OCZ Illuminati

poruka: 17
|
čitano: 3.175
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OCZ Illuminati".
17 godina
protjeran
OCZ Illuminati

Izgleda kao best buy !

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: OCZ Illuminati
uopste niej skupa ,za to kakva je i sta nudi...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

imam takvu tipkovnicu ali nema pozadinsko osvjetljenje, i mogu reci da je solidna, malen hod tipki i mekana je dosta, a za malo love, i proizvodjac je speedlink

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=50211&kateg=1101

17 godina
OCZ Illuminati

ne bi bilo loše ovo kupit..

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cyclone kaže...

imam takvu tipkovnicu ali nema pozadinsko osvjetljenje (...)

Moram priznati da je sličnost nevjerojatna - ne bi me začudilo da silaze sa susjednih proizvodnih linija u istoj tvornici (jedna sa osvjetljenjem i OCZ-ovim logom, jedna bez osvjetljenja, sa Speed-linkovim   logom, u različitim bojama). 
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Jedva čekam da dođe u Hrvatsku!!!

Načekat ćeš se... mislim da nitko ne prodaje OCZ tipkovnice kod nas.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
OCZ Illuminati

Pa normalno da ju nitko na prodaje kada nema hrvatska slova na gumbima,tak da ju sigurno jako mali postotak ljudi zanima.I takve tipkovnice rijetko imaju hrvatska slova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
toma kaže...

Pa normalno da ju nitko na prodaje kada nema hrvatska slova na gumbima,tak da ju sigurno jako mali postotak ljudi zanima.I takve tipkovnice rijetko imaju hrvatska slova.

??   Svaka tipkovnica ima mogućnost pisanja hr slova, samo nelokalizirane verzije nemaju hr naljepnice na tipkama. Iste možeš kupiti i nalijepiti..

Šteta što nije wireless.. 
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 17:30 (ferovca1).
17 godina
OCZ Illuminati

WoW predobra tipkovnica...samo bi trebao onda takve 3 kupiti pošto imam 3 kompa Belji se

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa ni nije skupo. čudno...
17 godina
neaktivan
OCZ Illuminati

nije toliko ni skupa...a lijepo izgleda

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OCZ Illuminati

Nema sta, super tipkovnica.....ima plavo i crveno pozadinsko osvijetljenje,super dizajn i ostalo za tako male novce(35$=160kn otprilike)

ima tipke nalik onim na laptopu ak se na varam...sve u svemu super je

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 20:31 (miks).

0 0 hvala 0
18 godina
OCZ Illuminati

Zakon zgleda. Da je wireless odmah bi naručio. :(

Ovako na žalost niš...

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miks kaže...

Nema sta, super tipkovnica.....ima plavo i crveno pozadinsko osvijetljenje,super dizajn i ostalo za tako male novce(35$=160kn otprilike)

ima tipke nalik onim na laptopu ak se na varam...sve u svemu super je

dam se kladit da bi kod nas kostala 300 kn minimalno!
zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!
17 godina
neaktivan

malo je 300, minimalno 550kn 100%

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Ima jedna firma koja se bavi dizajnom tipkovnica, koja je normalno u kini. Njihove dizajne koristi 80% proizvođača tipkovnica među kojima je i Logitech ali ne sa svim modelima. Ako se sječate i Loitech je imao sličan model koji je bio bežičan. Proizvođač naruči dizajn sa nekim svojim izmjenama i tipkovnica se radi. Što se tiće hrvatskih znakova situacija je sljedeča. Niti jedan proizvođač ne proizvodi tipkovnice sa hrvatskim znakovima ukoliko za tu zemlju ne postoji distributer koji uzima sebi na lager minimalno 500 ili više komada jer je to za proizvođača apsolutno neisplativo, neće oni štampat šđčćž na 10 tipkovnica i onda mislit di je tih deset tipkovnica za koju je točno zemlju itd. Govorim to zato jer i sam radim u domaćoj IT firmi pa znam kakva je situacija što se toga tiće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 11:38 (scufeer).
17 godina
neaktivan
OCZ Illuminati

ma sta ce vam wireless...kom smeta kabel...i da je wireless sigurno bi kostala vise od 30 dolara

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice