Jok, pa nece. Da im mamina. Sve te americke tvrtke stalno nesto seruckaju sa Europom. Cak i kad napokon dodju u Europu onda je to UK ili u najboljem slucaju Njemacka. Pogledajte PayPal, Ebay, Google checkout, ma necu dalje niti nabrajati.
Jok, pa nece. Da im mamina. Sve te americke tvrtke stalno nesto seruckaju sa Europom. Cak i kad napokon dodju u Europu onda je to UK ili u najboljem slucaju Njemacka. Pogledajte PayPal, Ebay, Google checkout, ma necu dalje niti nabrajati.
Za to su krivi Hrvatski zakoni a ne ove kompanije/usluge.
Koja glupost...neočekivano velika potražnja...Očekivali su oni veliku potražnju, inače ga ne bi ni proizvodili...
Koja glupost...neočekivano velika potražnja...Očekivali su oni veliku potražnju, inače ga ne bi ni proizvodili...
Nije glupost vec genijalni Apple-ov marketing.
Oni prodaju svoje uredaje ovakvom umjetno stvorenom senzacijom.
Nikako mi nije jasno šta ljudi vide u tom ipadu. Samo veliki Iphone, ajde da je touch screen pravi tablet ( tj. da podržava stylus i barem 1024 razine pritiska )
Nije glupost vec genijalni Apple-ov marketing.
Oni prodaju svoje uredaje ovakvom umjetno stvorenom senzacijom.
opet pogrešno. Ako ti misliš da je jednostavno proizvesti preko pola miljuna uređaja u cca mjesec dana i distribuirati ih, te nastaviti proizvodnju tempom od nekoliko desetaka tisuća dnevno, uz ovisnost o raznim dobavljačima koji su već imali problema u prošlosti sa održavanjem tražene kvalitete onda si naivan.
Ovo je realno ogroman uspjeh, van svakih očekivanja kao što su i sami rekli i sasvim sigurno je potrebno vrijeme da se proizvodnja poveća i ubrza.
Nisam ni znao da postoji toliko nobova koji kupuju to beskorisno smeće.
neznam kaj se cudite tome jer zivimo u svijetu kapitalizma i naravno da se onda donose ovakve odluke zbog takve potraznje
Nisam ni znao da postoji toliko nobova koji kupuju to beskorisno smeće.
Svaki proizvod nađe kupca.
Nijedna korporacija ne može znati točno kolika će biti potražnja, imaju razne metode predviđanja, ali one ne mogu dati točan broj... zato se u ekonomiji koristi izraz 'uz uvijet da ostale stvari ostanu nepromjenjene', valjda će europljani preživjeti još mjesec dana bez ipada.
O ne!
O ne!
Sarcasm at its best!!! :D
ma, ništa.
ko da je nives celzijus rekla da se poševila na veš mašini.
Ajme odgoda... evo več sam počeo dobivati tikove, čak se i tresem, drhtim, štrepim.. što ću sad da radim... više ništa nije isto kao prije- više ništa nema smisla.. idem da utopim tugu u svom iPhone-u! Ono mislim si stvarno Apple mi je jedna od dražih marki ali doslovce u zadnje vrijeme nakon svake pročitane vijesti o iPadu osjetim žestoku potrebu da odem u WC! Čak i kad otvaram paštetu bojim se da će iPad iskočiti iz nje... prestrašno.
Ohh kako strasna vijest toliko sam se uznemirio da necu mozi spavati 30 dana...
Pa toliko mi je zao da za cijelo vrijeme koliko se reklamira i pise o ovom proizvodu nisam procitao ni cemu tacno sluzi ovo go*no velicine skolske knjige koje mi uz mobitel ne pada na pamet nositi sa sobom pa cak ni u automobilu
Znaci toliko sam se prezasitio ovakvih gluposti da ga iskreo ne bih kupio ni za 50 maraka
Ajme odgoda... evo več sam počeo dobivati tikove, čak se i tresem, drhtim, štrepim.. što ću sad da radim... više ništa nije isto kao prije- više ništa nema smisla.. idem da utopim tugu u svom iPhone-u! Ono mislim si stvarno Apple mi je jedna od dražih marki ali doslovce u zadnje vrijeme nakon svake pročitane vijesti o iPadu osjetim žestoku potrebu da odem u WC! Čak i kad otvaram paštetu bojim se da će iPad iskočiti iz nje... prestrašno.
Ali moraš priznati da bi bilo baš super na WC-u ubit vrijeme surfajući na iPadu i čitati vijesti o kome? Apple-u, naravno.. ;)
Ma da iPad ima i mali printer ugrađen u sebe tako da se mogu i obrisat na WC-u, još možeš birat i uzorke kakav će papir bit, onako fino skrolaš po ekranu i biraš ma milina...
To me toliko pogodilo da sam cijelih 10 sekundi gledao kroz prozor...
Nemoj da pricate tako ccccc 
Zbog ovakve vijesti mjesto sto se tu cijepate od smijeha i sto vas boli ***** treba da se okupimo svi iz cijele regije i u znak protesta strajkujemo gladju
PS
Evo ja cu se politi benzinom i zapaliti na tim protestima
bas takvih kupaca kod nas.
Ma da mi smo samo visokoobrazovani seljaci..
a sad idem da se objesim za luster u znak protesta (možda apple promijeni mišljenje pa pošalje koju turu pedova kod nas). Prve žrtve peda padaju- na apple-u je potez...
Da i sad tko se smatra visokoobrazovanom osobom doslovce je prinuđen kupiti iPad da bi potvrdio taj svoj status a oni koji nisu u tom rangu opet će kupiti iPad jer žele da se stekne takav dojam o njima. Ni sami nismo svjesni u moć marketinga...
bas takvih kupaca kod nas.
Pa cekaj malo, jesmo li mi drustvo znanja ili nismo? 
Da i negdi sam čital da svako ko ne kupi ipad ima malog pišu.
Šta ga serete to je čudo jedno.
Možda kome palo na pamet da ako si visokoobrazovan imaš bolji posao i veća primanja pa si samim time možeš priuštit ništ korist igračke?
Isto tak stoji svaki premium proizvod.
Ipad je igračka koja me ne zanima ali da stvarno imam viška love kupil bi ak ništ drugo da mi skuplja prašinu.
Čemu služi ovaj podatak?
Možda kome palo na pamet da ako si visokoobrazovan imaš bolji posao i veća primanja pa si samim time možeš priuštitništ korist igračke?
Mala korekcija (uz dopuštenje, hvala).
Ne bih bio tako grub pa rekao da je niškoristi već da je to gadget.
Naravno ako imaš manja primanja onda moraš iskoristiti najbolje ono što si možeš priuštiti i zato je ipad pored laptopa ipak nepotreban.
Nikako mi nije jasno šta ljudi vide u tom ipadu. Samo veliki Iphone, ajde da je touch screen pravi tablet ( tj. da podržava stylus i barem 1024 razine pritiska )
o čem ti? pa stvar nema USB. moj mobitel, televizor i fotoaparat ga imaju.
Čemu služi ovaj podatak?
Možda kome palo na pamet da ako si visokoobrazovan imaš bolji posao i veća primanja pa si samim time možeš priuštitništ korist igračke?
Mala korekcija (uz dopuštenje, hvala).
Ne bih bio tako grub pa rekao da je niškoristi već da je to gadget.
Naravno ako imaš manja primanja onda moraš iskoristiti najbolje ono što si možeš priuštiti i zato je ipad pored laptopa ipak nepotreban.
To i komentar na stanje u HR je bio sarkazam, al vidim da ga dosta njih nije shvatilo :). Ako me što nervira to su ljudi koji misle da ispadaju pametni omalovažavanjem appleovih proizvoda ... nažalost na kraju bude sasvim suprotno ... :D