O specifikacijama Galaxyja S III

poruka: 52
|
čitano: 4.800
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "O specifikacijama Galaxyja S III".
16 godina

Još će se to deset puta promjenit

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
protjeran

gledam ove spekse i samo se smijem.jel potrebno reci da je ovo duplo brže od mog starog ninja pc-a iz 2004

15 0 hvala 0
15 godina

Prekrasno! Bas me zanima sa kojim Androidom ce izaci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: O specifikacijama Galaxyja S III

Špekulacije.. Pretpostavke o modelu koji izlazi tek za par mjeseci..

17 godina
neaktivan

ne kužim šta će im taj slabašni arm - nek odma stave zadnji Xeon i 16GB ECC memorije.

Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina

Hebes ovo, ako nema bar 8 jezgri....

Koje su ovo gluposti, za dve godine cemo imat 15' mobitel, pa svake godine povecaju ekran, zaigrali se malo!

17 godina

mora da bude bolji od apple

al to što bude opet sve trzalo na njemu.. ko ga bri ga..

ali zato postoji speed pač i sve bude letjelo

3 0 hvala 0
15 godina

neka logična veličina za display na mobitelima je da možeš sa jednom rukom držat mobitel i palcem dohvatiti svaki dio ekrana, sve preko toga su varijacije na temu, dal će bit 4", 5", 6" il koliko im se digne pa ga stave,,

naravno da je na većem ljepše gledat fotke, video il šta se god se radi al koje su to neke optimalne veličine?

3 0 hvala 0
14 godina
bus kaže...

neka logična veličina za display na mobitelima je da možeš sa jednom rukom držat mobitel i palcem dohvatiti svaki dio ekrana, sve preko toga su varijacije na temu, dal će bit 4", 5", 6" il koliko im se digne pa ga stave,,

naravno da je na većem ljepše gledat fotke, video il šta se god se radi al koje su to neke optimalne veličine?

Oni koji imaju veće ruke nemaju problema.

Ovo je bolesno. Već su izmijenili neke stavri.
Kada se pričalo prvi put o mogućim specsima, bilo je riječi o 4x 1.5 GHz procesorima, sada su već na 1.8 {#}.

Ovo je perverno dobro.

Apple, are U mad???? {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
AFARON kaže...

Prekrasno! Bas me zanima sa kojim Androidom ce izaci.

Sigurno Android 4(.x)

16 godina
neaktivan

Jeste li vi vidjeli sliku na kojoj se ovo temelji? Piše "COPIYING" i ne koristi se službeni nazi Amoled ekrana.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 12:13 (Random.).

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Random. kaže...

Jeste li vi vidjeli sliku na kojoj se ovo temelji?

Vidim da si je uploadao tako da je svi možemo vidit.

14 godina
protjeran
Nemoguce da ce imat 1.8ghz..

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dadoremix kaže...

mora da bude bolji od apple

al to što bude opet sve trzalo na njemu.. ko ga bri ga..

ali zato postoji speed pač i sve bude letjelo

Mora bit bolji od HTC-a, LG-a i ekipe..

Od Applea i nije tako teško bit bolji.. Dovoljno bi bilo da GPU zamjene na SGSII i bio bi bolji od pola godine novijeg 4s-a ;)

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
bus kaže...

Oni koji imaju veće ruke nemaju problema.

Ovo je bolesno. Već su izmijenili neke stavri.
Kada se pričalo prvi put o mogućim specsima, bilo je riječi o 4x 1.5 GHz procesorima, sada su već na 1.8 {#}.

Ovo je perverno dobro.

Apple, are U mad???? {#} 

Tih 1.5ghz im nista ne znaci kad iPhone na 1ghz neke stvari izvodi puno glađe i fluidnije nego on.Fuck,zaboravio sam da ne smijem nista rec protiv androida da me ne prozovu spamerom...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 13:03 (CARB0N).
16 godina
neaktivan
Ista spika je bila PS2 vs XBox
14 godina
neaktivan

Ha, ako tako nastave,  onda bi Galaxy S VIII mogao imat ekran kao danasnji iPad :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 12:31 (MMX).

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran

CARBON de koju informaciju više o SGS-u III. Vidim da si ga isprobao pa pišeš iz iskustva. 

Kako ja nikad ne dobijem neki mobitel na korištenje pola godine prije nego uopće izađe.. Jbt baš nemam sreće..

16 godina
neaktivan
Jos malo cu tipkovnicu i misa sa svog lapa preseliti na ovakva cuda.
14 godina
Hahaha. carbon master :)
Da, VIII cr imati mozda ekran te kvalitete ali i na SGS II je SAMOLED + kvalitetnijeg prikaza :))))
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
protjeran

nek razvuku ekran od ruba do ruba,makni tiplu dolje,samsung gore,ostavi samo zvuckink i mozes uz iste dimenzije i 5" dobit

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
qube kaže...

CARBON de koju informaciju više o SGS-u III. Vidim da si ga isprobao pa pišeš iz iskustva. 

Kako ja nikad ne dobijem neki mobitel na korištenje pola godine prije nego uopće izađe.. Jbt baš nemam sreće..

nisam pisao o SGS III nego SGS II.Tebi SGS III ima 1.5ghz?Btw.ne znam zasto idu preko 4",sve vise od toga je meni ne prakticno
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 13:00 (CARB0N).
17 godina
neaktivan

Prijasnje specs kazu quad-core, sadasnje mocniji dual-core, vjerojatno 1.5 GB RAM-a, mada je za ocekivati vise. Velicina ekrana i rezolucija su 95% vjerojatni (S-AMOLED Plus HD). Samo je bitno da baterija niposto ne bude manja od 2000+ mAh.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmmm,ne svidja mi se ideja povecavanja ekrana ,.....mislim da se trebaju drzati neke max granice,....4 incha je sasvim dovoljno po meni barem,....koliko nas ima da ovaj telefon ne mozemo nositi u dzepu dok vozimo biciklo ili slicno,.....4,6 incha je meni preveliko

17 godina
neaktivan

Ali čemu tih 1.8, jedino da se moš hvalit... ne vidim smisla, osim ako ne izađe neka aplikacija za 3d modeliranje ili slično... :)

antonio
16 godina
CARB0N kaže...
qube kaže...

nisam pisao o SGS III nego SGS II.Tebi SGS III ima 1.5ghz?Btw.ne znam zasto idu preko 4",sve vise od toga je meni ne prakticno

Zavisi koliki su ti prsti. Ja imam galaxyija sa 4" ali mi više odgovara HTC DHD sa svojih 4.3" jer imam duge prste i bez problema sa palcem dohvatim sva 4 kantuna ekrana.

Tako da mislim da ovih 4.6" bi u mom slučaju moglo proći.

Appelovci priznajte da je 3.5" malooooooo.

14 godina
protjeran
ja imam jako velike prste tako da i galaxy tab mogu s jednom rukom drzat,ali ipak je to previse incha za mobitel,tesko da ce svakom stat u džep.A ovih 3.5" na iphoneu je taman ako ga zelis koristit jednom rukom,palac ti moze bez problema prec preko cijelog zaslona sto je na 4" jako tesko http://www.omizio.com/wp-content/uploads/2011/10/screen-size-e1318122742651.png

1 1 hvala 0
16 godina
CARB0N kaže...
ja imam jako velike prste tako da i galaxy tab mogu s jednom rukom drzat,ali ipak je to previse incha za mobitel,tesko da ce svakom stat u džep.A ovih 3.5" na iphoneu je taman ako ga zelis koristit jednom rukom,palac ti moze bez problema prec preko cijelog zaslona sto je na 4" jako tesko http://www.omizio.com/wp-content/uploads/2011/10/screen-size-e1318122742651.png

Ta slika je totalno ne realna. Sad sam baš probao i ja na 4" ako povčem palac što niže prema dolje prelazim preko ekrana kao što je prikazano na iphonu.

14 godina
protjeran
nemaju svi istu velicinu ruke...

0 1 hvala 0
16 godina
CARB0N kaže...
nemaju svi istu velicinu ruke...

Bez obzira na veličinu ruke. Da smanjim svoj palac i za 1cm. opet mi ta slika nije realna. Ali dobro. Otišli smo u {#}

Mislim da će SGS III bi pre heben aparat. Tako da..... {#} za samsung.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice