano: 3.091
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođen 3DMark 11".
18 godina
Odgođen 3DMark 11

Pitam se tko je više platio last minute tweakanje, ATI ili nVidia?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Odgođen 3DMark 11
Father_Dougal kaže...

Pitam se tko je više platio last minute tweakanje, ATI ili nVidia?

ATI...

{#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
Odgođen 3DMark 11
AMD-u u ovom benchu ne pomogne ni sam dragi Bog.Vidio sam da četvrti test je sa extremnom teselacijom i upravo će tu AMD popusiti ogromne bodove sto će zasigurno utijecati na konačni Score
I'll be back
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odgođen 3DMark 11

Pogle cijenu za proffesional edition

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
AMD-u u ovom benchu ne pomogne ni sam dragi Bog.Vidio sam da četvrti test je sa extremnom teselacijom i upravo će tu AMD popusiti ogromne bodove sto će zasigurno utijecati na konačni Score

{#}-

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 13:05 (dado8).
18 godina
odjavljen
Odgođen 3DMark 11

s kojim programom bi najlakše oblikovao i popunio kućište sa slikama kao ovdje?

nemam iskustva sa nikakvim grafičkim programima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Raus kaže...

tisuća dolara za omogućena 3 featurea i tehnical support xD

Čovjek bi rekao da mora da im se omaklo kad su pisali cjene.. : D

Jer će biti dosta onaj prvi: Free za benchmarkanje ili će trebat kupovati kao prijašnje DX9 i DX10 3DMarkove?

Rusted from the rain
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 13:53 (stoncin3).
18 godina
stoncin3 kaže...
Raus kaže...

tisuća dolara za omogućena 3 featurea i tehnical support xD

Čovjek bi rekao da mora da im se omaklo kad su pisali cjene.. : D

Jer će biti dosta onaj prvi: Free za benchmarkanje ili će trebat kupovati kao prijašnje DX9 i DX10 3DMarkove?

Jer neće

18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Raus kaže...

S obzirom na ocekivanu zahtjevnost novog tridemarka, mislim da ce i 720p limitirana free verzija biti dovoljna za mucenje dx11 kartica :)

My Chi is stronger than yours
17 godina
protjeran

Pa će da namlate para sa prodajom novog DX11 Marka po 1000 dolara kad više sada ne treba licenca za benchmarkanje : D

Rusted from the rain
18 godina
odjavljen
Odgođen 3DMark 11

kako će otprilike bodovno bit određen 3d mark 11?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 14:13 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
microman kaže...

{#}-

Idemo se kladit za 200kn da će GTX580 ubit Boga u HD6970 sa 3DMarkom 11. Hehe očekujete revoluciju,al dobit ćete frisku figu prije HD7XXX serje.
I'll be back
17 godina
protjeran

OT jer moja GTX460 768 bolja kod uporabe teselacije od HD6850?

Rusted from the rain
18 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako će otprilike bodovno bit određen 3d mark 11?

S obzirom na bodovanja iz prijasnjih nastavaka (tendencija padanja), rekao bih 5-10k na performance testu.

My Chi is stronger than yours
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Je, mnogo bolja kod extremne teselacije.

16 godina
protjeran
ako smicroman kaže...
dado8 kaže...
microman kaže...

{#}-

Idemo se kladit za 200kn da će GTX580 ubit Boga u HD6970 sa 3DMarkom 11. Hehe očekujete revoluciju,al dobit ćete frisku figu prije HD7XXX serje.

ma kakva lova, ma kakvo ubijanje,   GTX580 vs Cayman 3Dmark2011= +-15%

p.s. ako si bas tolko uvjeren i ako ces tako skoro do Zagreba mozemo se okladit da luzer placa dernek u recimo Medi - ima da okreces runde do iznemoglosti{#}

p.s.s. samo da se iznenadis, 200kn ti nece bit ni priblizno dosta{#}

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
stoncin3 kaže...

Je, mnogo bolja kod extremne teselacije.

I još samo da te pitam jer to vidljivo konkretno u video igrama koje koriste teselaciju te koliko je opazivo, dakle nekako kao otprilike DX11 vs DX10 razlike, kao AA Off vs AAx4 ili kao neki medium detalji vs nakakav ajde high u igrama?

Još jednom sry za OT ovo i ništa drugo..{#}

Rusted from the rain
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
ako smicroman kaže...
dado8 kaže...
microman kaže...

{#}-

p.s. ako si bas tolko uvjeren i ako ces tako skoro do Zagreba mozemo se okladit da luzer placa dernek u recimo Medi - ima da okreces runde do iznemoglosti{#}

Kolega dogovoreno.Gubitnik placa runde. Ja kažem 15+ na stranu Nvidije.
I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...
dado8 kaže...
ako smicroman kaže...
dado8 kaže...
microman kaže...

{#}-

Kolega dogovoreno.Gubitnik placa runde. Ja kažem 15+ na stranu Nvidije.

nikad lakse zaradjena pijaca{#}

doduse lazem, jucer sam poentiro i na Barceloni, j3bate pretvorit cu se u alkosaundefined

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 15:48 (dado8).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

I još samo da te pitam jer to vidljivo konkretno u video igrama koje koriste teselaciju te koliko je opazivo, dakle nekako kao otprilike DX11 vs DX10 razlike, kao AA Off vs AAx4 ili kao neki medium detalji vs nakakav ajde high u igrama?

Još jednom sry za OT ovo i ništa drugo..{#}

Zasad se ta prednost nVIDIE ne osjeti u igrama, tek u benchmarkovima koji forsiraju teselaciju.

A što se tiče kvalitete prikaza, odvrti heaven sa i bez teselacije pa vidi. Ili guglaj neki test.

17 godina
protjeran

Ja ljepše grafike od BC2 na maxed nisam u životu vidio, pogotovo ona džungla u Boliviji. Sad nisam pratio tijek razvoja i prikaz grafike sa DX10 na DX11, ali

to je po meni 5+xD

Inače ako je to i do teselacije svaka čast nVidiji, kažem igru sam probao jedino na GTX460.:\

Rusted from the rain
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja ljepše grafike od BC2 na maxed nisam u životu vidio, pogotovo ona džungla u Boliviji. Sad nisam pratio tijek razvoja i prikaz grafike sa DX10 na DX11, ali

to je po meni 5+xD

Inače ako je to i do teselacije svaka čast nVidiji, kažem igru sam probao jedino na GTX460.:\

LOL. A šta je Crysis i Metro2033? I nažalost BC2 ima jako malo teseliranih objekata. Najviše ih ima Metro i STALKER CP.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Odgođen 3DMark 11

Ne osjeti se ni u Stalkeru baš razlika između DX10 i DX11. Metro najviše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odgođen 3DMark 11

lol Kad taj Metro ful ružno izgleda.. Znači u BC2 nije presudna tesselation?

hm Dakle sve u svemu ako se gleda igre onda samo te Metro i Stalker.. Dobro da znam sve onda..xD

Inače najprije me isprva fascinirala grafika na DX11 kod tog famoznog Metroa 2033. OT Kasnije kada sam krenuo igrati dalje i dalje vidjelo se samo mrak u mojim umornim očima

od igranja sat po sat. Depressive fascinations ako sam se dobro izrazio.. Tmurno, sivo, mračno, neugledno, ruševine, tama kao da se nema što vidjeti tu zapravo od grafike.

NHF fans samo to mi je ostalo i igru nisam nikada ni završio. Osjetio sam kao da ću sve to sanjati ružno.

Ipak ovo je informatički forum neću dalje subjektivne stavove o DX11 igrama.

TY obojica

Rusted from the rain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stoncin3 kaže...

hm Dakle sve u svemu ako se gleda igre onda samo te Metro i Stalker.. Dobro da znam sve onda..xD

Inače najprije me isprva fascinirala grafika na DX11 kod tog famoznog Metroa 2033. OT Kasnije kada sam krenuo igrati dalje i dalje vidjelo se samo mrak u mojim umornim očima

od igranja sat po sat. Depressive fascinations ako sam se dobro izrazio.. Tmurno, sivo, mračno, neugledno, ruševine, tama kao da se nema što vidjeti tu zapravo od grafike.

NHF fans samo to mi je ostalo i igru nisam nikada ni završio. Osjetio sam kao da ću sve to sanjati ružno.

TY obojica

Moras je zavrsit !! moras XD

sad stavarno steta inace je jako dobra igra

pozdrav :)

18 godina
odjavljen
Puls3 kaže...
stoncin3 kaže...

TY obojica

Moras je zavrsit !! moras XD

sad stavarno steta inace je jako dobra igra

pozdrav :)

dobra je igra ali ne volim te horor igre,ne zbog straha nego zbog gadarija

inače ja nisam ni iskusio full detalje u metrou...igrao sam na high ali mislim da sam imao isključene opcije za teselaciju i onaj dof ili kako se već zvao

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

TY obojica

Hebiga, možda jest mračna ali grafički izgleda stvarno odlično.

Svaki objekt ima parallax mapping occlusion, teksture visoke rezolucije, odlično izvedene sjene, ambient occlusion, teselacija... Slobodno mogu reći grafički najnaprednija igra današnjice. Također mi se sviđa i radnja, atmosfera... po meni vrlo dobra igra.

@M4X: Na 5850 se ne može igrati na najvišim detaljima. Ja sam je prešao na 1680x1050 (max reza na monitoru), very high i teselacija ON. MSAA sam isključio jer stvarno puno utječe na performanse. A teselaciju bogami neću isključivati nakon što sam za grafu ispljunuo 2k kn. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:02 (ATiGamer).
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Ne osjeti se ni u Stalkeru baš razlika između DX10 i DX11. Metro najviše.

STALKER nije grafički zahtijevan i zato nije neki jaki udar na preformanse,al STALKER ima jako puno obijekata koji su teselirani.Zidovi,Zgrade,Plocice,ograde,stubista.Stvarno jako puno toga.Dok u BC2 doista moraš tražit mikroskopom da bi pronašao teselirani obijekt
I'll be back
16 godina
Odgođen 3DMark 11

OMG koja cijena za ovih samo za par featuresa {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Na demo videu se vide 2 scene od mogućih 6...

I vidi se da je MSI i Antec sponzorirao/reklamiran u testovima...

Dakle moguće je da ima još 4 branda (1 po testu, kao recimo Sapphire u Vantage).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice