Novosti u Bug Labu

poruka: 9
|
čitano: 1.582
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novosti u Bug Labu".
16 godina
neaktivan
Novosti u Bug Labu

Evo ovo mene zanima posto kupujem novi komp skoro preko brodomerkura pa 2 wd caviara black 750 raido0  i peren xD

Danas cu kupit bug priko odmora xD

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko

0 0 hvala 0
18 godina
Novosti u Bug Labu

Novi BUG kupujem definitivno.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novosti u Bug Labu

A šta znači to povezivanje u RAID?

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novosti u Bug Labu
EZY-E kaže...

A šta znači to povezivanje u RAID?

Akronim RAID označava "Redundant Array of Inexpensive (Independent) Disks". RAID je, dakle, metoda kombiniranja više fizičkih diskova u jednu logičku cjelinu. Mada se uz RAID obično veže i pojam redundancije, nisu svi oblici RAID-a namijenjeni ostvarivanju redundancije. Postoji 8 osnovnih tipova (nivoa) RAID-a - 7 numerički označenih (brojevima od 0 do 6) + JBOD.

Drugi tip RAID-a – RAID 0 (striped set ili striped volume) dijeli podatke ravnomjerno preko dva ili više diskova. Ne ostvaruje se redundancija niti paritetna zaštita podataka. Ovaj oblik RAID-a koristi se za poboljšavanje performansi ili da se od niza malih diskova napravi manji broj većih logičkih cjelina. Moguće je koristiti diskove različitih veličina za ostvarivanje RAID 0 konfiguracije ali veličina dobivenog prostora biti će jednaka n*(veličina najmanjeg diska) gdje je n broj diskova koji formiraju RAID 0 polje.

Cilj implementacije RAID 0 su performanse. Performanse se posebno poboljšavaju kada se ovakonfiguracija koristi za sustave koji čitaju i/ili pišu podatke koji su manji od veličine bloka na koje su podijeljeni diskovi u RAID 0 sustavu. Teoretski se tada vrijeme pretraživanja smanjuje na pola a brzina prijenosa podataka nije ograničena brzinom diskova već samo brzinom RAID kontrolera.

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan
Novosti u Bug Labu

raid 0 = zabava za cijelu obitelj

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...

raid 0 = zabava za cijelu obitelj

Da, crkne jedan disk, ostaneš bez cijele particije.

Ja preferiram RAID 01, jest minimalo 4 diska, ali je sigurnije.

16 godina
neaktivan

Pretpostavimo da je sansa da krepa disk 1:1000000

Ako imas raid 0 sa dva diska sansa je 1:500000

Sad je pitanje jesli li rodjen pod sretnom zvijezom ili ne Osmijeh

nije luda ona stara - tko ne riskira ne profitira

16 godina
neaktivan
Novosti u Bug Labu

i tome dodaj segate diskove (fw sd15) i dobiješ 1:50000 :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Jurky kaže...

Pretpostavimo da je sansa da krepa disk 1:1000000

Ako imas raid 0 sa dva diska sansa je 1:500000

Sad je pitanje jesli li rodjen pod sretnom zvijezom ili ne Osmijeh

nije luda ona stara - tko ne riskira ne profitira

Meni su oba samsungova u "moj pc" krepala, bila su u raid 0 polju. I da nebude po đavlu... još malo i ode grafička kartica. Da bi normalno radila morao sam spustit brzinu memorije sa 900 na 630 (VRAM-a).

PS. Mislim da ću sutra zaigrat loto :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice