Prodano! Kupujem!
Da mi je to dobiti i ovu svoju Gaming Max bih odmah prodao
Prodano! Kupujem!
Da mi je to dobiti i ovu svoju Gaming Max bih odmah prodao
Molim Boga da dobijem ovo =D
Ako ja dobijem prodacu svih 22 DVD pogona ;)
Ako ce neko kupiti sve dajem popust ;)
Dragane, inače si mnogo fora i jako smiješan lik (u pozitivnom smislu naravno), ali zar je moguće da jedan od BUG-ovih novinara napiše MSI PSS-CD53, umjesto MSI P55-CD53?
Jesi li ti to bio jučer na kakvom partiju možda? 
Uglavnom, sretan ti Prvi maj ili Međunarodni praznik rada! 
Meni te gotove konfe nemaju dusu. :S
Ja ne mogu imati racunalo a da ga sam ne slozim, da svojim rukama stavim komponente u kuciste...
Kad se samo zamislim koliko sam puta dr*ao po svojoj trenutnoj konfi i sto sam sve u njoj mjenjao tokom godina, bilo bi mi preglupo dobiti gotovi stroj kojim bi samo zamijenio postojeci...
S druge strane, nije da bi se zalio! :P
Uglavnom, nisam ja te srece da dobijem nesto u nekakvoj nagradnoj igri. Samo se osjecam ko budala svaki put kad izgubim. xD
Uglavnom, nisam ja te srece da dobijem nesto u nekakvoj nagradnoj igri. Samo se osjecam ko budala svaki put kad izgubim. xD
Ugl kao 99,99% ostalih koji nisu dobitnici prve tri nagrade i mene uključujući .. ja ni sam nezz kada sam zadnji put digao lovu na lotu ili dobio na nagradnoj igri, a uletim kada god mogu
odkad bug redovito "izlazi" u pdf formatu, nagradne igre su must have
Lijepo, lijepo...
Al se vi svi volite brinut što će te s time, a nitko s foruma nebude niti dobio...=)
Čak sam za ovu priliku kupio i novu microsoft tipkovnicu i miša samo da bi upisao ovaj kod.
Ako ovaj put ne dobijem nagradu... ne znam što ću...
ovaj put sigurno dobivam :-)
zanima me dali bi se ukoliko se dobije moglo nadoplatiti nesto,recimo grafulja na 5850
e to bi onda bila strojcina!!!!
Pa prodaš 5770 koja je unutra, i kupiš 5850...
Gotovo sam siguran da se ne može to što ti želiš...
Dragane, inače si mnogo fora i jako smiješan lik (u pozitivnom smislu naravno), ali zar je moguće da jedan od BUG-ovih novinara napiše MSI PSS-CD53, umjesto MSI P55-CD53?
Jesi li ti to bio jučer na kakvom partiju možda? 
Uglavnom, sretan ti Prvi maj ili Međunarodni praznik rada! 
Moguće je kad copy-pasteaš... :) Nisam bio na partiju jučer...
....grafulju ATI Sapphire Radeon HD5770... - ovo kao da je rekao neki klinac s ovog foruma. Mrzim tu rijec :D
Ovo je bas ono sto mi treba ;)
Ali znam da gotovo nemam ni sansi,pogotovo jer sam iz BiH. Da mi je vidjeti da neko dobije nagradu izvan HR,onda bih vjerovao da je i ja mogu dobiti :)
Ali znam da gotovo nemam ni sansi,pogotovo jer sam iz BiH. Da mi je vidjeti da neko dobije nagradu izvan HR,onda bih vjerovao da je i ja mogu dobiti :)
Potpisujem.
aj...valjda ce jednom i do dalmacije doci neka nagrada
Baš bi mi dobro došao jedan jer nisam ništ mijenjao skoro 3 god...
Nije loša nagradna igra. Odlična je!
samo, grafička i disk su slabe karike u odnosu na ostatak.
Evo sad nisam u BiH pa cu kupiti BUG samo za ovu priliku da dobijem.Jos kad bi mogao dobiti neko iz Bosne bilo bi OK.
Da to dobijem ostavio bih si procesor,matičnu, ram-e te kućište i to samo zamjenio sa ovim procesorom, matičnom i ram-ima i sve što mi netreba prodao.
to oni kad vide da je dobio netko van hrvatske,samo stisnu reset(ili kaj vec) i odvrte ponovo dok ne dobe dobitnika koji stanuje u hrvatskoj

to oni kad vide da je dobio netko van hrvatske,samo stisnu reset(ili kaj vec) i odvrte ponovo dok ne dobe dobitnika koji stanuje u hrvatskoj

ili je možda broj sudionika u nagradnoj igri iz inozemstva minoran,tj.toliko malen da je stvarno mala šansa da netko od njih osvoji to
ja bi nagrdu!!!!!
"a ni ovaj put nismo zaboravili pripremiti nagradnu igru sa slasnom nagradom"...
A kao inače su cijelo vrijeme neke lude nagrade u igri? Heloooo? Nemojte me krivo shvatiti, baš volim Bug (pretplatnik sam), ali nemojte neupućene tjerati da vas krivo shvate...
Sad ću stavit da sam iz Zagreba na svoj frenda pa ak dobijem išta da mi šalje poštom..
Pa nema veze odakle ste, ako vas izvuku dobili ste, logično da uvijek bude dobitnik iz RH kad se već broj ljudi prijavljuje iz RH.
Zasto bi bilo logicno da je UVIJEK iz RH ako je VECINA prijavljenih iz RH?
Zasto bi bilo logicno da je UVIJEK iz RH ako je VECINA prijavljenih iz RH?
naravno da nije pravilo da dobitnik mora biti iz RH,ali logika govori da ako se dijeli tako mali broj nagrada a uvjeren sam da je 95 % prijavljenih iz RH ( a i više) da su veoma male šanse da će netko iz inozemstva dobiti nagradu
jedino što me živcira u ovoj novoj nagradnoj igri jest da ima samo 1 nagrada
i kad su 3 male su šanse da se nešto osvoji,ovako su minimalne
Ajte izbacite statistiku (vjerujem da je imate) koliko ljudi se prijavi iz RH, a koliko iz inostranstva da nebi ovako lupali postotke. Nije mi jasno otkud cifra od 95% iz RH, zar vi samo 5% BUG-ova izvozite u dijasporu? Cisto sumnjam...
KAo da je ista od toga bitno.