Norvežani protiv iTunesa

poruka: 5
|
čitano: 1.199
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Norvežani protiv iTunesa".
17 godina
Norvežani protiv iTunesa

Svaka čast!

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Norvežani protiv iTunesa

Tako im i treba, ako kupiš pjesmu ne znači da ćeš je samo slušati na njihovom iPodu... i zar već nisu trebali ukinuti onaj famozni DRM...mislim da je oko toga bilo priče prije nekoliko mjeseci...!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Norvežani protiv iTunesa

Tko sili Norvežane ili bilo kog drugog da kupuje njihove usluge? Prije nego li nabavim nešto raspitam se za mogučnosti, a ovo zvuči kao

nedostatak opcije u njihovom servisu. Mislim da imaju to pravo, dok god su kupci zadovoljni. Uprotivnom će doći alternativni servisi na svoje koji nude

upravo ono što iTunes nema.

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Norvežani protiv iTunesa
ma nek ih tuže i neka im uzmu sve što imaju taj me Apple već živcira s distribucijom glazbe.
Viva La Vida
17 godina
protjeran
Norvežani protiv iTunesa

Takve stvari su jedan od razloga zbog kojih nebi uzeo neki MP3 player od applea ili Sony-a bez obzira na kvalitetu. Umjesto da mogu prebaciti pjesme preko file managera, moram koristiti neki njihov shit software kakav je Sonicstage i iTunes. last.fm FTW.

Znali su dobro što kupuju i od koga kupuju. Evo vam sad na fancypancy iPod. Neznam kako bi bez DRM-a mogli distribuirati glazbu a da se gamad od izdavača ne buni na nedovoljnu zaštitu sadržaja.

Predstavnici norveške udruge za zaštitu potrošača nadaju se kako će njihov primjer sljediti odgovarajuće udruge i u drugim zemljama

Je, "Udruga Potrošać" več se priprema kako su se pripremili na ZAMP-irske izmete. 

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice