S običnog mobitela na Windows Phone

poruka: 35
|
čitano: 4.327
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "S običnog mobitela na Windows Phone".
18 godina

Jasno je zašto se na wp prelazi s obicnih telefona.

To rade ljudi koji o smartphonima ne znaju nista, nokije (uvijek i svugdje na debelom popustu) im izgledaju kao dobra kupnja, a nije im jasno da kupuju luzerski os. Kada skuze sto im se dogodilo, osjecat ce se kao nekada kupci  beta video rekordera.

To je tuzna istina.

Ove ms entuzijaste s foruma tu, naravno, ne racunam, ali oni su debela manjina, ako su uopce svojim novcicima stali iza svojih stavova.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: S običnog mobitela na Windows Phone
uuY kaže...

Jasno je zašto se na wp prelazi s obicnih telefona.

To rade ljudi koji o smartphonima ne znaju nista, nokije (uvijek i svugdje na debelom popustu) im izgledaju kao dobra kupnja, a nije im jasno da kupuju luzerski os. Kada skuze sto im se dogodilo, osjecat ce se kao nekada kupci  beta video rekordera.

To je tuzna istina.

Ove ms entuzijaste s foruma tu, naravno, ne racunam, ali oni su debela manjina, ako su uopce svojim novcicima stali iza svojih stavova.

tuzna istina je da ima vise dokaza protiv tvoje tvrdnje

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
BlueMax kaže...

Radije bi svaki dan restartirao androida nego koristio wp. Osim toga moj android se osim updatea nije restartirao više od 100 dana a radi ko sat.

pa uz custom rom, ram boostere, task managere jos i mozes ocekivat normalan rad

gledaj, ima wp mana. ni ja ga ne koristim dok ne rjese neke sitnice

ali reci da je android bolji, a zanemariti ocite prednosti wp-a je djetinjasto

Igrao sam se s tim mobitelom (Y300) preko pola sata i provukao ga kroz tesku torturu i mobitel me odusevio. Tesko da ga je netko prije toga restartirao jer mobitel je bio u T-centru. Cak sam i pomislio vrijedi li zaista moj mobitel 5x vise od tog Huaweija. Ne vrijedi ni duplo. Task manageri i RAM boosteri su iz vremena Androida 2.1 i ranije. Danas to samo dodatno opterecuje mobitel. Custom ROM-ovi su dodatni plus Androidu za nekoga ko se voli igrati s tim.

Kad kazes "ocite prednosti WP-a" bilo bi zgodno da napises koje su to. Ovako je to prica moj tata je jaci od tvog tate. Nije da nisam koristio sve dosadasnje Microsoftove mobilne OS-ove. Ono sto ti nazivas "sitnicama" (i zbog toga ne koristis WP) mene jako nervira. Trebalo im je vise od pola godine da njihov vlastiti Skype profunkcionira normalno. 

Onoga trenutka kad WP bude imao vise bitnih prednosti nego mana u odnosu na Android ili bilo koji drugi OS kupit cu WP mobitel. Pa nije Android Hajduk da cu navijati za njega i kad ispadne u drugu ligu.

U cijeloj ovoj prici najvise gubi Nokia. Nije im Microsoft kriv sto se nisu na vrijeme prilagodili trzistu ali ovo malo sto danas prodaju, prodaju na racun svog imena a ne Miscrosofta. Onaj ko pojma nema o smartphoneima i mobilnim OS-ovima (vidi clanak) kad vidi ime "Nokia" zna da su to oni koji su od samih pocetaka mobitela proizvodili najkvalitetnije uredjaje, ima dobro vlastito iskustvo s njima i onda kupi Nokiu. Onaj ko ipak malo vise zna o mobilnim OS-ovima na ime Microsoft reagira - "a to su oni koji izbace moblini OS, pricaju bajke i onda ga odhebu nakon godinu dana" ili "to su oni sto su govorili kako ce ujediniti OS na racunalima, tabletima i smartphoneima a samo su donijeli jos jednu podjelu i zasr*li na svim poljima". Takav ne kupuje WP.

15 godina
neaktivan

a interesantno korisnici najzadovoljniji wp-om

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
nixass kaže...
segregator kaže...
jumboY kaže...
DigiMagic kaže...

Zašto je pametna strategija preći s dumb phonea baš na WP (a ne neki od ostala dva vodeće 'smart' OS-a)?

Entry smartphonovi. Nadji mi jedan entry android smartphone koji po kvaliteti i svemu ostalome moze konkurirati Lumii 520? Apple necu ni spominjati, predvidjam da ce iPhone 5C biti barem 3x skuplji od Lumie 520.

Cubot GT99

a reklamiraš ga.. kome?

nakon nekog vremena oduševljenje splasne sa tim kinezom..

Inače koliko sam vidio na pcekspert forumu, ekipa ima više problema sa ovlaštenim Nokia servisom (Mobis) nego

sa kinezima

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158337

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice