Novi m.bug.hr!

poruka: 92
|
čitano: 16.509
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi m.bug.hr!".
16 godina
neaktivan
RE: Novi m.bug.hr!
Zasto nema linkova? :/

0 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Pogledao malo na svojem Cookie-u i mogu reći da je puno puno bolje nego prije. Još malo treba doraditi i biti će super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!
@pod009
Kako mislis, nema linkova?

Nego, zasto nema avatara???
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na mom hd2, sve funkcionira odlicno i brzo!, zanima me zasto nema na m.bug.hr, jedna mala ikonica facebook kako bi se vijest prosirila facebookom, tj. da se moze staviti na wall ili da se lajka tako nesto?

15 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Zasada bez ikakvog problema, BRAVO bugovci!!!  {#}

...Queter you become more able you can hear..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

E, i jos jedna stvar, bila bi jako zgodna :)

Da su neprocitane teme (one s novim porukama) drugacije boje od onih procitanih (bez novih poruka. Kao sto postoji onaj narancasti oblacic na punoj verziji...

I jos jedna stvar: Opet se ne vide citati! opet moramo pogaadat tko je kome odgovorio i na koju poruku! :@

P.S.Kako vam se svida dizajn? Odabir boja, uskladjenost elemenata itd...

2 Ne sviđa mi se!
6 Taman je/osrednje...
3 Super je!
26 Moze i mora biti bolje!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 22:52 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Hmm... Evo isprobao sam stranicu i ipak ne preusmjerava, što je super! Jedino što mi se ovako na prvi pogled ne sviđa je to što ne znam ima li neki post trenutno moj TU/TD/Hvala. I kako vidim pod npr. Teme koje pratim ima li novih postova u temi?

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Pohvale da unapređujete mobilnu verziju. Ipak, treba doraditi neke po meni bitne stvari:

- Menu se na manjim ekranima (LG Cookie) lomi u 2 reda što je nepotrebno jer sve stavke (vijesti, forum, games m.) imaju veliki padding (praznine)

- Kad se ide na cijelu vijest, u prošloj verziji ispod su bile sljedeće vijesti što je bilo vrlo korisno. Sada su ispod čini mi se vijesti od početka, a ne od sljedeće vijesti što je korak unatrag

Možda ima još nekih sitnica koje bi se mogle optimizirati (veličina naslova, slika) ali neka prođe malo vremena upotrebe pa će se vidjeti...

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Ja provao, jest vala preusmjerava.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi m.bug.hr!

Na svome mobitelu taman upalio m.bug i pao mi je mrak na oči...

Nemaju svi mobitele od 5 inča, ja imam manji ekran i m.bug na tome malome ekranu je čisto smeće (blago rečeno)...

Ooooo da, užitak je čitati po 100 godina jednu rečenicu...

Po meni je ovo velik propust te ste totalno razje* mislim uneredili sajt za nas sa manjim ekranima...Potpuno je nečitljivo...

Katastrofa, molim da se to riješi što prije hvala :)

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Pohvale za dizajn, ali mi je na X1 stranica prevelika (točnije dvostruko veća u širini), tako da stalno moram micat lijevo desno da pročitam rečenicu.. Koristim Operu Mobile 10, a zoom je na 100%.

A kad stavim sliku na položeno, opet isto, vidim polovicu stranice.. frustrirajuće >.<

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kakvih linkova? Link je m.bug.hr i otvara se na mobitelu ako mislis na te linkove...
16 godina
C3PO kaže...

Pohvale za dizajn, ali mi je na X1 stranica prevelika (točnije dvostruko veća u širini), tako da stalno moram micat lijevo desno da pročitam rečenicu.. Koristim Operu Mobile 10, a zoom je na 100%.

A kad stavim sliku na položeno, opet isto, vidim polovicu stranice.. frustrirajuće >.<

To Opera Mobile jbe sa svojim zumiranjem..

Kod mene je isto tako, dok je na defaultnom (Symbian s60) sve normalno.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Ovako:
- linkani tekst ne radi kao link (u poruci)
- slike bi mogle biti veće jer se ovako bas i ne vidi tekst na njima
- nekad izbaciva error da se stranica ne moze renderati čitava, pa prikaze samo pola teme

Ostalo je zakon!
16 godina
neaktivan

Da primjetio sam.. kad učita stranicu vidim je 1:1, ali onda ubrzo on sam zumira i ispadne 2:1.. samo što onda ne mogu vratit natrag na 1:1, odnosno na onako kako bi trebalo izgledat.. u postavkama je najmanji zoom 60%, a 50% bi bilo taman.. ali opet, to je samo privremeno rješenje, jer bi onda sve druge stranice vidio sitno, a m.bug.hr normalno :/

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
15 godina
Na popisu foruma je kod svakog od foruma nadodana riječ "poruka". Sve ostalo je u redu na Desireu.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Sviđa mi se.

Samo što na naslovnoj stranici skroz dole kod polja za search, text "stranice od" prelaze preko crnog dela i "od" upada u search box. Search box je čak i previše razvučen na desnu stranu pa se ne završava tj ne vidi se kraj.

Samsung S5230 i Opera Mini 5.1 .

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Novi m.bug.hr!

Da ne odgovaram svakom posebno, evo par grupnih odgovora :-)

• Sve platforme koje ne rade dobro - molim vas screenshot. Bez toga kao da ništa niste niti rekli.
  • Preusmjeravanje je samo jednom - prvi put kad kliknete "bug.hr" na mobilnom uređaju, bilo na vrhu, bilo na dnu, vratit će vas na desktop i nikada više ne redirectati na tom uređaju. No, napravili smo redirect jer hrpa ljudi jednostavno ne zna za m.bug.hr, što je šteta. Ovako svi mogu birati što žele.
  • Dosta stvari nije uvedeno zbog nedostatka prostora, ovo je verzija za mobilne uređaje i ne možemo staviti sve jer bi to bilo izuzetno nepregledno, i zapravo se onda, osim možda dizajnom, ne bi razlikovala od pune inačice, što nije ideja. Ideja je ponuditi mali set mogućnost, onih koji se najčešće koriste, te tako uštedjeti na prostoru na ekranu i bandwidthu. To je bit mobilnih stranica.
  • Što se tiče neotvaranja nekih tema zbog krivih karaktera, XHTML je tu dosta zahtjevan i to ćemo nažalost rješavati u hodu. Javite mi takve situacije u ovoj temi ili čak direktno na PP (link na URL ili točnu grešku koju javi) - možete to probati i na desktopima, ista će biti pa je lakše kopirati.
  • Refresh nakon postanja bi trebao biti što se servera tiče, no mobiteli pojačano rade cacheiranje, pa se može dogoditi da ne. Nema druge nego refresh.
Domagoj

6 1 hvala 8
15 godina
Novi m.bug.hr!

Ova "nadogradnja" mi se više sviđa od većine ostalih blagdanskih koje su bile. {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nokia E55, symbian s60v5, opera mini, sve radi savrseno. Odlican redizajn mobilnog portala te jedan od najboljih sta sam vidio. Svaka cast
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care
16 godina
neaktivan

Meni sve super redi,bugovci svaka čast!

17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Imam Samsunga s8500 i radi odlično!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Puno bolje nego prije, za svaku pohvalu !

Na Wildfireu i Operi mini radi odlično....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Znam da je ova verzija namijenjena većim ekranima i sviđa mi se (po screenshot-ovima), ali je moj SE K800i mnogo vise volio staru verziju koju je svakodnevno posjećivao :-))).

Na Opera Mini 5.1 vijesti se prkazuju uredu (iako preglomazno izgledaju), ali je vrh i dno stranice ružno izlomljeni (ali ipak funkcionalno).

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

nakon što mi je 4 puta otvorio temu koju ja nisam odabrao odustao sam od foruma na mobu...

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Odlicno napravljen posao ljudi :) Na mom Desireu sve sljaka super :)

Sto se tice ostalih stvari bilo bi ljepo da ima posebni button dolje za "odgovori", a umjesto na svakom postu "odgovori" neka bude button za quote :)

anyway sve mi za sada odlicno sljaka ako bude kakvih bugova uslikam pa stavim :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na Miren Browseru(Android, probajte, bolji od Opere i stocka) sve super brzo.
16 godina
neaktivan
Dakle:
1) Avatari
Pa kud ste njih maknuli, što oni skriviše? Vratite ih :)

2) Citati
tj. ne-citati... Prije je bio prijedlog da se citirani tekst prikaže u drugačijoj boji nego odgovor na taj tekst. Ali, sad opet nema tog citiranog teksta, nego opet moram(o) pogađat tko je kome odgovorio.

Ako to ostane tako, može li se bar u tom 'okviru' u kojem je poruka napisa nesto u stilu: "Odgovor na poruku xyz-a"?

3) 'Red' vijesti/forum/games m.
Lome se u 2 reda na Operi mini i na starijim/slabijim mobitelima, iako je u prosloj verziji to stajalo u jednom redu...

4) Dizajn
Narod glasao da 'Moze i mora biti bolje'

Ako mene pitate, prosla verzija je bila ljepsa/jednostavnija...
Odabir boja kod ove je isto super, ali...

Veliki natpis BOL na zutoj pozadini je dobar. Pozadina daje 'dojam' zakrivljenosti.
'Red' vijesti/forum/master je na sivoj podlozi, ali nema tog 'dojma' zakrivljenosti.
Ispod toga plavi 'red' koji opet ima 'dojam' zakrivljenosti, ali na Operim Mini to izgleda lose... Taj red bih stavio da bude bez tog 'dojma' zakrivljenosti, ali boja je super, tako da moze ostati. ;)

Jesam sve rekao?

Ah, da, na Operi Mini neki naslovi ostaju bez slova... A Daniman kaze da na mobitelu.malog ekrana dobije samo pola naslova vijesti...

Zahtjevne li publike, misle sad Miro i Domagoj poslije citanja teksta... :)
16 godina
neaktivan
Ovako je dosta bolje nego bivši m.Bug!
Samo jos ispravak 3 buga i sredivanje citata i slikica... :)
17 godina
moderator
Novi m.bug.hr!

U prvom redu - ovaj dizajn je namijenjen novijim mobitelima (smartphonei s touch screenom). Nije fer prema onima koji koriste starije modele, ali njima je bila podređena prva godina i prva verzija m.bug-a, a kako je takvih posjetitelja sve manje - nema logike i opravdanja za isforsirani kompromis u dizajnu...

...
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice