Kao stvoreno za mene..:)
Baš sam danas razmišljao o tome ako dođe tarifa i75 da bih je mogao uzet xD
U i75 je samo 125MB, a u i150 je 1GB.
Trebali su stavit 500MB, ovak mi se čini kao lopovluk.
128MB=premalo ako usporedimo s i150... sve ostalo je ok što je uključeno u paket, ali cijene izvan paketa su lopovske... 1,79kn/min pozivi i 3,29kn/MB preko 128MB... ne vrijedi se uopce kockat... 150 i amen!
Baš sam danas razmišljao o tome ako dođe tarifa i75 da bih je mogao uzet xD
U i75 je samo 125MB, a u i150 je 1GB.
Trebali su stavit 500MB, ovak mi se čini kao lopovluk.
Ali ne treba ti više ako ne igraš igrice. Koliko možeš nabit surfanjem i push mailom..
Meni će ovo dobro uletit.
Uh uh, ja sam surfanjem i push mailom potrošio i preko 2GB u nekim mjesecima, putem iPhonea.
ovih sitnih 125MB je baš pre malo. Samo za povremeni mail i nešto sitno surfanja. YouTube .... zaboravi.
Uh uh, ja sam surfanjem i push mailom potrošio i preko 2GB u nekim mjesecima, putem iPhonea.
ovih sitnih 125MB je baš pre malo. Samo za povremeni mail i nešto sitno surfanja. YouTube .... zaboravi.
u jbt svaka čast ja ne uspjevam nikako preko 600 MB
LOPOVI
u jbt svaka čast ja ne uspjevam nikako preko 600 MB
Ma ako puno vremena provodim na youtubeu preko telefona, onda se megabajti vrlo brzo troše. A pošto moj telefon koristim ja i pola mog društva kad smo na kavama, onda se i podosta YT filmića pogleda.
Premalo - 25 poruka i 75 minuta....
Ako je tarifa upola manja od i150 onda su trebali dati i minimalno upola manje MB.
Računa se i naknada za uspostavu poziva.
Uglavnom, ista stvar kao i što je većini sa i150, račun će u većini slučajeva biti minimalno 100 i više kuna.
Tarifa nije za one koji žele jeftinu tarifu jer će se teško držati unutar njenih limita.
Premalo je ovo stvarno,3 dana sam dolazio na forum preko moba (ne puno) i ode 60 MB.
WTF 125MB???
Da je barem 350-500MB, ovako je k.... od ovce
Usporedite i75 i ostale iTarife i web'n'walk opcije
Ovdje za samo 25kn dobijete tih 125 MB, 35kn - 250 MB itd.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-04-40-00.asp
ja imam web n walk m(250 MB) i nasurfao sam se ovaj mjesec pošteno i pogledao dvadesetak videa na jubitou i nisam ni 100 MB potrošio pa mi stvarno nije jasno kako neki uspjevaju toliko potrošit
koja je svrha gledat jubtu filmiće dok se na kavi s nekim.....
enivej ja imam 125mb paket i za ovo kaj meni treba (push i pull) email i neš malo surfanja i više no dovoljno
75 kn + 15 onih za korištenje frekvencije je 90.
Za te novce na simpi možeš uzeti svaki tjedan opciju spika ili ljetnu opciju i web'n'walk paket M.
I nemaš petljanja s pretplatom.
ja imam web n walk m(250 MB) i nasurfao sam se ovaj mjesec pošteno i pogledao dvadesetak videa na jubitou i nisam ni 100 MB potrošio pa mi stvarno nije jasno kako neki uspjevaju toliko potrošit
wnw je 25 mb a ne 250...barem na simpa bonove
Premalo je ovo stvarno,3 dana sam dolazio na forum preko moba (ne puno) i ode 60 MB.
Ma nemoguće... Ja redovito idem na forum preko moba i uvijek sam s njim na internetu dok nisam doma i još nisam nikad potrošio više od 200 MB u mjesec dana. S tim da ne gledam youtube na mobu i takve stvari, nego samo normalno surfanje, vijesti, forum, provjerim facebooks itd...
Ma nemoguće... Ja redovito idem na forum preko moba i uvijek sam s njim na internetu dok nisam doma i još nisam nikad potrošio više od 200 MB u mjesec dana. S tim da ne gledam youtube na mobu i takve stvari, nego samo normalno surfanje, vijesti, forum, provjerim facebooks itd...
Preko kojeg moba ides?
Preko kojeg moba ides?
HTC Touch Pro sa Operom Mobile 9.5. Nemoj mislit da hoću reć da lažeš ili nešto takvo, samo mi nije jasno kako si na forumu potrošio 60 MB u 3 dana kad ja toliko u pola mjeseca potrošim. S tim da koristim punu verziju foruma na mobu, ne onu za mobitele.
Preko kojeg moba ides?
HTC Touch Pro sa Operom Mobile 9.5. Nemoj mislit da hoću reć da lažeš ili nešto takvo, samo mi nije jasno kako si na forumu potrošio 60 MB u 3 dana kad ja toliko u pola mjeseca potrošim. S tim da koristim punu verziju foruma na mobu, ne onu za mobitele.
U 4 dana sam potrošio 60 megabajta a nisam bio ni blizu jutuba samo forum!
Normalan forum ali ni meni nije jasno kako sam tolko potrošio??
ja sam uvijek na m.bug.hr
Normalan forum ali ni meni nije jasno kako sam tolko potrošio??
Ne znam, čudno mi je to... Probaj još jednom se spojit tako pa prati promet. Možda ti je nešto drugo skidao mobitel, pojma nemam, ali mislim da samo sa forumom nisi mogao nikako toliko potrošit, još kažeš da si malo na njemu bio. Ja znam najnormalnije, kao da sam na kompu, pratit teme, pisat postove itd, po par sati dnevno, dok sam u tramvaju, na faksu ako mi je dosadno i slično, i svaki mjesec mi ostane u prosjeku 1900 MB od 2048 MB prometa uključenog u tarifu.
On-topic, malo je premalo tih 125 MB, mogli su barem 250 staviti; no nije valjda da je itko očekivao od T-Mobilea da će ići korisnicima na ruku 
Normalan forum ali ni meni nije jasno kako sam tolko potrošio?
On-topic, malo je premalo tih 125 MB, mogli su barem 250 staviti; no nije valjda da je itko očekivao od T-Mobilea da će ići korisnicima na ruku 
Ta 4 dana nisam bio doma i bas sam pravio promet imao sam 100 megabajta i kad sam dosao doma bilo je 40...
Ta 4 dana nisam bio doma i bas sam pravio promet imao sam 100 megabajta i kad sam dosao doma bilo je 40...
Vrlo čudno, moram priznat... S kojim je to mobitelom, btw?
Vrlo čudno, moram priznat... S kojim je to mobitelom, btw?
HTC HD2
HTC HD2
S kojim browserom? Opera Mobile 10 (zapravo nisam za nju siguran) i Opera Mini imaju ono da smanjuju promet, ne znam kako se zove više, pa probaj s njima, možda će ti tako manje trošiti.
T -Mobile je lopovska firma i u svemu su najskuplji i ne kužim uopće ekipu koja masno plaća razne tarife u toj mreži!
T -Mobile je lopovska firma i u svemu su najskuplji i ne kužim uopće ekipu koja masno plaća razne tarife u toj mreži!
Pa nisu baš najgori, barem ne varaju s računima kao Vipnet, a i imaju vrlo dobre darove u smislu popusta na nove mobitele i slično ako si korisnik dugo vremena i imaš one bodove itd., tako da se meni sad, nakon što sam skoro 10 godina kod njih, ne isplati preći na drugu mrežu
HTC HD2
S kojim browserom? Opera Mobile 10 (zapravo nisam za nju siguran) i Opera Mini imaju ono da smanjuju promet, ne znam kako se zove više, pa probaj s njima, možda će ti tako manje trošiti.
Vjerovatno je ta 10 pa zato i trosi.