Nove informacije o Google Pixel 2 smartphoneima

poruka: 15
|
čitano: 1.585
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nove informacije o Google Pixel 2 smartphoneima".
16 godina

Ne znam samo što ne izbace modele sa 256GB, 512GB ili čak od 1TB podatkovnog prostora. Zar to izmišljanje tople vode uvijek mora prevoditi Apple. 

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nove informacije o Google Pixel 2 smartphoneim

bar su izbacili headphone jack :D

12 godina
neaktivan

sve to stoji, ali me brine ovaj eSim. Zasad, koliko sam vidio, jedino HT nudi tu opciju ili je trenutno implementiraju

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crucifixion kaže...

sve to stoji, ali me brine ovaj eSim. Zasad, koliko sam vidio, jedino HT nudi tu opciju ili je trenutno implementiraju

Pixel nije ni namjenjen za nase trziste.

Moj XL radi bitno losije ovih par dana koliko sam bio nazad u HR nego u SADu. Signal koma, valjda treba stelat radio/baseband etc.

eSim je najvise namjenjen da se pogoduje Verizonu i nekim MVNO, kao i Project Fi. Uglavnom je korak dalje.

3.5mm jack je korak unazad jer je gotovo sigurno da ce Google predstavit onda i bezicne precijenjene slusalice.

Ako nema edge to edge display, mislim da je ovaj Pixel preskok...makar pruza najbolje iskustvo od svih telefona na trzistu.

12 godina
neaktivan

ma za sluje bi uzeo neke BT, to mi je najmanji problem, ali svakako, trebat ce vidjet ulozeno dobiveno... ima ove godine dosta kandidata... 

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Crucifixion kaže...

Pixel nije ni namjenjen za nase trziste.

Moj XL radi bitno losije ovih par dana koliko sam bio nazad u HR nego u SADu. Signal koma, valjda treba stelat radio/baseband etc.

eSim je najvise namjenjen da se pogoduje Verizonu i nekim MVNO, kao i Project Fi. Uglavnom je korak dalje.

3.5mm jack je korak unazad jer je gotovo sigurno da ce Google predstavit onda i bezicne precijenjene slusalice.

Ako nema edge to edge display, mislim da je ovaj Pixel preskok...makar pruza najbolje iskustvo od svih telefona na trzistu.

http://www.droid-life.com/2017/10/02/pixel-2-xl-picture-front-side-dual-front-speakers/

evo slike... nisam nesto odusevljen izgledom...

16 godina

Ovo je bez casea...

Pa nije lose, razmislit cu.

Nije mi samo jasno ovaj UI...ovo def nije Oreo, niti novi launcher...jer su status bar ikone drugacije...rekao bih da je ipak koncept neciji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

suska se da ce doci s 8.1 i redizajniranim Pixel Launcherom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grzzi kaže...

bar su izbacili headphone jack :D

Mitch kaže...
* * *

* * *

A ja se konačno oprskbio svim mogućim slušalicama: Dobio one koji dolaze uz Samsung S8 (Inače AKG model koji u zasebnoj prodaji košta oko 100€), Panasonic neke (nisu loše, imaju 108dB SnR, 5 metara kablo idelne za gledanje filmova preko optike na Z-5500 Digital), Bose QuietComfort 25 za bučne radnje i Sonyevu kremu Z1R Premium. Izgleda da će zadnje na "pijacu" kako bise mogle početi kupovati ove bežične.

Crucifixion kaže...

suska se da ce doci s 8.1 i redizajniranim Pixel Launcherom

A Nokia najavila Android P.  A ovi odmah na 8.1, čudo nisu počeli sa 8.0.1, pa onda na 8.1, pa onda na 8.1.1 pa onda na 8.1.2 pa na kraju na 9.0

16 godina

Ma sve te verzije su samo kozmetika.

Jos od KitKata i ARTa nisu doveli nista konkretno ispod haube, i dalje je nered sto se tice baratanja hardverom i radiom/basebandom.

Nikad Android nece imat autonomiju u praksi kakvu bi trebao imat na papiru.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Envy kaže...
....

A ja se konačno oprskbio svim mogućim slušalicama: Dobio one koji dolaze uz Samsung S8 (Inače AKG model koji u zasebnoj prodaji košta oko 100€), Panasonic neke (nisu loše, imaju 108dB SnR, 5 metara kablo idelne za gledanje filmova preko optike na Z-5500 Digital), Bose QuietComfort 25 za bučne radnje i Sonyevu kremu Z1R Premium. Izgleda da će zadnje na "pijacu" kako bise mogle početi kupovati ove bežične.

....

Hheheheh a ja upario sennheiser RS 170 sa Z5500 ;)

16 godina
Torent kaže...
* * *

....

Hheheheh a ja upario sennheiser RS 170 sa Z5500 ;)

Kakvo je ovo pojačalo za slušalice na Z-5500, meni se čini ne baš bog-zna-što. Jer kad na HTC-u ubacim ove AKG-ove već na 4/5 počinju da krče.  Dok na Z-5500 mogu da odvrnem i na Boost +11. Nije da se žalim, jer serije i filmove (juče Narcos završio) gledam sa 1/2 do 2/3 pojačano.

A nešto mi se više ne kupuju skupe igračke kao DAC-ovi za slušalice od milje Eura.

9 godina
odjavljen

Sta kazu komšije na bost +11 😎 Moje slusalice imaju svoje pojačalo...

16 godina

Zavisi šta slušam ili gledam. Kada nešto slušam od Elektronike u kući do moje trese se lamperija i prozori.
Meni su Rigips ploče popucale na ovičnom Max, ali predpostavljam da znaš trikove za Boost +22 :-D

Inače ne bih ga mijenjao ni za novi model (na svemu su šparali a kao snaga ostala ista). Te manji subwoofer te nema ovog finog LCD kontrolera.

Ne znam da li ima ovdje Klub Logitech Z-5500 ali ima nas na forumu koji ovo čudo za kompjutere također imaju. Znam da Friday ima, ali mu žena nije dala ponijeti u Irsku 

Uređivano: Koje pojačalo za slušalice imaš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 13:46 (Envy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Imam i ja ali samo jednom sam imao priliku pojacati na max tj boost ;) Nema sanse da to smijem u kuci napraviti... Ne bih ih dao ni za koje druge ;) Inace sam fan logitecha.....Imam punu kucu periferije od logitecha ;) Od mx mastera harmony itd itd....

Pa ono sto dodje uz slusalice.... Nisam a neki hifi entuzijast cak i ne slusam muziku ;) Al uletile povoljno i citam da su tada kada su izasle bile prve koje su bezicno slale signal u punoj kvaliteti ili tako nesto ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 13:49 (Torent).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice