Očekujte uskoro Bugov F**K OFF

poruka: 278
|
čitano: 44.833
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Očekujte uskoro Bugov F**K OFF".
15 godina

Al se mozes nasmijat u ovoj temi. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Očekujte uskoro Bugov F**K OFF
Friday kaže...

Usudit ću se reći da je malo neoprezno reći KOLEKTIVNI FAQ OFF. Da li će biti riječi o memory leakovima u .NET-u? SQL optimizacijama? Pravilnom postavljanu index-a na tablicama? Paralelizaciji SQL upita? Nisu svi Bug-ovi čitatelji gejmeri koje zanima kakva je najnovija grafa niti uredski moljci koje zanima najnoviji laserski pisač. Ima nas svakakvih - nije nam ni wikipedija dovoljna a kamoli Bug FAQ... Ali ajd da vidimo i to čudo...

Ako si prevazao BUG, nema potrebe da svoje znanje tako bespotrebno istices.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
Friday kaže...

Usudit ću se reći da je malo neoprezno reći KOLEKTIVNI FAQ OFF. Da li će biti riječi o memory leakovima u .NET-u? SQL optimizacijama? Pravilnom postavljanu index-a na tablicama? Paralelizaciji SQL upita? Nisu svi Bug-ovi čitatelji gejmeri koje zanima kakva je najnovija grafa niti uredski moljci koje zanima najnoviji laserski pisač. Ima nas svakakvih - nije nam ni wikipedija dovoljna a kamoli Bug FAQ... Ali ajd da vidimo i to čudo...

Ističem njihovu potencijalnu pogrešku u tako bombastičnoj najavi. Apetit mase je ogroman... Tko kaže da je to moje znanje?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Mentalist, YOU DUN GOOFED.
16 godina
protjeran
Friday kaže...

Ističem njihovu potencijalnu pogrešku u tako bombastičnoj najavi. Apetit mase je ogroman... Tko kaže da je to moje znanje?

Ne istici tudje znanje.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
Friday kaže...

Samo se ti nadaj...

Friday kaže...
Mentalist kaže...
Friday kaže...

Cuj, zna se na koju publiku cilja Bug... forum je druga prica. Tu je drustvo mjesovito (iako ovi gore koje si nabrojao su u debeloj manjini prema onima koji pate za novom verzijom graficke), ali sto se casopisa tice... mislim da se neces bas usreciti...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Podrzavam redakciju u kolektivnom fak of-u.

Odkad je izasla Civilizacija V nema se vrimena za pisanje "tamo nekih" članaka - triba odradit par mp maratona na huge mapama Namigiva.

Jedno je sigurno - "Mala čizmica" sigurno nije bio normalan!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Konacno da se i BUG ugasi, vrijeme je. Kvaliteta je pala i ostala je samo bahatost i dosadni humor. Ako treba dat cu i para za sprovod. RIP

15 godina
neaktivan

USKORO Izlanuo se

Al očekujem ga samo se nadam da to uskoro neće bit predugo xd

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 3:32 (Skizzy).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
Friday kaže...

Ne istici tudje znanje.

Tko kaže da to NIJE moje znanje?

Freak Show Inc.
15 godina

Najnovije vijesti od BUG-a!

Novi bug dolazi na Blu-ray discu i dolazi sa Civilization V i Darksiders

Bugov F**K OFF je onima koji nemaju Blu-ray čitač.

P.S.   ali bit će i to vjerojatno, uz BUG, za 29,99 Kn dobiješ i Blu-ray BD-ROM/DVDRW LG CH10LS20

Belji se

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

er

WTF?

ubio me bog ako sam ja razumio ista u onoj vijesti

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisi jedini, nemas brige. Niko nije a pitanje je i ima li se sta razumjeti.
:)
17 godina
logic kaže...
Nisi jedini, nemas brige. Niko nije a pitanje je i ima li se sta razumjeti.

Ma vjerovatno jedna od onih reklama u kojima nas se pravi budalama, ono iscekujes sta je, kao onaj smajli za, mislim tele 2, ili jedno vrijeme je ovde u nas bilo ono 8, kao nove cigare iz FDS.

Vjerovatno novi casopis ili tako nesto, na principu pitanja, ono postavljaju se pitanja i odgovori, inace sta FAQ i znaci.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Znaš kako držati majmuna u neizvjesnosti?
Reći ću ti sutra...
16 godina
neaktivan

Radi se o tome da se ukida BUG kakav mi znamo. kao i forum.

više ce neće zvat Bug, nego iBug,i svaka vijest bude vezana uz Apple, a na forumu se brišu svi korisnici koji su ikad napisali nešto protiv njega, i ostaju samo oni koji hvale Apple. ili posjeduju neki njegovih proizvoda.

A pristup forumu i portalu ,ostalima će biti onemogućen jer će moći pristupat samo oni koji posjeduju Mac računala, iPad ili iPhone, posebnom aplikacijom koja će se moći kupiti na appstoreu.

A čuo sam i glasine da će na otvaranju novog buga prisustvovat jedan i jedini stevica.

Neće biti klasičnog rezanja vrpce, nego će stevica prerezat kabel starog bugovog miša, i poklonit redakciji Magic Mouse.

A kasnije svi idu na domjenak povodom otvaranja, ne kojem će novi iBug predstaviti stevici svoj najnoviji proizvod, iVar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 9:28 (nsoul).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

In America we call it.... HYPE...,iznenađuje me da još nisu najavljeni masovni prosvjedi protiv gašenja THE Bug-a,sa naglaskom na JOŠ.Ovo je najbolji način da se poveže kupca i prodavača.MARKETING.

TOČKA.

P.S.Svaka čast "dragi" BUG-ovci,nadam se da mi nećete uzeti onaj osjećaj koji izaziva držanje BUG u rukama nakon tjedan dana iščekivanja,izvlačenja informacija iz tete na kiosku,privremenog zadovoljenja MREŽOM i tupog buljenja u članak o ...Nečemu TM .(Ako ste mi uzeli zadnje novce na kraju mjeseca,da da tako je...ovisan sam o ...kolumnama,ili ti ga o osvrtima po mojem)

RETURN 0;

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovatno im dojadilo stalno ponavljanje pitanja koja su već prije bila, pa če sad napraviti Official FAQ i staviti ga uz BUG tako da tko god kasnije pita išta u vezi s nekim pitanjem koje već postoji u FAQ neče dobiti odgovor.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 9:41 (Hummer).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, napravio sam im naslovnicu!

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
goodye kaže...

Ma vjerovatno jedna od onih reklama u kojima nas se pravi budalama, ono iscekujes sta je, kao onaj smajli za, mislim tele 2, ili jedno vrijeme je ovde u nas bilo ono 8, kao nove cigare iz FDS.

Vjerovatno novi casopis ili tako nesto, na principu pitanja, ono postavljaju se pitanja i odgovori, inace sta FAQ i znaci.

e, bravo... mislim da je ovo najvjerovatnije! znaci, ugasio se enter koji je bio za one malo manje informaticki pismene pa mozda spremaju nesto slicno () samo drugog nazivlja tj FAQ OFF (mozda bez off) ce se valjda  zvati.

do sada, po meni jedino sto mi ima smisla. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
goodye kaže...

e, bravo... mislim da je ovo najvjerovatnije! znaci, ugasio se enter koji je bio za one malo manje informaticki pismene pa mozda spremaju nesto slicno () samo drugog nazivlja tj FAQ OFF (mozda bez off) ce se valjda  zvati.

do sada, po meni jedino sto mi ima smisla. 

Bas bi bilo zestoko da djeca primaju FAQ OFF-ove po školama Izlanuo se

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan

FAQ on

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vrijeme ce pokazati ali svejedno Bug ce mi faliti ako ga prestanu tiskati jer jos uvijek vise volim papirnato izdanje....
15 godina
neaktivan
Bule14 kaže...
Vrijeme ce pokazati ali svejedno Bug ce mi faliti ako ga prestanu tiskati jer jos uvijek vise volim papirnato izdanje....

sta fali metalnom?

17 godina
GamerMaster2041 kaže...
Bule14 kaže...

sta fali metalnom?

Fali to, kad ti muha leta oko glave i sleti na stol pored tebe, ne mozes je zaljepiti sa metalnim "novinama", onako sa papirnatim udaris od dragosti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
protjeran
Miro kaze da ce u toj rubrici biti p0rn za sve uzraste...
Prije ce ovo biti nego bug ugasit...
Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
GamerMaster2041 kaže...
Bule14 kaže...

sta fali metalnom?

Fali to, kad ti muha leta oko glave i sleti na stol pored tebe, ne mozes je zaljepiti sa metalnim "novinama", onako sa papirnatim udaris od dragosti.

A od kamena :Pnovine

16 godina
odjavljen

jel ovo ima veze s ovim skocnim prozorom sto me poceo je8at?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene to nekak podsjeća na microsoftove reklame na hotmailu...

netko

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

jel ovo ima veze s ovim skocnim prozorom sto me poceo je8at?

To je reklama za IE 9 ako se ne varam.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice