Novi Bug: Desktop PC opet je u modi

poruka: 6
|
čitano: 2.206
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Bug: Desktop PC opet je u modi".
18 godina
Ako se ne misliš igrati na kompu, onda su desktop kućišta uglavnom šuplja: staviš NVMe disk, bez dvd-roma, bez klasičnog diska i bez grafičke. Najviše prostora zauzima ventilator na procesoru :D
Praktički nema kablova, samo napajanje do matične.
I'm silicon-based life-form
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Re: Novi Bug: Desktop PC opet je u modi
kowach kaže...
Ako se ne misliš igrati na kompu, onda su desktop kućišta uglavnom šuplja: staviš NVMe disk, bez dvd-roma, bez klasičnog diska i bez grafičke. Najviše prostora zauzima ventilator na procesoru :D
Praktički nema kablova, samo napajanje do matične.

Čudi me da nisu napravili m.2 SSD test, jer baš taj m.2 port nudi mogućnost sklapanja kompletnog pc-a (sa grafickom) bez ikakvih dodatnih drive-ova. Sve osim napojne jedinice je na matičnoj, tako da kućište može biti skoro duplo manje.

13 godina

ali ne i dalje je veliko i nakaradno kao u doba dvd driveova i hdd koji su se gurali odnaprijed....zato ih ni nevolim jer su dizajnom ostali 20g u proslosti...velike ruzne kante

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Čita se novi BUG...naslovnica je zakon! ali Davorova kolumna mi je odlična i izgleda DICE čita poznati časopis pa ga je odlučio poslušati djelomično 

Evo jedan video 

2 0 hvala 2
18 godina
Re: Novi Bug: Desktop PC opet je u modi
NVMe SSD-ovi jesu M.2 SSD-ovi. Ne uvijek, ali dosta često.
18 godina

Koji su bolji za kupiti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice