Nokia N8 na jesen

poruka: 156
|
čitano: 37.234
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N8 na jesen".
16 godina
neaktivan
RE: Nokia N8 na jesen
ansha kaže...
Mitsuoka kaže...
ansha kaže...
Mitsuoka kaže...

to je druga stvar jer iphone nema potrebe za napredak i samo stoji na mistu oko toga

U odnosu na bilo kakav symbian

izgleda ko da je doslo iz 2028. godine.

dobro sad si ga pretjera

Priznajem, jesam. Realno bi bilo 2022.-2023. god.

hahaha lipo si me nasmija... ajde budi realan... to je sve tu negdi, mozda je iphone malo fluentniji ali iskreno radije cu da mi je malo sporije, a da imam neke bitnije funkcije.... recimo ono sa USB-om ne bi ni za sto mijenjao.. a i jos par funkcija, ali sve je to tu negdje

16 godina
protjeran
crovalentin kaže...
ansha kaže...
Mitsuoka kaže...

to je druga stvar jer iphone nema potrebe za napredak i samo stoji na mistu oko toga

U odnosu na bilo kakav symbian

izgleda ko da je doslo iz 2028. godine.

Dobro jeli gledas u buducnost da znas kakvi ce mobiteli biti 2028.?

Aha. I u proslost i sadasnjost. Dat cu ti popust na svoje usluge jer mi se cini da si jedno divno, prostodusno celjade Smijeh

p.s. imas prekrasno ime Valentine Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 21:14 (ansha).
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

hahaha lipo si me nasmija... ajde budi realan... to je sve tu negdi, mozda je iphone malo fluentniji ali iskreno radije cu da mi je malo sporije, a da imam neke bitnije funkcije.... recimo ono sa USB-om ne bi ni za sto mijenjao.. a i jos par funkcija, ali sve je to tu negdje

Problem je sta oni u nokiji nikako da nauce da bez brzine i izgleda sucelja nece prodat uredjaj. Meni savrseno svejedno, oni su ti koji gube milijune zbog toga.

16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Mitsuoka kaže...

Problem je sta oni u nokiji nikako da nauce da bez brzine i izgleda sucelja nece prodat uredjaj. Meni savrseno svejedno, oni su ti koji gube milijune zbog toga.

izgled ima, a brzina uopce nije losa... meni je ovi izgled ljepsi od iphonea, ali nemojmo o izgledu jer je to subjektivno. to me jedino odvlaci od ovog iphonea i tjera na Nokiu N8 ili na neki Android mobitel

16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Mitsuoka kaže...

nokia n8 je jako brza i fluidna,a sucelje je barem meni jako lijepo,to sto je iPhone fluidniji je samo stvar jednostavnosti OSa.ako pogledamo na mogucnosti symbiana^3 i iOSa 4 vidimo koji nudi vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 15:33 (crovalentin).
15 godina
neaktivan
Nokia N8 na jesen

N8 mi izgleda u redu, bilo je i vrijeme da ucine nesto sa Symbianom i izbace prikladan uredjaj koji ce ga pogonit, medjutim ja bih radije pricekao na N9 http://nokia-n900.com/nokia-n9-successor-of-nokia-n900/ koji bi trebao raditi na MeeGoo OS-u i vjerovatno kostati isto kao N8. Prezadovoljan sam svojim N900. Svaka cast Symbianu, ali druga je to planeta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice