Fino fino to se cekalo :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-- http://goo.gl/RylEA
Mislim da također vrijedi i za mene, polako počinje prebacivanje na Sky Drive.
Sviđa mi se, još samo kalendar da redizajniraju.
Sviđa mi se, još samo kalendar da redizajniraju.
bude i to došlo na red
inače baš mi je legao novi skydrive 
Odličan! 
Odličan. Vizualno i funkcionalno! 
Super je!!

Ovo je super.
Lagani off-topic:
Kako da promjenim email adresu za Skydrive na @outlook.com?
Mislim da u postavkama outlooka imaš opciju rename email adress, nešto tako
Našao, hvala.
Odlično izgelda. Nemam što prebacivati, oduvjek sam na SkyDrive-u. 
Jos samo da naprave app za Android, ovak preko browsera je bezveze.
Brzo će izaći:
http://mob.hr/novi-skydrive-za-android/
Na koji način dobijete 25 GB prostora ?
Vidim da je u 4. mjesecu bila free nadogradnja na 25GB koja je sad istekla.
Dali još vrijedi opcija da se dobije 25GB preko WP7 ?
Više ne. A i samo oni koji su tada već imali Hotmail ,Live ili WindowsLive account su mogli napraviti upgrade sa 7 na 25 GB.
Više ne. A i samo oni koji su tada već imali Hotmail ,Live ili WindowsLive account su mogli napraviti upgrade sa 7 na 25 GB.

Super je taj SkyDrive. Puno mi je draži od G drivea. Između ostalog zato što mi kao starom hotmail korisniku daje 25gb prostora.
Puno više nego Google ili Apple. Ali kako koristim iOS nadopunjujem ga iCloudom.
Smetaju me samo 2 stvari: ne radi na Snow Leopardu nego zahtjeva Lion ili noviji i sam novi mail, outlook ne radi baš naročito s Operom pa pretpostavljam da je ista stvar i sa SkyDriveom.
Ako i te 2 stvari isprave, neću imati nikakve zamjerke na servis.
Još jedna stvar koja mi se čini loša od Microsofta s poslovne strane je to stalno rebrandiranje servisa. ID i mailovi im koriste nastavke hotmail, msn, live, windowslive, outlook, a možda sam koju i izostavio.
Na kraju krajnji korisnik više nezna kako se servis zove, šta koristi i za što sve može koristiti svoj ID.
Kod Googlea je to puno elegantnije riješeno. Gmail nastavak je za sve i nema konfuzije, a i prednost je što pri logiranju korisnik može upisat samo korisničko ime a ne i nastavak.
Po meni bi bilo najbolje da su svima postojeće adrese prebacili na live jer je najkraći, a prošle adrese ostavili aktivne samo za primanje pošte.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Korisnik sam hotmaila već jedno 6 godina. A jesam mašio priliku :/
Vjerujem da sada kad budu izbacili službenu aplikaciju za android da će nam dat isto neki dodatni prostor.
Korisnik sam hotmaila već jedno 6 godina. A jesam mašio priliku :/
Vjerujem da sada kad budu izbacili službenu aplikaciju za android da će nam dat isto neki dodatni prostor.
Yebi ga ,SkyDrive je izdan u veljači i mogao si zatražiti ''svojih'' 25 gb do kraja lipnja. A bili su linkovi i na forumu. Samo je trebalo pročitati Features prije skidanja.
Ne znam baš ,to će se vjerojatno naplaćivat.
Ako i te 2 stvari isprave, neću imati nikakve zamjerke na servis.
Bilo je i o tome na Blogu - uglavnom ,zaboravi na Snow Leopardu. Kupi Liona.
Svako ,ko ima SkyDrive je to dobio!!
Nije svak odmah.
Moglo bi se preci sa Dropboxa na Skydrive...
Ja sam ga prije mjesec dana proširio za smiješnih 10$/ godišnje, sa 25 na 45gb. I još backupiram sa t-com brzinom. Popunio 18gb.
jel ima tko iskustva sa mountanjem skydrivea na linuxu, imam u planu na vps-u mountat 3-4 accountova i imat 100gb hdd djabe