Nvidia tuži Intel

poruka: 15
|
čitano: 2.214
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia tuži Intel".
17 godina
neaktivan
Nvidia tuži Intel

Go nVidia!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia tuži Intel

Kao i svaka tuzba i ova ce zavrsit u smecu.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nvidia tuži Intel

Hehe, već sada nVidiju hvata nervoza zbog nadolazećeg Larrabeea. Ovaj put sam na strani Intela. Belji se

Don't be ridiculous, it would be pointless.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia tuži Intel
Jason Bourne kaže...

Go nVidia!

Go, Go.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
protjeran
Nvidia tuži Intel

mrzim Nvidiu Viče

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia tuži Intel

Samo naprijet nek se oni igrajuBelji se

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bor4c kaže...

Hehe, već sada nVidiju hvata nervoza zbog nadolazećeg Larrabeea. Ovaj put sam na strani Intela. Belji se

A koga nebi hvatala nervoza.Prvo joj je AMD pomutio račune sa serijom HD4xxx,a sad bi trebala uskoćit još jedna konkurencija(INTEL) koja bi im navodno trebala pokazat kako se rade PRAVE grafe.
Neka,Neka.Samo naprijed INTEL.Što veča konkurencija to manje cijene.
MICROMAN
17 godina
neaktivan

intel i nvidia bi se trebalu udruzit, a ne tuzit....

17 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Da, bilo bi dobro.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
18 godina
Nvidia tuži Intel

Intel nikad nije imao dobru graficku karticu, nece ni sada.

Na papiru i u teoriji, mozda ali u praksi, kako ce da izgleda ta nivna Larabe videcemo.

Ipak nije sve u hardveru, pokazalo se da dzabe imate dobar hardver ako nemate dobar softver, drajvere, igre.

Tako je bilo i sa S3 Savage, kao hardverski T&L ovo, ono, ali drajveri katastrofa.

Ako Intelu treba nekoliko godina za Larabee, Nvidia i AMD bi uradili neki Larabe V2 za to vreme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Neće se intel s nikim se udružit,ali volio bih da nvidia dobije spor.

Da intel dođe i na tržište sa gamerskim grafickama, to bi bio smak svijeta, e bome bi masnooooo plaćali i procesore i graficke(ako nvidia i amd/ati propadnu)!
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
18 godina
protjeran
Nvidia tuži Intel

Lete tužbe u zadnje vrijeme. Micro$oft se svako malo sjeti FUD-ati oko povrede patenata i reketariti GNU/Linux kompanije i prešutno kršiti GPL. Sada intel pokušava malo usporiti nvidiju. Neka nvidia zabrani SLI na intelovim pločama, a AMD zabrani AMD64 ekstenzije na intelovim procesorima.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neko je ovdi rekel da intel nije imao dobre grafičke,

To je zato jer nije puno ulagao u graficke, pravio je graficke za laptope i za desktop ali uglavnom za ljude kojima igre nisu na pameti nego samo da napisu neki dokument, internet itd.

No sad mislim da će imati uspjeha, i više ulagati.

Nvidiju nevolim, upravo zato jer imaju zatvorene drivere (nedaju dokumentaciju za izradu drivera) a intel nista nema zatvoreno, svi driveri su otvoreni za sve hardvere, i mogu se nači u linux kernelu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 0:19 (linuxuser).
18 godina
protjeran
linuxuser kaže...

Neko je ovdi rekel da intel nije imao dobre grafičke,

To je zato jer nije puno ulagao u graficke, pravio je graficke za laptope i za desktop ali uglavnom za ljude kojima igre nisu na pameti nego samo da napisu neki dokument, internet itd.

No sad mislim da će imati uspjeha, i više ulagati.

Nvidiju nevolim, upravo zato jer imaju zatvorene drivere (nedaju dokumentaciju za izradu drivera) a intel nista nema zatvoreno, svi driveri su otvoreni za sve hardvere, i mogu se nači u linux kernelu.

nvidiju ne volim zbog politike cijena. A za GNU/Linux i dalje ostaje najbolji izbor kod odabira samostalne grafičke. AMD je nešto ubrzao razvoj drivera za GNU/Linux ali i dalje nije to tako kvalitetno kao nvidija. intel će morati jako ulagati u razvoj grafičkih. AMD ima ATI razvojni tim kod sebe i time ima iskustvo.

nVIDIA nema prevelik izbor. Ostala je sama. intel i AMD imaju in house rješenja, nVIDIA im nije potrebna, jedino za SLI. 
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

mrzim Nvidiu Viče

ja isto ATi Products ROX
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice