eto ga došlo je i vrijeme da vidimo kako vozi podmornica sa BSOD-om 
0x0000101
eto ga došlo je i vrijeme da vidimo kako vozi podmornica sa BSOD-om 
0x0000101
Vrlo domišljato i efektivno.
To podmornice s nuklearnim naoružanjem? Ili na nuklearni pogon?
Kako god bilo, ljudi, počinjem kopati bunker :D
ok, netko tamo se opako igra s jako puno ljudskih života. ono... to više nije samo BSOD na nekom ekranu nasred aerodroma, nego ovdje actually netko može umrijeti.
ja im to ne bih dao u ruke.
al ce netko poginuti jadni ljudi
Ma pričate bez veze. Ništa nestabilniji Windowsi nisu od bilo kojeg Linuxa ako se koriste pravilno i bez raznih sranja koja inače vi kao kućni korisnici trpate.
ljudi znate koja je sličnost između windowsa i podmornica?
čim otvorite prozor počinju problemi!
HAHA!
Samo cekam kad cu na vijestima slusat da ju izvlace s dna mora zbog zatajenja racunalnog sustava.
Ma dajte kaj je vama. Pa reaktorom se upravlja putem embedded sustava i PLC-a. Isto tako i oruzjem. Ne klikaju se nikakvi gumbi po Windowsima. S tim da osnovne komande za upravljanje podmornicom imaju i hardwired kontrolni sustav koji je vjerojatno velikim dijelom cisto mehanicki (poluge, ventili i sl.) a elektronika je vjerojatno diskretna a ne digitalna da se moze lakse servisirati na terenu.
Nista jako vitalno nije na Windowsima kao sto nije bilo ni na Unixu.
Sta vi mislite da ste pametniji pa ste dosli do zakljucka da se to moze "srusiti" (koji god OS bio) za razliku od stotine inzenjera koji su izgradili tu podmornicu?
I to je to... šta se nije govorilo da je nostradamus predvidio neku "eksploziju u moru"... mora da je mislio na windoze instalirane na nuklearnoj podmornici... koji se idiot sjetio ove ideje da mi je znat? vjerojatno je bio solidno podmazan do strane Billy-ja.
Još samo fali da na nuklearne centrale počnu stavljat windoze i kraj svijeta na vidiku :D :D
U takvim sustavima vrijedi princip "manje je bolje", znači što se sve može uklonit iz lanca da su čim manje šanse da nešto ode u k***c. Dok kod Windoza stvari koje mogu zaje**t ima na tone.
Na forumima uvijek najbolji svjetski inženjeri i najveći penisi (preko 20cm uvijek). To je simptom domaćeg cyberspacea.
počet će englezi gubit više ljudi na podmornicama nego rusi, jadni oni
naravno da je to sve istvikano sa pričuvama te preko RSTK računalnih sustava preskupo je to
sve da bi jedan Bill Gates to potopio sa jednim svojim "gličem" 
al što je je... zanimljivo za vidjet... pratit ćemo 
Meni je ovdje najinteresantnija jedna od zadnjih recenica, gdje se tvrdi kako su dijelovi windowsa skloni propustima ili uklonjeni ili modificirani. Ustupljen source kod?
Meni je ovdje najinteresantnija jedna od zadnjih recenica, gdje se tvrdi kako su dijelovi windowsa skloni propustima ili uklonjeni ili modificirani. Ustupljen source kod?
mene zanima kako misle oni sa XP ušparat, kad budu za svaku podmornkicu morali platit licencu
a linux je džabe
i naravno, svaki drajver podmornice bude imao svoj ACC :)
I nadam se da im nebudu internet omogučili na podmornici, inače če ih neki haker provozat
hehe bilo bi zanimljivo vidjeti plavi ekran smrti u podmornicama :)
nadam se da ce instalirati prave drivere za nuklearne rakete :)
A vidi ih sto pljuju, svi pravi profesionalci! Mogu se kladiti da 90% koristi Windowse i sada reda radi pljuju po njima!
Na forumima uvijek najbolji svjetski inženjeri i najveći penisi (preko 20cm uvijek). To je simptom domaćeg cyberspacea.

os ili nes.... sad smo ga nahebali =(
cim nadjem crack za te winxp... odmah cu susjedu puknut jednu raketu na rostilj. Da vidi sta je rostiljada :)
A vidi ih sto pljuju, svi pravi profesionalci! Mogu se kladiti da 90% koristi Windowse i sada reda radi pljuju po njima!
uh,kad bi vistu stavljali ja bih se tek onda zabrinuo.
ma mogu staviti sto god hoce i 98,i xp samo vistu ne stavljajte. zelim zivjeti
normalno da stavljaju xp ,stabilniji je 3 puta od viste
Dobra!