550 € u Evropi a kod nas oko 900-1000.
Pa naravno. A jel se to meni cini ili je jos veci od N95? Pa s tim slona zatuces
Pa naravno. A jel se to meni cini ili je jos veci od N95? Pa s tim slona zatuces
Ako nekim cudom bude 550 € odmah ga kupujem!!!
Nadam se da ce N96 napokon oboriti cijenu N95. :)
paaa mislim 16 GB za mobitel plus mogucnost prosirenja hehehe kao nekadasnji moj HDD nije lose.
valjda ce ovaj N96 uticat da se obori cijena N95 8GB
ima li iko predstavu kad ce se poceti proizvoditi spartphone malih dimenzija i cistog ekrana koji lako stane u dzep, da se preklapa da se ne osteti ekran i ima mogucnosti prosirenja
ljudi ove nikietine su ogromne to dojadi nakon par dana igranja sa njim
Pa iPhoneov ekran je prakticki neunistiv i bez ikakvog pokrivanja, a ako se na njega jos stavi invisibleshield.... Preklopni mehanizam je samo jos jedna stvar za strgat. Prije ce to otic nego ekran iPhonea. Ne znam sto tocno mislis na mogucnosti prosirenja. Hardwareski ili softwareski? Ajmo opet na primjer iPhonea, jer on ima oboje. Software sluzbeno tek krajem mjeseca, iako su vec odavno dostupne nesluzbene 3rd party aplikacije, a hardwareskih dodataka isto ima vec. Malo je velik, da, ali velicina ekrana+tipka ispod ekrana+zvucnik iznad ekrana su za to krivi. Da bi mogo bit tanji, mogo bi i bit ce. Sva se elektronika smanjuje i nastavit ce se smanjivat. Pogledaj danasnje "obicne" mobitele i one od prije 10 godina.
imam N93 i samo mogu reci, interesantno prvih 10-15 dana a nakon toga opterecenje
nema ekrana kojegi nece ostetiti kljucevi u dzepu
mislim da ce proteci jos vode prije nego dobijemo univerzalne uredjaje koji stanu u dzep hlaca i ne zuljaju kad se sjedi.
Ova nova N95 će biti mini PC.
Pa taj uređaj nema što nema... :)
Nadamo se da će cijena N95 8GB pasti kada izađe ovaj.
Ona je puno jača od N95. Sad će sigurno bit puno polovnih N95-ica na prodaju .
Nis impresivno, frend mi ima N95 i nisam bas odusevljen. Ali sve u svemu zvijer od moba.
S obzirom na mogućnosti nije toliko težak ni velik
Da, nije, ali je ipak pre velik za nesto sto bi ja drzao u dzepu. No valjda ljudima kojima sve to "treba" nece toliko smetat dimenzije. Ipak je N95 bio prilicno popularan, a cigletina je.
Mene samo interesuje mobitel tamo neke 2012 god. Sve ovo vise prestaje biti mobitel a postaje digitalni aparat, televizija, internet, racunar u malom sto je vec sad uvelko. I to sve naravno zbog trzista koje je nezasitno tehnoloskim novinama i cuvanjem svog dijela kolaca i tjera proizvođace da u mobitel ugrade napokon i mikser .
Ma ljudi ne kuzite, taj mob je namjerno napravljen takvih dimenzija. Kad je na stolu da impresionira, a isto tako da zadivite cure kad ga stavite u dzep od hlaca :)))
Ako cure jesu zadivljene kada ovo vide u dzepu od hlaca, onda mi je žao onih jadnika koji su kupili ultratanke ravne Samsung-e. Cure su ostale razočarane.
hmmm to sa hlacama je diskutabilo, mozda neke misle da imas kilu.
Ma ljudi ne kuzite, taj mob je namjerno napravljen takvih dimenzija. Kad je na stolu da impresionira, a isto tako da zadivite cure kad ga stavite u dzep od hlaca :)))
Bok ! A dal ta navigacija kod n96 radi i ak radi koliko ima tolerancije tj, koliko je tocna... taj mob ima utore za dvije kartice ( dva broja ) ?? "vip, simpa.."
Da i ja dam svoj komentar.
Prevo mislim da će cijena kod nas bito oko 5500Kn (ajde 500Kn gore dolje),
Kako se radi o kvalitetnom Smarthphonu, normalno da ima i svoje poveće dimenzije, ktome je još i natrpan brojnim novotarijama. Stoga veličina i je takva kakva je.
Što se tiče gornjeg posta o GPS točnosti, mislim da je sasvim dovoljna točnost da se ne izgubiš (u metar, dva, moja procjena) nije mu točnost da biš mogao vršito precizna GPS geodetska mjerenja. :)
A sad od kud da ima podršku za dve SIM kartice, mislim da nema.
jeftiniji je i ma više gb. Iako ni ova nokia nije loša.
Kako iphone ima više gb?
Card slot microSD (TransFlash), up to 8GB
- 16 GB internal memory
- 8/16 GB shared memory
Card slot microSD (TransFlash), up to 8GB
- 16 GB internal memory
- 8/16 GB shared memory

ovaj mobitel imas ve sto mi oduvek trebalo :) aaa jedva cekam da dobijem na Loto-u :D
Ma šalim se mobitel stvarno vrijedi svake lipe (ili eura)
samo me zanima jer ta stvar može reproducirat video?
Ma šalim se mobitel stvarno vrijedi svake lipe (ili eura)
samo me zanima jer ta stvar može reproducirat video?