Potpuno si u pravu druže Miro. Treba se žrtvovati za svaki napredak, a oni koji žele da m.bug.hr napreduje, neka se malo žrtvuju i odvoje koju kunu za smartphone s touchscreenom. Vip i T-Mobile u ovo predblagdansko vrijeme nude fantastične uređaje po vrlo povoljnim cijenama. Eto naprimjer, ja sam svoj najnoviji smartphone s touchscreenom, HTC Legend, platio tek 9 kuna. Ako je to puno, onda fakat ne znam...
Na iPadu prikazuje se mobilna verzija strancie, što je bezveze s obzirom da uređaj ima 10" ekran, pa bih vas zamolio da sredite autodetekciju (ako je moguće) da prikazuje full inačicu.
Mislin da sad i u skladu sa ovon promjenom morate prominit i ovi reklamu gori za m.bug.hr. na njoj se prikazuje stari
@Miro: jako je lijepo da je novi dizajn prilagođen novim mobitelima sa ogromnim ekranima, ali... Ako netko već ima HTC Desirea ili iPhone onda ima novaca i za platiti si 500 MB prometa na njemu (ako će ga za to koristiti) i zatim surfati na punim web stranicama. Nemam ništa protiv mijenjanja dizajna sitea, i isto tako se meni osobno ne moraju sviđati napravljene promjene, ali kada se nešto radi onda je lijepo da se misli i na nas lijene koji nisu spremni dati 2k+ životinjica za mobitel. Osim toga koji je smisao na mobilnim stranica ako je preko pola ekrana slika. Ako želim gledati slike onda mogu otići i na punu verziju web portala (mada postoje i neke bolje stranice ako me već zanimaju slike). m.bug je bila jedna od rijetkoh stranica koja nije imala ogromne slike, imala je normalan i čitljiv font (ovo čitljiv mislim na one koji već neko vrijeme bulje u ekrane i malo im se muti slika pred očima, posebno ujutro kada imaju vremena posjetiti stranice) i nije izgledala kao dječija slikovnica (opet za to imamo puni format).
Ugodan dan :-)
U flash banneru je prikazan stari m.bug.hr
Ali, to nije toliko bitno, nego to da uz post ne pise koje godine je napisan!
Ima datum i vrijeme pisanja posta, npr. 28.6 10:30, ali nema godine... pa sad ti pogađaj jel to bilo '08., '09. ili '10...

Na iPadu prikazuje se mobilna verzija strancie, što je bezveze s obzirom da uređaj ima 10" ekran, pa bih vas zamolio da sredite autodetekciju (ako je moguće) da prikazuje full inačicu.
Stisni gore na ikonu "BUG.HR" i više te neće preusmjeravati..
Ako netko već ima HTC Desirea ili iPhone onda ima novaca i za platiti si 500 MB prometa na njemu (ako će ga za to koristiti) i zatim surfati na punim web stranicama. Nemam ništa protiv mijenjanja dizajna sitea, i isto tako se meni osobno ne moraju sviđati napravljene promjene, ali kada se nešto radi onda je lijepo da se misli i na nas lijene koji nisu spremni dati 2k+ životinjica za mobitel.
Evo na prijemjer ne slazem se s tobom :D Imam Desire i 512MB, ali redovno posjecujem samo mobile bug :) i ovo mi je jako dobra promjena. Naravno bilo bi dobro da su ostavili i onaj stari za neke telefone koji imaju 3g i ne svrstavaju se u smartphonove, ali sto je tu je :D
Ali to sam prije radio stalno u Operi, a sada vise ne mogu (ne izgleda kako bi trebao izgledati), a Opera je superbrza... :(

Linkovi nisu čitavi!!!
Npr. www.Bug.Hr/neki-podforum_neka tema-post te redirecta na www.Bug.Hr/neki-podforum
Još uvijek niste popravili problem na malim ekranima...
nece ga ni popravljati
nece ga ni popravljati
Ako je tako onda su stvarno stoka...Ni manje ni više...
Ubacili su novi web i izbacili korisnike...
Da ja kupujem novi mobitel zbog m.buga...
Hvala ne...
Potpuno si u pravu druže Miro. Treba se žrtvovati za svaki napredak, a oni koji žele da m.bug.hr napreduje, neka se malo žrtvuju i odvoje koju kunu za smartphone s touchscreenom. Vip i T-Mobile u ovo predblagdansko vrijeme nude fantastične uređaje po vrlo povoljnim cijenama. Eto naprimjer, ja sam svoj najnoviji smartphone s touchscreenom, HTC Legend, platio tek 9 kuna. Ako je to puno, onda fakat ne znam...
9 kuna si platio mobitel? Svaka čast, kod mene u Karlovcu nema takvih trgovina. Jel bi mogao molim te kupiti 2 komada i poslati mi ih na kućnu adresu? Platio bih ti 18 kuna za njih i još bih dao tebi 9 kuna da si kupiš još jedan! Hvala!
@Miro: jako je lijepo da je novi dizajn prilagođen novim mobitelima sa ogromnim ekranima, ali... Ako netko već ima HTC Desirea ili iPhone onda ima novaca i za platiti si 500 MB prometa na njemu (ako će ga za to koristiti) i zatim surfati na punim web stranicama. Nemam ništa protiv mijenjanja dizajna sitea, i isto tako se meni osobno ne moraju sviđati napravljene promjene, ali kada se nešto radi onda je lijepo da se misli i na nas lijene koji nisu spremni dati 2k+ životinjica za mobitel. Osim toga koji je smisao na mobilnim stranica ako je preko pola ekrana slika. Ako želim gledati slike onda mogu otići i na punu verziju web portala (mada postoje i neke bolje stranice ako me već zanimaju slike). m.bug je bila jedna od rijetkoh stranica koja nije imala ogromne slike, imala je normalan i čitljiv font (ovo čitljiv mislim na one koji već neko vrijeme bulje u ekrane i malo im se muti slika pred očima, posebno ujutro kada imaju vremena posjetiti stranice) i nije izgledala kao dječija slikovnica (opet za to imamo puni format).
Ugodan dan :-)
Netreba mi 500MB, netreba mi ni mobitel od 2k...
Meni je dovoljan stariji SE sa rezom od 176x220px...
Neznam za tebe ali ne boravim puno na mobitelu... Ali dok čekaš bus ili slično upalim internet i surfam...
Rađe ću onda uložiti tih 2k u neki manji laptop...
Kad se vraćam na prethodnu stranicu nekoliko puta (Nezz kako bi bolje kazao) VRATI ME NA STARI m.Bug! :D
Mogu postat i sliku ako treba...
Kad se vraćam na prethodnu stranicu nekoliko puta (Nezz kako bi bolje kazao) VRATI ME NA STARI m.Bug! :D
Mogu postat i sliku ako treba...
Očisti cache.
9 kuna si platio mobitel? Svaka čast, kod mene u Karlovcu nema takvih trgovina. Jel bi mogao molim te kupiti 2 komada i poslati mi ih na kućnu adresu? Platio bih ti 18 kuna za njih i još bih dao tebi 9 kuna da si kupiš još jedan! Hvala!
Da platio je 9kn, ali plaća pretplatu 400kn mjesečno sigurno ^^ tako i meni. :)
Ne plaćam 400 kuna, nego minimum 210 + nešto sitno što ide na one naknade za uspostavu poziva, ali pošto su mi zadnje dvije do tri godine svi računi bili 250 i više kuna ovo je bila sasvim ok ponuda. Čak mislim da će mi idući račun biti malo manji od 250 kuna.
Objasni se. Ne kužim što s ovim želiš reći?
Objasni se. Ne kužim što s ovim želiš reći?
Pa kužiš platio si 9kn i pretplatom otplaćuješ :D.
Već oko 3 godine koristim Vip pretplatu i stalno imam račune od 250 i više kuna. Nisam jedan od onih kojima mobitel služi da ga stave na stol u bircu dok piju kavu. Dobar mobitel uzimam prvenstveno radi tog da ga koristim i da sad nisam iskoristio ovu ponudu i uzeo novi mobitel od 3499 kuna za samo 9 kuna, ionako bi trošio isto koliko i sad trošim. Za korisnike poput mene ovo je odlična pogodnost, a za one "štedljive" postoji Njuškalo.
Dobar mobitel uzimam prvenstveno radi tog da ga koristim i da sad nisam iskoristio ovu ponudu i uzeo novi mobitel od 3499 kuna za samo 9 kuna, ionako bi trošio isto koliko i sad trošim. Za korisnike poput mene ovo je odlična pogodnost, a za one "štedljive" postoji Njuškalo.
Slažem se. Rekao sam 400kn jer imam Milestonea koji je bio 9kn Sve za 400 :)... Al ono, ne koristim ja tu "tarifu", ja sam na SZ100...

Cini mi se da moras nekome odgovoriti, da nema samo opcija dolje nova poruka.
Počeo sam i ja malo intenzivnije koristiti m.bug.hr, pa mi nedostaje jedna stvar, za koju neznam da li je već implementirana (ako je, molim da me uputite na nju). Pod teme u kojima sudjelujem i teme koje pratim, bilo bi dobro sa se doda s desne strane od imena pojedine teme neka tipka koja bi odmah vodila na nepročitano. Ovako mi je malo nepraktično da prvo otvaram temu, pa onda moram odabrat nepročitano, pa tek onda pročitam ono što je novo :D
Bilo bi dobro i kad bi napravili sljedeće:
- Gumb "moje teme"
- Gumb za otvaranje nove teme
- Skok na nepročitano (jer kad otvorim neku temu, ima 100 stranica i naravno ne mogu prelistavat sve pojedinačno)
- Gumb "uredi" kod svakog svojeg posta
Ima još dosta nedostataka, kad primjetim nešto napisat ću..