Izgleda kao best buy !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam takvu tipkovnicu ali nema pozadinsko osvjetljenje, i mogu reci da je solidna, malen hod tipki i mekana je dosta, a za malo love, i proizvodjac je speedlink
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=50211&kateg=1101
ne bi bilo loše ovo kupit..
imam takvu tipkovnicu ali nema pozadinsko osvjetljenje (...)
Jedva čekam da dođe u Hrvatsku!!!
Pa normalno da ju nitko na prodaje kada nema hrvatska slova na gumbima,tak da ju sigurno jako mali postotak ljudi zanima.I takve tipkovnice rijetko imaju hrvatska slova.
Pa normalno da ju nitko na prodaje kada nema hrvatska slova na gumbima,tak da ju sigurno jako mali postotak ljudi zanima.I takve tipkovnice rijetko imaju hrvatska slova.
WoW predobra tipkovnica...samo bi trebao onda takve 3 kupiti pošto imam 3 kompa 
nije toliko ni skupa...a lijepo izgleda
Nema sta, super tipkovnica.....ima plavo i crveno pozadinsko osvijetljenje,super dizajn i ostalo za tako male novce(35$=160kn otprilike)
ima tipke nalik onim na laptopu ak se na varam...sve u svemu super je
Zakon zgleda. Da je wireless odmah bi naručio. :(
Ovako na žalost niš...
Nema sta, super tipkovnica.....ima plavo i crveno pozadinsko osvijetljenje,super dizajn i ostalo za tako male novce(35$=160kn otprilike)
ima tipke nalik onim na laptopu ak se na varam...sve u svemu super je
malo je 300, minimalno 550kn 100%
Ima jedna firma koja se bavi dizajnom tipkovnica, koja je normalno u kini. Njihove dizajne koristi 80% proizvođača tipkovnica među kojima je i Logitech ali ne sa svim modelima. Ako se sječate i Loitech je imao sličan model koji je bio bežičan. Proizvođač naruči dizajn sa nekim svojim izmjenama i tipkovnica se radi. Što se tiće hrvatskih znakova situacija je sljedeča. Niti jedan proizvođač ne proizvodi tipkovnice sa hrvatskim znakovima ukoliko za tu zemlju ne postoji distributer koji uzima sebi na lager minimalno 500 ili više komada jer je to za proizvođača apsolutno neisplativo, neće oni štampat šđčćž na 10 tipkovnica i onda mislit di je tih deset tipkovnica za koju je točno zemlju itd. Govorim to zato jer i sam radim u domaćoj IT firmi pa znam kakva je situacija što se toga tiće.
ma sta ce vam wireless...kom smeta kabel...i da je wireless sigurno bi kostala vise od 30 dolara