hahaha lipo si me nasmija... ajde budi realan... to je sve tu negdi, mozda je iphone malo fluentniji ali iskreno radije cu da mi je malo sporije, a da imam neke bitnije funkcije.... recimo ono sa USB-om ne bi ni za sto mijenjao.. a i jos par funkcija, ali sve je to tu negdje
Aha. I u proslost i sadasnjost. Dat cu ti popust na svoje usluge jer mi se cini da si jedno divno, prostodusno celjade 
p.s. imas prekrasno ime Valentine 
hahaha lipo si me nasmija... ajde budi realan... to je sve tu negdi, mozda je iphone malo fluentniji ali iskreno radije cu da mi je malo sporije, a da imam neke bitnije funkcije.... recimo ono sa USB-om ne bi ni za sto mijenjao.. a i jos par funkcija, ali sve je to tu negdje
Problem je sta oni u nokiji nikako da nauce da bez brzine i izgleda sucelja nece prodat uredjaj. Meni savrseno svejedno, oni su ti koji gube milijune zbog toga.
Problem je sta oni u nokiji nikako da nauce da bez brzine i izgleda sucelja nece prodat uredjaj. Meni savrseno svejedno, oni su ti koji gube milijune zbog toga.
izgled ima, a brzina uopce nije losa... meni je ovi izgled ljepsi od iphonea, ali nemojmo o izgledu jer je to subjektivno. to me jedino odvlaci od ovog iphonea i tjera na Nokiu N8 ili na neki Android mobitel
nokia n8 je jako brza i fluidna,a sucelje je barem meni jako lijepo,to sto je iPhone fluidniji je samo stvar jednostavnosti OSa.ako pogledamo na mogucnosti symbiana^3 i iOSa 4 vidimo koji nudi vise.
N8 mi izgleda u redu, bilo je i vrijeme da ucine nesto sa Symbianom i izbace prikladan uredjaj koji ce ga pogonit, medjutim ja bih radije pricekao na N9 http://nokia-n900.com/nokia-n9-successor-of-nokia-n900/ koji bi trebao raditi na MeeGoo OS-u i vjerovatno kostati isto kao N8. Prezadovoljan sam svojim N900. Svaka cast Symbianu, ali druga je to planeta.