ROTFLMAO... da je 3500kn mislio bih se... ali 7300kn? Ovo više nije bezobrazluk.. tamo rade vrlo bahati majmuni...
Ako koga zanima za 1500kn: ovdje ima.
ROTFLMAO... da je 3500kn mislio bih se... ali 7300kn? Ovo više nije bezobrazluk.. tamo rade vrlo bahati majmuni...
Ako koga zanima za 1500kn: ovdje ima.
Da vas malo napalim, vidim da ste se raspisali, pratio sam temu od početka ali ovo, je malo previše ipak za mene, ponavljanje ponovljenog...
Evo linka za iPhone od 1250 funti. Pa da Vas čujem, ja ga kupujem....
@ artfull
"ajfon je the phone trenutno i tako će i ostati u dogledno vrijeme ... suočite se s tim, što prije to bolje ... što god drugo kupite, nećete biti tako cool i nećete imati tako dobar gadget ... naravno, ako je to ikome bitno ... a svima koji vise po ovim i sličnim forumima definitivno jest, inače ne bi bi ni bili tu. "
- Ako se dobro sjećam, naveo sam da mi nije bitan cool izgled već funkcionalnost odnosno skup tehnologija na jednom mjestu - naveo sam kao primjer X1 koji ih ima više. Koga brigaju megapikseli? Za to imam pravi fotoaparat.
BTW po čemu sudiš da su klinci glasali za X1? Prije da bi klinci glasali za iPhone nego X1. Pogledajte koliko je iPhone cool gadget! Donio je novost koju ni jedan moderan mobitel nema - da promjeniš bateriju moraš imati ne samo meku ruku elektroničara i muda od bivola (da sam prgaš po instalacijama 7300 kuna vrijednog uređaja), nego i šarafciger koji je ultimativni modni dodatak...
Over and out - dosta mi je više ovoga...
Nekužim vas...Stavite sebe u položaj ljudi koji su radili na razvijanju i izradi iPhone-a, ili bilo kojeg drugog proizvoda, i malo razmislite, da li bi i vi htjeli da se vaš proizvod prodaje po "mizernoj" cijeni. Valjda ako ste radili, uložili svoje znanje, 15 godina školovanja, ruke, vrijeme u nešto, valjda biste željeli nešto i zaraditi...Nemojte bit licemjerni i jalni, nego napravite nešto od sebe i za sebe, i druge....
Nekužim vas...Stavite sebe u položaj ljudi koji su radili na razvijanju i izradi iPhone-a, ili bilo kojeg drugog proizvoda, i malo razmislite, da li bi i vi htjeli da se vaš proizvod prodaje po "mizernoj" cijeni. Valjda ako ste radili, uložili svoje znanje, 15 godina školovanja, ruke, vrijeme u nešto, valjda biste željeli nešto i zaraditi...Nemojte bit licemjerni i jalni, nego napravite nešto od sebe i za sebe, i druge....
funkcionalnost je jedno a skup tehnologija na jednom mjestu je nešto sasvim drugo. ajfon je uređaj koji se lako koristi, koji ima logičan i upotrebljiv OS i UI i kojim se zaista moež surfati, slušati muzika i po želji instalirati brdo korisnih i zabavnih aplikacija kojih će svakim danom biti sve više.
X1 i slični zasnivaju se na zastarjelim win mobile ili symbianu, i kakva korist od skupa tehnologije (btw koje su to naprednije tehnologije na njima? osim kamere).
Tebi i sličnima je očigledno jedino do toga da ti igračka ima sve nabrojeno najnovije ... više megapixela, više megaherca, više utora, više botuna, više raznih kratica koje ni sam ne razumiješ, ništa od toga na kraju najčećše nema koristi ... ... meni je bitno da stvar radi i da je užitak i lakoća koristiti.
da ima mana kao i svi drugi, samo ih tenutno ima najmanje ... btw bateriju ću oslat u servis i platiti da mi je zamijene ako mi baš treba ... inače rijtko kad sam mijenjao baterije na gadgetima i slično, najčešće ih zamijenim novim, tako je to danas ... isto kao i razne mem kartice ... pa neznam što će kome više od 16 ili 32 Gb na telefonu ili playeru ...
A.
"logičan OS" i "zastarjeli win mobile" - nema što. Ili te plaća Apple da pišeš gluposti ili ... ili ih sam smišljaš. U svakom slučaju si mjastor u tom poslu. Da se registriraš kao Sensei?
"logičan OS" i "zastarjeli win mobile" - nema što. Ili te plaća Apple da pišeš gluposti ili ... ili ih sam smišljaš. U svakom slučaju si mjastor u tom poslu. Da se registriraš kao Sensei?
japanski majstor u borilackim sportovima, nekaj na tu fintu, neznam tocno

koja gamad xD
Ali duplo više nego u americi!!!

winows mobile vs os x mobile (iliti vec kak se zove) definitivno os x..........win je zastario i tako jadan stvarno......zalosno je ali istinito!!!!! dok os x je jednostavan ljep.....i ima sve ono sto treba iPhonu a i bit ce toga jos sam treba godina....
win je zastario i tako jadan stvarno
win je zastario i tako jadan stvarno