Nvidia ruši Vistu

poruka: 93
|
čitano: 16.584
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia ruši Vistu".
17 godina
RE: Nvidia ruši Vistu
segregator kaže...

Besmisleni thread sa besmislenim prepucavanjem tko je kriv, tko je bolji, tko je brži....

CLOSED!

De molim te ne glumi moderatora...
U ostalom ovo su BOL vijesti a ne besmisleni thread.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Psiho246 kaže...
segregator kaže...

Besmisleni thread sa besmislenim prepucavanjem tko je kriv, tko je bolji, tko je brži....

CLOSED!

De molim te ne glumi moderatora...
U ostalom ovo su BOL vijesti a ne besmisleni thread.

Nisi skužio foru Belji se

Ja sam prvi prenio ovu vijest prije par mjeseci i ovo gore je copy/paste Luxxovog moderiranja.
3 dana nakon toga sami su objavili istu vijest na BOL-u, ali ovaj put Luxx nije moderirao...a izgleda da neće ni sad Nevinašce
17 godina
segregator kaže...
Nisi skužio foru Belji se

Ja sam prvi prenio ovu vijest prije par mjeseci i ovo gore je copy/paste Luxxovog moderiranja.
3 dana nakon toga sami su objavili istu vijest na BOL-u, ali ovaj put Luxx nije moderirao...a izgleda da neće ni sad Nevinašce
 Pa kako sam ja to pobogu mogao naslutit? Mršti se
A onda sorry sta nisam skuzio foru, mislim jos uvijek ne kuzim...Smijeh
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina

http://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ko-najveci-krivac-sto-se-vista-rusi/2172.aspx?sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 10:01 (segregator).
17 godina
segregator kaže...

http://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ko-najveci-krivac-sto-se-vista-rusi/2172.aspx?sort=asc&view=flat

AHAHAHAHAHHAH, sad shvacam! xD
Ironija...
xD
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

To vam tako piše po internetu, jer danasi nikoga ne zanima istina. Mediji prodaju samo kontroverze, prepucavanja, laži i crnu kroniku. To nije toliko izraženo u IT svijetu kao u 24sata npr. ,ali ima i tu.

Znam 100 ljudi s Vistom i nVidiom i nikada se nikome nije ništa rušilo.

NPR. Dosta sam prisutan u Apple svijetu, i znam praktički sve s laičkog pogleda o npr. iPhoneu. Mogu reči, da su sve "negativne"vijesti o telefonu, pa tako i mnoge na BOL-u, samo produkt oporbe i medijskog prenapuhavanja. Identično je i u mome profesionalnom poslu. Kakvih sam se samo priča nagledao po novinama, a u stvarnosti ni blizu, zgade mi se mediji. Uopće ne gledam vijesti, dnevnik, ne čitam novine, samo IT na netu i stručna literatura.

Kako vam zvuči naslov "nvidia ruši vistu"? Meni kao naslovnica 24SATA u 2020. godini ili "Arene" u 2030. Takvi naslovi se ne mogu shvaćati ozbiljno.

ATI ima svoje novinare, nVidia svoje, MS svoje, Dinamo svoje, Hajduk svoje i uvijek će biti tako.

SVE cum grano salis!!! 

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Ne bih se zelio upustati u prepucavanje nego cu samo dati zapazanje iz vlastitog iskustva... koje glasi da... ForceWare ipak rusi Vistu. Da budem precizniji zamjecivao sam konstantne probleme (Nvidia driver has stopped working, restart, cak i BSoD) prije instalacije SP1 a ponajvise ako bih k tome jos koristio i DreamScene. Uglavnom, skuzio sam da se problemi desavaju ako se napravi update Forceware-a "preko" stare verzije. Medjutim, ako se napravi full uninstall, restart pa se pri iducem dizajnju Windoza instalira nova verzija drivera, problemi uglavnom nestanu. U zadnje vrijeme sa svim zakrpama i bez nadogradnji Forceware-a Vista x64 mi je rock stable ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Ja moram isto priznati da koristim Vistu(sa i bez SP1) i DreamScene i još neke programe za mjenjanje izgleda na Visti i niti jednom mi se nije rušio OS ili Explorer.Prije godinu dana imao sam rušenje OS samo zbog bedaka iz Creative Labsa koji nisu znali napraviti drivere za zvučnu(i još neznaju) X-Fi ta mi je njihov driver kada bih išao na net kod bilo kakve pojave zvuka na stranici rušio OS.I koliko sam vidio na netu to se događalo svim korisnicima X-Fi kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Ja ovim putem molim BUGovce koji pišu članke da ostave nVidiu na miru, šta ste zapeli za nju. Informirajte nas o novostima, ova tema (o rušenju Viste s nVidiom) je stara 1-2 mjeseca ako ne i više.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stara je 6 mjeseci, al onda se  Nvidija još i dobro držala, pokvarili se u međuvremenu Plač

17 godina
neaktivan

Iako mi nije jasno kako to "nVidia ruši Vistu" s obzirom da video driver u Visti ne može srušiti sistem, istina je da nVidia ima problema s driverima za Vistu i to istih kakvih imaju ATi i Intel. nVidijini driveri samo su više zastupljeni i nešto nestabilniji.

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Iako je nVidia najpoznatija po grafičkim karticama, oni proizvode i drugi hardver, recimo chipsete i raznorazne druge stvarčice za matične ploče, pa sukladno tome i drivere za njih, kao potencijalne rušače Viste.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Meni nVidia ruši Windows Server 2003, kao da su Windowsi 98, ali i sam sam kriv, grafička je prestara, dosta puta nasilno savijana a ventilator je odavno presto raditi, tako da je... izvađen.

Da ne govorim o samoj konfiguraciji, ukratko, najdograđivanija konfiguracija ikada.. 5 optičkih pogona (jedan SCSI sa ploče) 5 HDD diskova (jedan SCSI sa ploče), svih 6 PCI utora popunjeno + 1 ISA, sva 4 DIMM utora popunjena, IDE kontroler, USB 2.0 kontroler, SATA kontroler, TV kartica, 802.11g kartica i sve to pogoni 400W napajanje.. nevjerojatno ali ovo je za muzeja tehničkih umjtenosti.

Ali opet kad radi (mislim kad nVidia radi), OS je beton, najbolji prozvod Microsofta ikada.

PS: molim ljude dobre volje da mi pošalju jednu GeForce MX-icu ali da radi 100%, častim ćevapima i tuzlanskom pivom ;) gastronomija zagarantovana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Ma cista glupost,ubacite grafu sa vista logom,instalirajte drivere za odgovarajucu verziju viste i sta se rusi..ma dajte bolan pa nemojte slusat ove sprdalije...

naravno ako instalirate nvidia grafu neku stariju sa xp driverima(sto sam susretao vec ranije) desavace se razne ghost storys sa vistom......

Za primjer,ja evo od izlaska viste radim na njoj i niti jednom ama bas ni jednom nisam imao problem s Bsodom osim kada mi je disk riknuo;)

Koristim kombinaciju Vista ultimate (extra pirat edition) + Nvidia XFX Gforce 8600GT Fatal1ty i stvarno gura s vistom bolje nego s xp_om i pogodite sta NO PROBLEM

A razmislite malo kako su oni dosli do tih podataka....

Bogatas na forumu cure navalite:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mejt kaže...

Koristim kombinaciju Vista ultimate (extra pirat edition) + Nvidia XFX Gforce 8600GT Fatal1ty i stvarno gura s vistom bolje nego s xp_om i pogodite sta NO PROBLEM

Naravno, tvoj slučaj treba uzimati kao jedini mjerodavni, a ostalih parsto milijuna korisnika Viste su nebitni.
 I meni moj ukradeni Audi vozi sasvim OK, ali to ne znači da čak i neki ljudi koji su svoj normalno kupili u trgovini ne moraju tu i tamo kod automehaničara
16 godina
neaktivan
segregator kaže...
mejt kaže...

Naravno, tvoj slučaj treba uzimati kao jedini mjerodavni, a ostalih parsto milijuna korisnika Viste su nebitni.
 I meni moj ukradeni Audi vozi sasvim OK, ali to ne znači da čak i neki ljudi koji su svoj normalno kupili u trgovini ne moraju tu i tamo kod automehaničara
 Ne,moj slucaj nije mjerodavan,moj slucaj je jedan od rijetki jer po izlasku viste bezbroj it foruma je prepravljen raznim crapom o visti zbog njene poznate stabilnostiŠutim
Posto smo eto nekim slucajem dobili rezultat o uticaju Nvidije na vistu,sto nedobijemo rezultat ostalih zapisa o rusenju viste,a ne nesmiju se spominjat kompanije koje sad trenutno prase trziste a nvidia se nasla sad na repertoaru zbog nekih skandala s njom , ma dajte bolan ljudi nema sta nece smislit da se izmanipulise trziste..

a ti sagregator nebudi sarkastičan, iskreno zamene ni vista ni jedan ms_ov proizvod ne vrijedi vise od 5bux i koristit cu pirate zauvijek ili dok ne zavrsim iza resetaka a nedam im svoje novceNamigiva
Bogatas na forumu cure navalite:D
17 godina

Meni redovno 1 puta dnevno vista pukne u igri zbog nvidia drivera , sta mi se nije dogadalo kod xp-a.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
mejt kaže...
 Ne,moj slucaj nije mjerodavan,moj slucaj je jedan od rijetki jer po izlasku viste bezbroj it foruma je prepravljen raznim crapom o visti zbog njene poznate stabilnostiŠutim
Posto smo eto nekim slucajem dobili rezultat o uticaju Nvidije na vistu,sto nedobijemo rezultat ostalih zapisa o rusenju viste,a ne nesmiju se spominjat kompanije koje sad trenutno prase trziste a nvidia se nasla sad na repertoaru zbog nekih skandala s njom , ma dajte bolan ljudi nema sta nece smislit da se izmanipulise trziste..

a ti sagregator nebudi sarkastičan, iskreno zamene ni vista ni jedan ms_ov proizvod ne vrijedi vise od 5bux i koristit cu pirate zauvijek ili dok ne zavrsim iza resetaka a nedam im svoje novceNamigiva

Ko kaže da se ne smiju spominjati? U dotičnom izviješću precizno se spominje i ATI i Intel, Nvidia je došla u središte pažnje samo zato što je daleko prva
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Ma seru ovi iz tog Inquirera - nesta im se zamjerila nVidia pa sad lažiraju dokumente - kad se pokvari driver vista se ne crasha nego black screen i sve opet po starom

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Pa ja mislim da ne lazu, da to jest istina.

Da lazu nebi ova informacija bila na cijelom internetu a da Nvidia ne reagira.

Morate shvatit da je Vista sama po sebi dosta stabilnija od XPa i da broj rusenja je puno manji tako da 20% rusenja u visti je ubiti daleko manji broj od 20%rusenja u Xpu.

Meni se Vista nije NITI JEDNOM srusila a imam ju vec 6 mjeseci.

JEDNOM mi se restarto graficki driver ali to en smatram rusenjem jer nema nikakvog BSOD il necega nego jednostavno driver ponovno krene i vi nastavite s cim ste radili bez restarta PCa.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Ma seru ovi iz tog Inquirera - nesta im se zamjerila nVidia pa sad lažiraju dokumente - kad se pokvari driver vista se ne crasha nego black screen i sve opet po starom

da krivo sam se ja izrazio ne srusi se nego se zbloka screen il je crn ili na jednom slika stane i zamuti se .. tak da ga opet moram restartat dode te na isto
MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
Nvidia ruši Vistu

nekima ruši na nvidiji nekima na ati-u case closed...nemate vise o cemu raspravljati

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

nije samo stvar u driverima za grafiku, nego driverima za chipset. Meni se vista ruši kad instaliram nvidiine drivere za chipset, a vista je original.

"Imam sve karakteristike ljudskog bica; meso, kosti, kozu, dlake, ali nijednu emociju - osim pohlepe i gadjenja. Kad me vidite imate osjecaj da je to jaka osoba sa cvrstim stavovima i jakom voljom. Ali kad mi pogledate u oci, ja jednostavno nisam tamo..."

0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Neki ljudi ovdje brane nVidiju ko da im je rodjena mater.

Vjerovatno sami sebe pokusavaju uvjeriti da si nisu kupili pokvarenu stvar he he...

Salu na stranu... cinjenica je da je dokazano da nVidija ima aljkave drajvere zbog kojih se rusi vista... Dokazano je. Amen!

U ostalom upgradeom tih drivera ili cime vec (neznam, ja nemam nVidia chipset ni nVidia grafu) to se rijesi. U cemu je problem!?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

U cemu je problem!?

Pa u Nvidia driverima Smijeh
17 godina
segregator kaže...
tnakir kaže...

U cemu je problem!?

Pa u Nvidia driverima Smijeh
 HAhahaah, nasmijalo me! xD
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Neki ljudi ovdje brane nVidiju ko da im je rodjena mater.

Vjerovatno sami sebe pokusavaju uvjeriti da si nisu kupili pokvarenu stvar he he...

Salu na stranu... cinjenica je da je dokazano da nVidija ima aljkave drajvere zbog kojih se rusi vista... Dokazano je. Amen!

U ostalom upgradeom tih drivera ili cime vec (neznam, ja nemam nVidia chipset ni nVidia grafu) to se rijesi. U cemu je problem!?

Potpis, potpis i potpis ;-)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

imam nvidia chipset i nvidia grafu i nemam nikakvih problema sa vistom

Go nvidia! :P :P

17 godina
nadimak888 kaže...

Bravo majstore, i ja imam oboje. Nikakvih problema još uvijek - neće ih ni biti.
Kublach
17 godina
Kublach kaže...
nadimak888 kaže...

Bravo majstore, i ja imam oboje. Nikakvih problema još uvijek - neće ih ni biti.
 Takodjer, potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice