Nuklearne podmornice na Windowsima

poruka: 51
|
čitano: 7.489
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nuklearne podmornice na Windowsima".
17 godina
neaktivan

eto ga došlo je i vrijeme da vidimo kako vozi podmornica sa BSOD-om Cool

0x0000101

Life suck's and then you die.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vrlo domišljato i efektivno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

To podmornice s nuklearnim naoružanjem? Ili na nuklearni pogon?
Kako god bilo, ljudi, počinjem kopati bunker :D

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ok, netko tamo se opako igra s jako puno ljudskih života. ono... to više nije samo BSOD na nekom ekranu nasred aerodroma, nego ovdje actually netko može umrijeti.

ja im to ne bih dao u ruke.

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nuklearne podmornice na Windowsima

al ce netko poginuti jadni ljudi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina
neaktivan

Ma pričate bez veze. Ništa nestabilniji Windowsi nisu od bilo kojeg Linuxa ako se koriste pravilno i bez raznih sranja koja inače vi kao kućni korisnici trpate.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 13:08 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ljudi znate koja je sličnost između windowsa i podmornica?

čim otvorite prozor počinju problemi!

fuck yeah

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

HAHA!

Samo cekam kad cu na vijestima slusat da ju izvlace s dna mora zbog zatajenja racunalnog sustava.Viče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
18 godina

Ma dajte kaj je vama. Pa reaktorom se upravlja putem embedded sustava i PLC-a. Isto tako i oruzjem. Ne klikaju se nikakvi gumbi po Windowsima. S tim da osnovne komande za upravljanje podmornicom imaju i hardwired kontrolni sustav koji je vjerojatno velikim dijelom cisto mehanicki (poluge, ventili i sl.) a elektronika je vjerojatno diskretna a ne digitalna da se moze lakse servisirati na terenu.

Nista jako vitalno nije na Windowsima kao sto nije bilo ni na Unixu.

Sta vi mislite da ste pametniji pa ste dosli do zakljucka da se to moze "srusiti" (koji god OS bio) za razliku od stotine inzenjera koji su izgradili tu podmornicu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 12:17 (dado).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I to je to... šta se nije govorilo da je nostradamus predvidio neku "eksploziju u moru"... mora da je mislio na windoze instalirane na nuklearnoj podmornici... koji se idiot sjetio ove ideje da mi je znat? vjerojatno je bio solidno podmazan do strane Billy-ja.

Još samo fali da na nuklearne centrale počnu stavljat windoze i kraj svijeta na vidiku :D :D

U takvim sustavima vrijedi princip "manje je bolje", znači što se sve može uklonit iz lanca da su čim manje šanse da nešto ode u k***c. Dok kod Windoza stvari koje mogu zaje**t ima na tone.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Na forumima uvijek najbolji svjetski inženjeri i najveći penisi (preko 20cm uvijek). To je simptom domaćeg cyberspacea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

počet će englezi gubit više ljudi na podmornicama nego rusi, jadni oni

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Lol...ovo je jedan od boljih koji sam cuo
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

naravno da je to sve istvikano sa pričuvama te preko RSTK računalnih sustava preskupo je to

sve da bi jedan Bill Gates to potopio sa jednim svojim "gličem" Smijeh

al što je je... zanimljivo za vidjet... pratit ćemo Namigiva

Life suck's and then you die.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je ovdje najinteresantnija jedna od zadnjih recenica, gdje se tvrdi kako su dijelovi windowsa skloni propustima ili uklonjeni ili modificirani. Ustupljen source kod?

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Meni je ovdje najinteresantnija jedna od zadnjih recenica, gdje se tvrdi kako su dijelovi windowsa skloni propustima ili uklonjeni ili modificirani. Ustupljen source kod?

ili to ili su dobili prave win bez popratnog sranja koje samo otežava i usporava rad.
Znači dobili su core OS kakav bi požlio svaki korisnik.
18 godina

mene zanima kako misle oni sa XP ušparat, kad budu za svaku podmornkicu morali platit licencu

a linux je džabe

i naravno, svaki drajver podmornice bude imao svoj ACC :)

I nadam se da im nebudu internet omogučili na podmornici, inače če ih neki haker provozat

0 0 hvala 0
18 godina

hehe bilo bi zanimljivo vidjeti plavi ekran smrti u podmornicama :)

nadam se da ce instalirati prave drivere za nuklearne rakete :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A vidi ih sto pljuju, svi pravi profesionalci! Mogu se kladiti da 90% koristi Windowse i sada reda radi pljuju po njima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ige kaže...
fifiX kaže...

Lol...ovo je jedan od boljih koji sam cuo
 Vrlo dobar :D :D
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Na forumima uvijek najbolji svjetski inženjeri i najveći penisi (preko 20cm uvijek). To je simptom domaćeg cyberspacea.

Kaže nama bubamara na steroidima Osmijeh
Mount Vision Pro
17 godina

os ili nes.... sad smo ga nahebali =(

cim nadjem crack za te winxp... odmah cu susjedu puknut jednu raketu na rostilj. Da vidi sta je rostiljada :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 14:11 (dankodr).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nadam se samo da nisu na Visti
^_^
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

A vidi ih sto pljuju, svi pravi profesionalci! Mogu se kladiti da 90% koristi Windowse i sada reda radi pljuju po njima!

Ma ne pljuju nego se zajebaju...kužiš.
Nitko ovdje vjerojatno nikada neće ni vidjeti te windowse, ali to nije razlog da se malo ne zezamo.

I btw. kog vraga XP...kaj to znači da Vista fakat nije dobra kad ju ni vojska neće?
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
18 godina
neaktivan
Naravno da je Vista loša ruše se sama od sebe a to nije njen jedini problem.
18 godina
neaktivan
archer02 kaže...

I btw. kog vraga XP...kaj to znači da Vista fakat nije dobra kad ju ni vojska neće?

Za njihove potrebe je očito bolji XP.

Njihove potrebe su puuuuno drugačije od potreba korisinika ovog foruma (većinom noobova koji misle da ispadaju pametni pljuvanjem po XPu/Visti).
18 godina

uh,kad bi vistu stavljali ja bih se tek onda zabrinuo.

ma mogu staviti sto god hoce i 98,i xp samo vistu ne stavljajte. zelim zivjeti

normalno da stavljaju xp ,stabilniji je 3 puta od viste

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 14:49 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

LOL! Smijeh     Dobra!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
 Opet jedan pametnjakovič koji sam ne koristi Vistu ali se ne libi pljuvanja po njoj..  Sama od sebe se ruši - riiiiight! Koristim ju već skoro godinu dana bez reinstalacije i savršeno sam zadovoljan, a za tvoju informaciju nije mi se niti jednom srušila (za razliku od XPa hehe).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže...
 Opet jedan pametnjakovič koji sam ne koristi Vistu ali se ne libi pljuvanja po njoj..  Sama od sebe se ruši - riiiiight! Koristim ju već skoro godinu dana bez reinstalacije i savršeno sam zadovoljan, a za tvoju informaciju nije mi se niti jednom srušila (za razliku od XPa hehe).
 Ni meni se ne rusi ... cudno. Mora da smo dobili neke posebne verzije. Fora ...
Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice