O Galaxyju S III u Dubrovniku

poruka: 13
|
čitano: 2.054
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "O Galaxyju S III u Dubrovniku".
14 godina

Ovo se sve više spominje: "Dobili smo od njih off-the-record potvrdu da će doista biti predstavljen u svibnju, u jednom europskom gradu te da će imati Full HD rezoluciju...".

Jedva čekam taj maj. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: O Galaxyju S III u Dubrovniku
Toliko sam se vec toga naslusao o GSIII da vise nista ne vjerujem dok ga ne predstave!
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
Morao je Petric bar jednom spomenuti iPhone hehe.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Full HD ? :O
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
protjeran
Medikus kaže...
Morao je Petric bar jednom spomenuti iPhone hehe.

stari fanboy {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Moguće je da su ga odgodili baš zbog ekrana.

"... Only with LITI process Samsung can produce higher resolution AMOLED Displays with more than 300ppi. At the 5.5G A2 P3 line SMD want to use the LITI Laser-induced thermal imaging process which suggest higher resolution AMOLEDs. This can be possible in Q2 or Q3 2012. ..."

izvor

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ovo se sve više spominje: "Dobili smo od njih off-the-record potvrdu da će doista biti predstavljen u svibnju, u jednom europskom gradu te da će imati Full HD rezoluciju...".

Jedva čekam taj maj. 

A meni niko nije virova kad san to pisa {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ma daj.... čekam taj mob bolje nego ozebli sunce.... uvjek če ga predstaviti onaj iduči mjesec.... jbt-e.... na kraju če ispast da ga još nisu ni počeli sastavljat u svojim labovima :D :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dkc kaže...
Mitch kaže...

"... Only with LITI process Samsung can produce higher resolution AMOLED Displays with more than 300ppi. At the 5.5G A2 P3 line SMD want to use the LITI Laser-induced thermal imaging process which suggest higher resolution AMOLEDs. This can be possible in Q2 or Q3 2012. ..."

izvor

Meni prije izgleda da su oni iz Samsung-a uvalili BUG-ovoj ekipi neku "off-records" laz i da ce na kraju ipak biti 720p.

http://www.talkandroid.com/105773-samsung-galaxy-s-iii-screen-to-be-4-6-inch-super-amoled-according-to-oled-association-report/

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:53 (H4X0R).
17 godina
Dkc kaže...
Mitch kaže...

izvor

Hmm, Bug kaže da su ti Samsungovci rekli 1080p.

Na drugim portalima svi govore da su Samsungovci rekli 720p

16 godina
neaktivan

Ti vjeruješ svima kad govore da su Samsungovci rekli ovo ono... i ja izvlačim neke stvari na kapaljku, koliko pokušavaju to držat van javnosti. Pričekaj još malo, pa ćeš sve vidit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Ja nikom ne vjerujem, a iskreno ni ne zanima me SGS3 trenutno...
17 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
Dkc kaže...
Mitch kaže...

izvor

Meni prije izgleda da su oni iz Samsung-a uvalili BUG-ovoj ekipi neku "off-records" laz i da ce na kraju ipak biti 720p.

http://www.talkandroid.com/105773-samsung-galaxy-s-iii-screen-to-be-4-6-inch-super-amoled-according-to-oled-association-report/

Meni je zapravo ovo na tom članku bitnije:

In addition, SMD is expected to add phosphorescent green, which will reduce power consumption and make the OLED display competitive with the retina display at white levels of 40%, while significantly outperforming LCDs for images and video.

O ovom sam malo čitao i ako se stvarno u praksi pokaže točnim novi AMOLEDI će povrh ostalih vrlina biti i energetski najefikasniji ekrani.  

Mitch kaže...
Ja nikom ne vjerujem, a iskreno ni ne zanima me SGS3 trenutno...

Ja ga onako ispod oka pratim, čisto jer mi dolazi kao potencijalna kupnja kad mi istekne ugovor za godinu dana. Taman ga tad upecam za 2k kuna. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 22:11 (Dkc).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice