Nvidia ne govori istinu?

poruka: 20
|
čitano: 2.276
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia ne govori istinu?".
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

Uff.. ovo zvuči jako loše. Jako loše i ostavlja gorak okus u grlu. Čak i za pobornike ATi-a ovo je loša vijest jer bi crnom završnicom ATi ostao bez konkurencije, a time bi tržište upalo u loše razdoblje.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

kakvi su simptomi neispravnih kartica? Iznenađen

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

temperatura(povisena)

poviseni leukociti

rumenilo

tromost

bolovi u misicima(citaj tranzistorima)

iznemoglost

Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia ne govori istinu?

to onda objasnjava nesto manji FPS u CoD-u proteklih dana! Smijeh

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
r420r kaže...

to onda objasnjava nesto manji FPS u CoD-u proteklih dana! Smijeh

pa velim ti ja da je to problem
lijepo karticu za rukicu i doktorici
par pikica i ak onda krepa tuzi ju za nesavjesno liječenje

Izlanuo se
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Nvidia ne govori istinu?

Dok jednom ne omrkne drugom ne osvane.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

jer bi crnom završnicom ATi ostao bez konkurencije, a time bi tržište upalo u loše razdoblje.

Pa sad.. ovo je malo preuranjena briga, pošto je jedna Nvidia ipak mrcina od kompanije i trebalo bi joj barem nekoliko godina lošeg poslovanja da uspije propasti. Pogledajmo samo ATI koji je imao svojih problematičnih godina i razdoblja kada ga je Nvidia totalno 'gazila' pa je sada ponovno na vrhu izlaskom Radeona HD 4870x2, a ipak nije raspolagao tolikim kapitalom kao Nvidia Namigiva
Konkurencija na tržištu grafičkih čipova postojat će još najmanje nekoliko godina, a do tada možda i dođe neki treći igrač u ring..
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

Bilo bi odlično da se S3 "rascvijeta"

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

Nadam se da ce moja 8800gt izdrzat dok ne kupim novu a kada kupim, onda cu napraviti zvjerski OC s vodenim hladenjem da vidim jesu li to istineNamigiva

@naxeem nVidia je jako mocna kompanija koju bi tek velike tuzbe mogle uzdrmati ali nikako i unistiti..

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina

8800gt je jako clockabilna, izdržat će ona svašta, moja radi na 700Mhz(gpu) otkad je kupljena

17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Nadam se da ce moja 8800gt izdrzat dok ne kupim novu a kada kupim, onda cu napraviti zvjerski OC s vodenim hladenjem da vidim jesu li to istineNamigiva

@naxeem nVidia je jako mocna kompanija koju bi tek velike tuzbe mogle uzdrmati ali nikako i unistiti..

Toga se i bojim. Prvo povlačenje svih G8x i G9x čipova, pa zamjena, pa tužbe zbog propusta... ugh.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
Nvidia ne govori istinu?

STRAŠNO. Pa većina ljudi koje poznajem ima 8800 GT(X). Nego, šta bi se desilo da recimo ATI ostane bez konkurencije ? Volim nVidiu i kada kupujem, kupujem nVidiu.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ne govori istinu?

Ne kužim zašto se s tim kako će to utjecati na nVidiu utjecati uopće opterećujete, kad nemate nikakvog utjecaja na to. Da je netko pitao da li je moguće napraviti neku prevenciju da mu ne pukne kućište od GPU-a, to bi već bilo pametno, ali po običaju nas Hrvate više brine s kim je Severina spavala, je li Šeks peder i slične nebitnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 0:36 (dd.inc).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znate što je najstrašnije, ja sam ovu vijest pročitao na indexu prije par dana. Navodno pucanje kućišta problem pogađa 8600 i 8500 grafe. Al nisam popušio priču kod njih još odkad su objavili Severinin dokumentarac; sad ima još i vijest da je dionica nevidije pala 24%.

nVidija ne želi priznat svoju krivicu, tako da njima ni iz džepa ni u džep. Nvidia funboyeva koji će kupit jednu ima još za tri generacije - dovoljno taman da pozataškaju sve ovo.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nvidia-geforce-8600-i-8500-uzrokuju-probleme-trazi-se-povlacenje/396440.aspx

A i riješenje može bit jednostavno, prodaju stock killere svim sretnicima koji posjeduju jednu od te dvije po nabavnoj cijeni (znači dolar i pol), preko qurca izdaju zakrpu za WHQL driver koji je izašao prije 4 mjeseca i to je to. Neće biti više pucanja i opet su heroji. A i ove 8600 i 8500 kartice su stvarno promašene, ne znam nikoga tko ih je prepoučio bilo gdje na netu il u novinama. Usrvari je, ja mislim kolega D.Galić u jednom izdanju svoje kolumne ali mislim da je to bile iz zajebancije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 2:06 (tutix).
17 godina
Nvidia ne govori istinu?

Vrati se 3dfx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nvidia ne govori istinu?

Gdje je sad onaj bolesnik sa Extreme Techa i njegove priče o tvornički OCanom RV600?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

Problem je u tome što imamo 2 mastodontske i bogate GPU kompanije, koje mogu raditi što hoće. Bez obzira na njihove greške naš izbor je još uvijek sužen na ATI i Nvidiu! Nema tu zdrave konkurencije! Volio bih da S3 stupi malo snažnije na scenu, a žao mi je što je XGI prošao kako je prošao. Kad se sjetim 3dfx-a i njegove sudbine, ovakve vijesti me iskreno rečeno razvesele. Fuck you Nvidia!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ne govori istinu?

Je li i 9800 gtx pogođen ovime?Mršti se

E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dd.inc kaže...

Ne kužim zašto se s tim kako će to utjecati na nVidiu utjecati uopće opterećujete, kad nemate nikakvog utjecaja na to. Da je netko pitao da li je moguće napraviti neku prevenciju da mu ne pukne kućište od GPU-a, to bi već bilo pametno, ali po običaju nas Hrvate više brine s kim je Severina spavala, je li Šeks peder i slične nebitnosti.

Hrvati se zbilja glupostima opterećuju, umjesto da se brinu kako da naprave prevenciju da ne pukne kućište od GPU-a.
17 godina
neaktivan

Gle navodno pucaju samo kućišta od hladnjaka i tako oštećuju jezgru. Ako već imaš neku tako jaku grafu, investiraj u bolje hlađenje IMO. Mada sumnjam da će se kućište od hladnjaka raspucat i oštetit jezgru ako je dolje metalna baza. Tako da je cijela priča netgnuta (ne znam kakvo je stanje sa tim 8500 i 8600 karticama). Ako se što i desi, imaš garanciju. Hrvatske (vele)trgovine ionako ne prate vijesti. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 15:11 (tutix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice