Nokia razvija tablet?

poruka: 22
|
čitano: 2.562
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia razvija tablet?".
18 godina
Nokia razvija tablet?

Kasne ali mogao bi to biti najbolji tablet na tržištu, samo što će do onda svi drugi zauzet jake pozicije pa će njima biti teško osvojit svjetske tržište ovako sporom odlukom.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia razvija tablet?
makopos kaže...

Kasne ali mogao bi to biti najbolji tablet na tržištu, samo što će do onda svi drugi zauzet jake pozicije pa će njima biti teško osvojit svjetske tržište ovako sporom odlukom.

nokia razvija tablet već neko vrijeme,bilo je najava već prije,a to kaj ga tak dugo razvijaju znači da žele bit sigurni da to bude best buy,pogotovo ak bude gore maemo ili megoo.

18 godina
neaktivan

Recimo  nesto kao uvecani N900 ;)

E to bi stroj bio.

18 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

imaju puno "asova" u rukavu..

nokijino poznavanje "terena" s 3g i opcenito mobitelima, kvaliteta izrade, odlican OS (megoo), prilicno dobar procesor (intel atom) odlican popratni hardware (intel).

mana - baterija, nekako imam osjecaj da ce baterija trajat max 5 sati s atomom :)

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia razvija tablet?

Zasto svi govore da je N900 tablet? Pa to je smartphone kolko ja vidim

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

pa šta je ovo omg

pa samo tableti u 4 dana O.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Nokia razvija tablet?

Voljeli Applea i iPad ili ne, mora im se priznati status trendsettera na tržištu. Do njihovog iPada tableti su predstavljali marginalnu pojavu u svijetu komercijalne elektronike da bi se ta slika danas drastično promijenila. Samo od Nove godine do danas najavljeno je ili predstavljeno više ovakvih uređaja nego posljednjih nekoliko godina. Mora se priznati da je lavinu pokrenuo iPad.

Što se tiče Nokijine tablet platforme, vjerujem da će upravo njihov uređaj predstavljati top ponudu u ovoj klasi. Uz prokušanu Intelovu tehnologiju, odličan MeeGo OS i Nokijino iskustvo u radu s korisnicima mobilnih tehnologija, ovom proizvodu predviđam sjajnu budućnost.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 12:55 (cro_blue).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Radi to ga sta je tablet: A Tablet PC refers to a fully functional laptop PC, equipped with a stylus and, in some models, a touchscreen. This form factor is intended to offer a more mobile PC; Tablet PCs may be used where notebooks are impractical or unwieldy, or do not provide the needed functionality... a i ima OS poput racunala te je nasljednik nokia tableta N800/N810... 

18 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ne znam sad ali N900 je reklamiran kao nettop ili tako nesto.

17 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

Jo kuzim ove noname kineze sa tabletima koliko puta deblji toliko jeftiniji od apple.Pa i kineze sa nekim normalnim os-om gore.Ali renomirani proizvodjaci koji trose resurse na ziherice nakon sto voz prodje i vide da je uredaj prihvacen ne kuzim.Trziste tableta ce se zastiti i ovo je bacanje love .Jedino jos ima prostora za zamjenu notebooka tipa tablet.Sa vanjstinom apple i srcem racunala (tipa neki ulv)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

kud svi tud i mali muju ...

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^

0 0 hvala 0
16 godina

ne znam kakav će biti s hardverom,ali će vjerovatno biti ružan kao svi njihovi proizvodi,jeftina crna plastika,koliko su se para dosada nakupili mogli su zaposliti kvalitetnog dizajnera

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan

Otkud im tolike pare ako to ne izgelda dobro ;)

Oni barem pare zaradjuju kvalitetnim uredjajima a ne samo dizajnom i marketingom.

16 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

Dosad vecina nokija koje sam vidio i ima su bile super mogucnosti, kamere, .... Ono sta mi se kod njih nije svidalo sta je kod vecine software bio grozno spor. Od vremena kaa se stisne na nesto pa dok se to i dogodi uvijek postoji stanka od pol sekunde. 

Ako tog ne bude na tabletu, mogao bi biti jako dobar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 18:02 (meddle).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EZY-E kaže...

nokia n900 je nasljednik u seriji nokia 770, n800, n810 sto su sve internet tableti....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Nokia razvija tablet?

sad samo čekam appleovce da počnu kako nokia kopira ipad :) :)

a ne sumnjam da bude tablet super,ipak je to nokia,a još k tome i maemo ili megoo kako god,mislim da bude odličan tablet.

0 0 hvala 0
18 godina
Nokia razvija tablet?

neki spomonje MeeGo kako je super i pogodak za Nokia tablet. Dali je imao netko prilike isprobati taj OS?

A usput ako Nokija želi biti konkurent ili lider na tablet tržištu neka upucaju ili Windowse ili Linux ili fore radi Android. MeeGo neka ostave za smartphone uređaje više klase.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 19:29 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
HCSC kaže...

neki spomonje MeeGo kako je super i pogodak za Nokia tablet. Dali je imao netko prilike isprobati taj OS?

A usput ako Nokija želi biti konkurent ili lider na tablet tržištu neka upucaju ili Windowse ili Linux ili fore radi Android. MeeGo neka ostave za smartphone uređaje više klase.

ma megoo bi trebal bit linux ako se ne varam.

jer maemo je linux,pa ak njega spoje s nekim drugim linuxom,ne mogu pogriješit.

tako da će linux bit sigurno. windowse ne vjerujem da će stavit jer inače bi već izdali neki smartphone s winmo.

a android,je isto linux,tako da,ko zna,možda čak i njega stave.

ali ne sumnjam u nokiu :D

17 godina
neaktivan
Nokia razvija tablet?

Vjerujem da če uređaj biti kvalitetan, samo da potrefe cijenu ne da ju zeznu kao sa netbookmNeodlučan

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HCSC kaže...

pa to je linux, vjerovatno kao i maemo ce biti baziran na debianu i unatrag kompatibilan sa maemom i moblinom, to su sve desktop os-evi sa gui-em prilagodenim radu na touchscreenu

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
ivan262 kaže...

Vjerujem da če uređaj biti kvalitetan, samo da potrefe cijenu ne da ju zeznu kao sa netbookmNeodlučan

da jedino bi to mogao bit problem,jer nokia zna usr*t s cjenama

16 godina
protjeran
Kokia je Kokia, najbolja ko i uvjek.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice