Nvidia u plusu

poruka: 14
|
čitano: 1.815
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia u plusu".
16 godina
neaktivan
Nvidia u plusu

Za razliku od AMD-a, koji je u plusu samo ako mu Intel isplati milijardu dolara.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 15 hvala 0
18 godina
RE: Nvidia u plusu
Mad_Badger kaže...

Za razliku od AMD-a, koji je u plusu samo ako mu Intel isplati milijardu dolara.

I kakve sad to veze ima ?

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
Nvidia u plusu

Jel možda ženska na slici pokraj Jensena, Tricia Helfer? Bar mi na nju liči no pošto stoji s boka nemrem raspoznat točno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Jel možda ženska na slici pokraj Jensena, Tricia Helfer? Bar mi na nju liči no pošto stoji s boka nemrem raspoznat točno.

Cini se da jest.

Nju je AMD poslao tamo da zbuni ovog tipa.

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Mad_Badger kaže...

Pa ... imat monopol DirectX 11 kartica po godine, best buy procesore (kad se ukupni trosak uzme u obzir), a opet ne poslovat u plusu, strasna su firma nema sta.

Niti jedan feature nisu uspjeli isfurat (ipak su pionir teselacije na GPU trzistu) i jos uvik ne znaju napisat drivere.  

Da san im hrpu novaca tokom godina, al vise mi nisu dragi. 

18 godina
Nvidia u plusu

Neznam čemu oni TD-ovi?

Dali zbog offtopica, ak je onda se ispričavam, ak mislite da sam se nečem narugao ili nešt bome nisam samo me istinski zanimalo jel to tricia helfer. Gleda se Battlestar Galactica svaki dan...{#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
5 1 hvala 0
18 godina
Hyperion kaže...

Neznam čemu oni TD-ovi?

Dali zbog offtopica, ak je onda se ispričavam, ak mislite da sam se nečem narugao ili nešt bome nisam samo me istinski zanimalo jel to tricia helfer. Gleda se Battlestar Galactica svaki dan...{#}

Bar od mene, uostalom zašto te tangira, ne kontam...

18 godina
neaktivan
Nvidia u plusu

Pa ... imat monopol DirectX 11 kartica po godine, best buy procesore (kad se ukupni trosak uzme u obzir), a opet ne poslovat u plusu, strasna su firma nema sta.

Niti jedan feature nisu uspjeli isfurat (ipak su pionir teselacije na GPU trzistu) i jos uvik ne znaju napisat drivere.  

@Mad_badger: haha strašna observacija..  ali što jest, jest {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mad_Badger kaže...
Batista kaže...
Mad_Badger kaže...

Da san im hrpu novaca tokom godina, al vise mi nisu dragi. 

Molim te ne trkeljaj gluposti (bestbuy procesori kad se uzme trosak u obzir?!? muahahahahahahaha, svaki I7 je Intelu jeftiniji za proizvodnju od Phenoma), ides komentirat nesto o cemu apsolutno nemas pojma!

CPU odjel (pogotovo udio u GF) im je trenutno rupa bez dna i do Buldozera nema naznaka da ce bit sta bolje, makar GPU odjel poveco udio za 50$% - jednostavno Intel je glavni jebach u kvartu a ovo dvoje kupi ostatke - gabore. AMEN

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Mad_Badger kaže...
Molim te ne trkeljaj gluposti (bestbuy procesori kad se uzme trosak u obzir?!? muahahahahahahaha, svaki I7 je Intelu jeftiniji za proizvodnju od Phenoma), ides komentirat nesto o cemu apsolutno nemas pojma!

CPU odjel (pogotovo udio u GF) im je trenutno rupa bez dna i do Buldozera nema naznaka da ce bit sta bolje, makar GPU odjel poveco udio za 50$% - jednostavno Intel je glavni jebach u kvartu a ovo dvoje kupi ostatke - gabore. AMEN

Kakve veze Best Buy kao pojam ima veze sa proizvodnim troskom. To mi nije nikakva stavka u kupovini hardvera, al cijena procesora + odgovarajuca maticna definitivno je.

16 godina
protjeran
Mad_Badger kaže...
dado8 kaže...
Mad_Badger kaže...

Kakve veze Best Buy kao pojam ima veze sa proizvodnim troskom. To mi nije nikakva stavka u kupovini hardvera, al cijena procesora + odgovarajuca maticna definitivno je.

da nije tebi ali je njima, na primjer sad bubam: sta im vrijedi 5 milijona prodanih procesora+odgovarajucih chipseta kad Intel za istu profitnu marzu mora prodat njih milion, nadam se da shvacas.

btw unatoc AMD-ovoj agresivnoj cijeni u donjem segmentu Intel svejedno prodaje daleko vise a za gornji segment ne moram nis ni pisat.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:19 (dado8).
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

da nije tebi ali je njima, na primjer sad bubam: sta im vrijedi 5 milijona prodanih procesora+odgovarajucih chipseta kad Intel za istu profitnu marzu mora prodat njih milion, nadam se da shvacas.

btw unatoc AMD-ovoj agresivnoj cijeni u donjem segmentu Intel svejedno prodaje daleko vise a za gornji segment ne moram nis ni pisat.

Sve je to men jasno, a ono sta meni osobno smeta, je cinjenica da i7 920 kupljen prije godinu i po dana, bi danas platia mozda nekih 300 kn manje (i7 930 doduse, jer ne znan jel se moze uopce 920 kupit), al uglavnom zbog jeftinije maticne.

Od pojave Core 2 Duo arhitekture, AMD nema procesor koji bi se men isplatija kupit, a dok je to tako Intel moze drzat marze kolke oce.

18 godina
Hyperion kaže...

Po grudima bi rekao da nije a niti po faci.  Jedino što na nju podsjeća je crvena haljina , premalo sličnosti znači ....

16 godina
odjavljen
dado8 kaže...

Joj kako bi sad volio vidjeti one tvoje usporedbe i karakterisike o površini. Daj nabaci u nekoj temi da nije offtopic ili negdje ako ti se da.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice