Nova hajka na Yahoo

poruka: 3
|
čitano: 1.059
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova hajka na Yahoo".
17 godina
Nova hajka na Yahoo

Nakon sto se Microsoft povukao, dionice su pale. Ovaj lik je sad kupio 59 miliona dionica (ako se ne varam, vrijednost dionice je pala na oko 27 $). Ako uspije natjerati Microsoft da se vrati, dionice ce opet skociti pa ce lik lijepo zaraditi.

Eto jos jedne vile s 759 soba i 3000 kupatila.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
Nova hajka na Yahoo

Kod neprijateljskog preuzimanja cilj je kupit dionice bez ikakvih dogovora. Sto obicno znaci ponudit vise para za dionicu nego ona vrijedi, a sto vise kupujes cijena ide gore. Sad da je to 500 milijuna kompanija bilo bi lako, al u slucaju ogromnog yahoo-a, ne znam kako ce to izvest. Neznam u kojem postotku su vecinski udjeli, al sam kontrolni paket ce njega kostat vise od 30 milijardi.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
17 godina
Nova hajka na Yahoo

Koliko sam ja skuzio ovu vijest, nije mu cilj preuzeti kompaniju, nego ce kroz nominaciju sebe i svojih ljudi na izborima uprave omoguciti pogodniju klimu za preuzimanje pa ce to navesti microsoft na razmisljanje o novoj ponudi. Pa sam kaze da zeli nagodbu a ne preuzimanje i da ce biti problem ako se microsoft stvarno ohladio.

Naravno uz sve to ce i cijena njegovih nedavno kupljenih dionica porasti i covjek ce kao pravi biznismen omastiti brk, a to mu je i cilj.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 13:02 (DrNasty).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice