Al se mozes nasmijat u ovoj temi. :)
Usudit ću se reći da je malo neoprezno reći KOLEKTIVNI FAQ OFF. Da li će biti riječi o memory leakovima u .NET-u? SQL optimizacijama? Pravilnom postavljanu index-a na tablicama? Paralelizaciji SQL upita? Nisu svi Bug-ovi čitatelji gejmeri koje zanima kakva je najnovija grafa niti uredski moljci koje zanima najnoviji laserski pisač. Ima nas svakakvih - nije nam ni wikipedija dovoljna a kamoli Bug FAQ... Ali ajd da vidimo i to čudo...
Ako si prevazao BUG, nema potrebe da svoje znanje tako bespotrebno istices.
Usudit ću se reći da je malo neoprezno reći KOLEKTIVNI FAQ OFF. Da li će biti riječi o memory leakovima u .NET-u? SQL optimizacijama? Pravilnom postavljanu index-a na tablicama? Paralelizaciji SQL upita? Nisu svi Bug-ovi čitatelji gejmeri koje zanima kakva je najnovija grafa niti uredski moljci koje zanima najnoviji laserski pisač. Ima nas svakakvih - nije nam ni wikipedija dovoljna a kamoli Bug FAQ... Ali ajd da vidimo i to čudo...
Ističem njihovu potencijalnu pogrešku u tako bombastičnoj najavi. Apetit mase je ogroman... Tko kaže da je to moje znanje?
Ističem njihovu potencijalnu pogrešku u tako bombastičnoj najavi. Apetit mase je ogroman... Tko kaže da je to moje znanje?
Ne istici tudje znanje.
Samo se ti nadaj...
Cuj, zna se na koju publiku cilja Bug... forum je druga prica. Tu je drustvo mjesovito (iako ovi gore koje si nabrojao su u debeloj manjini prema onima koji pate za novom verzijom graficke), ali sto se casopisa tice... mislim da se neces bas usreciti...
Podrzavam redakciju u kolektivnom fak of-u.
Odkad je izasla Civilizacija V nema se vrimena za pisanje "tamo nekih" članaka - triba odradit par mp maratona na huge mapama .
Konacno da se i BUG ugasi, vrijeme je. Kvaliteta je pala i ostala je samo bahatost i dosadni humor. Ako treba dat cu i para za sprovod. RIP
USKORO
Al očekujem ga samo se nadam da to uskoro neće bit predugo xd
Ne istici tudje znanje.
Tko kaže da to NIJE moje znanje?
Najnovije vijesti od BUG-a!
Novi bug dolazi na Blu-ray discu i dolazi sa Civilization V i Darksiders
Bugov F**K OFF je onima koji nemaju Blu-ray čitač.
P.S. ali bit će i to vjerojatno, uz BUG, za 29,99 Kn dobiješ i Blu-ray BD-ROM/DVDRW LG CH10LS20
er
WTF?
ubio me bog ako sam ja razumio ista u onoj vijesti

Ma vjerovatno jedna od onih reklama u kojima nas se pravi budalama, ono iscekujes sta je, kao onaj smajli za, mislim tele 2, ili jedno vrijeme je ovde u nas bilo ono 8, kao nove cigare iz FDS.
Vjerovatno novi casopis ili tako nesto, na principu pitanja, ono postavljaju se pitanja i odgovori, inace sta FAQ i znaci.
Reći ću ti sutra...
Radi se o tome da se ukida BUG kakav mi znamo. kao i forum.
više ce neće zvat Bug, nego iBug,i svaka vijest bude vezana uz Apple, a na forumu se brišu svi korisnici koji su ikad napisali nešto protiv njega, i ostaju samo oni koji hvale Apple. ili posjeduju neki njegovih proizvoda.
A pristup forumu i portalu ,ostalima će biti onemogućen jer će moći pristupat samo oni koji posjeduju Mac računala, iPad ili iPhone, posebnom aplikacijom koja će se moći kupiti na appstoreu.
A čuo sam i glasine da će na otvaranju novog buga prisustvovat jedan i jedini stevica.
Neće biti klasičnog rezanja vrpce, nego će stevica prerezat kabel starog bugovog miša, i poklonit redakciji Magic Mouse.
A kasnije svi idu na domjenak povodom otvaranja, ne kojem će novi iBug predstaviti stevici svoj najnoviji proizvod, iVar.
In America we call it.... HYPE...,iznenađuje me da još nisu najavljeni masovni prosvjedi protiv gašenja THE Bug-a,sa naglaskom na JOŠ.Ovo je najbolji način da se poveže kupca i prodavača.MARKETING.
TOČKA.
P.S.Svaka čast "dragi" BUG-ovci,nadam se da mi nećete uzeti onaj osjećaj koji izaziva držanje BUG u rukama nakon tjedan dana iščekivanja,izvlačenja informacija iz tete na kiosku,privremenog zadovoljenja MREŽOM i tupog buljenja u članak o ...Nečemu TM .(Ako ste mi uzeli zadnje novce na kraju mjeseca,da da tako je...ovisan sam o ...kolumnama,ili ti ga o osvrtima po mojem)
RETURN 0;
Vjerovatno im dojadilo stalno ponavljanje pitanja koja su već prije bila, pa če sad napraviti Official FAQ i staviti ga uz BUG tako da tko god kasnije pita išta u vezi s nekim pitanjem koje već postoji u FAQ neče dobiti odgovor.
Ma vjerovatno jedna od onih reklama u kojima nas se pravi budalama, ono iscekujes sta je, kao onaj smajli za, mislim tele 2, ili jedno vrijeme je ovde u nas bilo ono 8, kao nove cigare iz FDS.
Vjerovatno novi casopis ili tako nesto, na principu pitanja, ono postavljaju se pitanja i odgovori, inace sta FAQ i znaci.
e, bravo... mislim da je ovo najvjerovatnije! znaci, ugasio se enter koji je bio za one malo manje informaticki pismene pa mozda spremaju nesto slicno () samo drugog nazivlja tj FAQ OFF (mozda bez off) ce se valjda zvati.
do sada, po meni jedino sto mi ima smisla.
e, bravo... mislim da je ovo najvjerovatnije! znaci, ugasio se enter koji je bio za one malo manje informaticki pismene pa mozda spremaju nesto slicno () samo drugog nazivlja tj FAQ OFF (mozda bez off) ce se valjda zvati.
do sada, po meni jedino sto mi ima smisla.
Bas bi bilo zestoko da djeca primaju FAQ OFF-ove po školama
FAQ on
sta fali metalnom?
sta fali metalnom?
Fali to, kad ti muha leta oko glave i sleti na stol pored tebe, ne mozes je zaljepiti sa metalnim "novinama", onako sa papirnatim udaris od dragosti.
Prije ce ovo biti nego bug ugasit...

sta fali metalnom?
Fali to, kad ti muha leta oko glave i sleti na stol pored tebe, ne mozes je zaljepiti sa metalnim "novinama", onako sa papirnatim udaris od dragosti.
A od kamena :Pnovine
mene to nekak podsjeća na microsoftove reklame na hotmailu...
jel ovo ima veze s ovim skocnim prozorom sto me poceo je8at?
To je reklama za IE 9 ako se ne varam.