Nove tužbe iz Nokie

poruka: 39
|
čitano: 5.853
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nove tužbe iz Nokie".
16 godina
neaktivan
Nove tužbe iz Nokie

Jadno ... tužno na šta je Nokia spala, ne samo da kasne par godina, tj. da su prokockali kolosalnu prednost koju su imali pred svim ostalim smartphone platformama sa Symbianom, i ne mogu niti jedan *ebeni high-end telefon izbacit na vrijeme (zadnji primjer E7), nego sad postaju drugi SCO ...

8 3 hvala 0
17 godina
RE: Nove tužbe iz Nokie

furaju se na apple, ovaj, oracle.{#}

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
16 godina
protjeran
Nove tužbe iz Nokie

Nokija je izumrla vrsta kao dinosaursi!

Moj PC  
4 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

"...patente vezane uz slanje poruka i prikaz broja pozivatelja, osvjetljenje ekrana..."

WTF??? Ko bi rekao da je i to patentirano :)

---------- markantz
15 godina
neaktivan
Nove tužbe iz Nokie

Meni se bas patentira zica crvene boje... Gdje to mogu napraviti_

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja stvarno ne kuzim sto prigovarate...

SVI TO RADE... ama baš svi...

Zašto ne bi i oni... tužili su njih, normalno da taj novac ce morati nadoknaditi na drugi način...

Ali je glupo sto se sve daje patentirati...

Treba sve te softwerske i idejne patente lijepo odhebati...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
Rajko kaže...

Nokija je izumrla vrsta kao dinosaursi!

jos kad i svi idioti na zemlji izumrli...

al onda bi mi falili ovakvi postovi...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 16:14 (grimyHR).
15 godina
neaktivan
Nove tužbe iz Nokie

@grimyHR

A ti si jos jedan No matter what Apple hater lik koji se fura na open source i misli da je pametan?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
naravno, tocno si me pogodio, tj. skoro tocno, jer ja ne mislim da sam pametan, ja znam, a i inteligentniji sam od tebe sigurno :)
17 godina
Nove tužbe iz Nokie

Ma što kompliciraju, te ih tuže za ovu sitnicu, te za onu sitnicu, neka ih odmah tuže za ono što ih muči, nekih ih tuže što Apple radi bolje telefone od njih i što ih je izgurao s pozicije cool firme i premjestio u kategoriju - stara dosadna firma. 

2 1 hvala 0
17 godina
rjakopec kaže...

Ma što kompliciraju, te ih tuže za ovu sitnicu, te za onu sitnicu, neka ih odmah tuže za ono što ih muči, nekih ih tuže što Apple radi bolje telefone od njih i što ih je izgurao s pozicije cool firme i premjestio u kategoriju - stara dosadna firma. 

Ha cuj, nekima je u interesu biti "hip" i "cool", dok je nekima u interesu proizvoditi funkcionalne i kvalitetne mobitele.

Isto vrijedi i za ljude. Nekima je u interesu biti "hip" i "cool", dok drugi nisu plitki i maloumni. ;)

- Psiho246
15 godina

ali ta nokia bi stvarno trebala navući kesu preko sebe da je ne vide,apple ima 3-4 godine da je izbacio mobitel i već je desetljeće u prednosti,stvarno tko još nokiju kupuje osim onih od 300 kn sa 200 kn na računu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
blackalbum kaže...

ali ta nokia bi stvarno trebala navući kesu preko sebe da je ne vide,apple ima 3-4 godine da je izbacio mobitel i već je desetljeće u prednosti,stvarno tko još nokiju kupuje osim onih od 300 kn sa 200 kn na računu

Apple je 4-5 godina vani i tek sad imaju videopozive koji jedva funkcioniraju.

Prije dvije godine nisu imali niti svijetlo na kameri, prije tri nisu ni kameru imali.

Ove godine su tek dobili multitasking, koji to zapravo i nije vec se samo tako zove.

Jos uvijek im ne radi BT kako treba, i jos uvijek nema Mass Storage a kamoli promjenjivu bateriju.

Pozivi im pucaju, signal im nestaje, mobitel je staklen i manji udarac ga moze slomiti.

O kakvih ti deset godina ispred Nokije pricas? Pa Apple je 100 godina iza LG-a, a kamoli Nokie, haha.

Ajde se malo skoncentriraj.

Edit: Kako i ova sama vijest daje naslutiti, to malo funkcija koje iPhone ima, ima ih jer je Apple ukrao patente Nokiji. Ukljucujuci i samo telefoniranje. Burn. :P

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 17:59 (Psiho246).
16 godina
protjeran
nokia je prodala vec oko 3 milijuna n8 samo u europi, a da ne ubrajam ostale mobitele od nokije uopce...
15 godina
protjeran
Daj grimy nemoj da ti opet moram stavljat comical alija. Comical grimy hehe... Mnogo si smesan momcino hehe...
16 godina
Nove tužbe iz Nokie

Rat hatera/fanboya s jedne i druge strane.

Ništa novo na ovome forumu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Psiho246 kaže...
blackalbum kaže...

Apple je 4-5 godina vani i tek sad imaju videopozive koji jedva funkcioniraju.

Prije dvije godine nisu imali niti svijetlo na kameri, prije tri nisu ni kameru imali.

Ove godine su tek dobili multitasking, koji to zapravo i nije vec se samo tako zove.

Jos uvijek im ne radi BT kako treba, i jos uvijek nema Mass Storage a kamoli promjenjivu bateriju.

Pozivi im pucaju, signal im nestaje, mobitel je staklen i manji udarac ga moze slomiti.

O kakvih ti deset godina ispred Nokije pricas? Pa Apple je 100 godina iza LG-a, a kamoli Nokie, haha.

Ajde se malo skoncentriraj.

Edit: Kako i ova sama vijest daje naslutiti, to malo funkcija koje iPhone ima, ima ih jer je Apple ukrao patente Nokiji. Ukljucujuci i samo telefoniranje. Burn. :P

kad sam napisao svoj post toliko nisam mislio na samu tehnologiju,nego na činjenicu da je apple u 3-4 godine uspio postići da njihovi proizvodi postanu masovno poželjni dok je nokia samo nokia a bili su u prednosti 2 desetljeća u mobilnoj tehnologiji

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 18:25 (blackalbum).
16 godina
neaktivan
Nove tužbe iz Nokie

Nokia je samo u prošloj godini uložila 8.2 milijarde dolara u istraživanje i razvoj i treća je korporacija u svijetu, ispred su samo Microsoft i Roche, Apple nije ni u prvih 20.

Uostalom prema preliminarnom pregledu ITC-a nije kršila Appleove patente, odluka je lipnju sljedeće godine.

R&D Top 20

1 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...
Psiho246 kaže...
blackalbum kaže...

kad sam napisao svoj post toliko nisam mislio na samu tehnologiju,nego na činjenicu da je apple u 3-4 godine uspio postići da njihovi proizvodi postanu masovno poželjni dok je nokia samo nokia a bili su u prednosti 2 desetljeća u mobilnoj tehnologiji

Nokia jos uvijek masovno proizvodi i prodaje svoje mobilne uredaje.

Vecina mojih poznanika posjeduje Nokie, kako one losije modele, tako i one bolje.

To sto sada i Apple prodaje, istina, zavidan broj mobilnih uredaja, ne znaci da je Nokia manje bolja.

Takav mentalitet se na zalost stvara jer Appleovci uvijek moraju imati neprijatelja, pa kako prije u IBMu, tako sada vide neprijatelja u Nokiji.

Kad je LG ili HTC izbacio svoj prvi mobitel koji se dobro prodavao, nitko nije govorio kako je Nokija dinosaur ili ne znam sto sve ne, vec su ti proizvodaci jednostavno postali jos jedan uspjesni brend u mobilnom svijetu. bez ikakvog ratovanja fanova.

- Psiho246
16 godina
protjeran
blackalbum kaže...

Ono sto je pozeljno, nije i najbolje. Logitech-ovi misevi uz MS-ove i ostale od 50Kn su najprodavaniji, sto ne znaci da su napredniji od Revolution modela.

16 godina
protjeran
ansha kaže...
Daj grimy nemoj da ti opet moram stavljat comical alija. Comical grimy hehe... Mnogo si smesan momcino hehe...

ja bar nisam obicni fanboy opsjednut stevicom kao ti, bavim se cinjenicama, a cinjenica je da je nokia no.1.

a u ladici od mobitela imam 4 nokije, 1 toshibu, 2htc-a, 2 siemensa i 1 SE(to su znaci oni koje jos uvjek posjedujem i koji rade), tak da mi stvarno nitko ne moze rec da sam nokia fanboy

15 godina
neaktivan
The_Goc kaže...

Nokia je samo u prošloj godini uložila 8.2 milijarde dolara u istraživanje i razvoj i treća je korporacija u svijetu, ispred su samo Microsoft i Roche, Apple nije ni u prvih 20.

Uostalom prema preliminarnom pregledu ITC-a nije kršila Appleove patente, odluka je lipnju sljedeće godine.

R&D Top 20

Jedna Firma ne zivi od onog sta i kako radi nego od onog sto prodaje. Nokia moze da pravi Uradjaje sa neznam ti ni ja kakvim specifikacijama kad je softver sranje.

Bolje da predju ne Andorid il bar na Windows Phone dok ne bude kasno, il jos bolje da se ponovno vrate na proizvodnju gumenih cizama i guma za auta, a mobitele ostave drugima koji se stvarno u to razumiju.

15 godina
neaktivan
Nove tužbe iz Nokie

Nove tužbe odnose se, među ostalim, na korisničko sučelje, trgovinu aplikacijama na samom uređaju, patente vezane uz slanje poruka i prikaz broja pozivatelja, osvjetljenje ekrana, memorijske kartice, navigaciju gestama i drugo.

E, od kad iphone ima memorijske kartice?!

http://beterz.com/?Referer=179629
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

bravo, bravo, takvu kretensku izjavu nisam dugo cuo
bez nokije decko bi ti danas ku*ac imao mobitel, prouci malo cinjenice i tko zna raditi mobitele a tko samo krade tudu tehnologiju

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 20:47 (grimyHR).
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

bravo, bravo, takvu kretensku izjavu nisam dugo cuo
bez nokije decko bi ti danas ku*ac imao mobitel, prouci malo cinjenice i tko zna raditi mobitele a tko samo krade tudu tehnologiju

OO da Nokia je izumila mobitel. Ko sta krade il ne krade nije vazno na kraju broji sta je bolje. A to sigurno nije Nokia.

16 godina
protjeran

oh? a nego tko je? i zasto? ajde prosvjetli nas ostale idiote

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 21:18 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Jesi i ti smiješan! Kak to ne znaš - Apple ,još prije četrdeset i sitno godina!!!

{#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 21:21 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
popstar kaže...

OO da Nokia je izumila mobitel. Ko sta krade il ne krade nije vazno na kraju broji sta je bolje. A to sigurno nije Nokia.

Nokia je izumila smartphone, izuzetno je eco-friendly i proizvodi fantastične uređaje. Nokia stavlja symbian na svoje smartphone, os koji je izuzetno optimiziran, os s kojim korisnik nema ograničenja. Dok apple uvodi "multitasking" u 2010 godini. A da ne spominjem ove bisere koji kažu da bi nokia trebala staviti wp7, os koji nema ni copy-paste i može raditi minimalno na 1GHz. I vi koji se žalite na 680 MHz CPU u novim nokijama : brži CPU nije potreban jer je sve grafički akcelerirano (od galerije, browsera itd,) tako da tu CPU nema veliku ulogu i symbian kao os je nezahtjevan.

I sad mi iznesi nekoliko činjenica zbog kojih bi i ja trebao prestati koristiti nokiu. Ali utvrđenih, provjerenih. Slušam

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Motorola!
16 godina
protjeran

koja to motorola je najbolja i zasto

i motorola nije izumila mobitele ak se na to odnosio tvoj odgovor, a nokia je definitivno ispred motorole i po broju tehnologija koje se koriste u modernim uredajima, mada su to obje firme bez kojih danas nebi bilo mobitela kakve ih poznajemo

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 21:37 (grimyHR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice