Nokia s Androidom – ipak?

poruka: 22
|
čitano: 3.169
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia s Androidom – ipak?".
17 godina

Mislim da bi Nokia pomela na području jeftinih.

Uvijek su imali izvrsne ekrane, dobre kamere i baterije, a i izrada sadašnjih low-class uređaja je katastrofalna 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

17 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia s Androidom – ipak?
Mitch kaže...

Uvijek su imali izvrsne ekrane, dobre kamere i baterije, a i izrada sadašnjih low-class uređaja je katastrofalna 

Motorola Moto G.

samo nešto struže..
14 godina
protjeran

Mislim da bi naslov trebal biti "Nokia opet na Linuxu"

Kakav je to Android bez tweakanja i Play store-a?

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Mislim da bi naslov trebal biti "Nokia opet na Linuxu"

Kakav je to Android bez tweakanja i Play store-a?

Pa je, vrti isti VM, i može otvarati APK.

Kernel je također isti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
baso533 kaže...
Mitch kaže...

Motorola Moto G.

citaj dobre kamere i baterije

kod motorole quad core cpu a baterija jedva oko 2000mah, plus punjac uopste ne dodje uz telefon lol

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
neaktivan
baso533 kaže...
Mitch kaže...

Motorola Moto G.

hahaha...Motorola Moto G ce biti najveci promasaj (iako se tako ne cini)...njezin dvojezgreni procesor je jednostavno preslab za android...pa i SGS 4 zapinje na otvaranja banalnih stvari (treba mu po 3-4 sekunde da otvori imenik) a kamoli tek Moto G...usporedbe radi..uzmi lumiu 520...radi fluidnije od svakog High-end androida...kvaliteta izrade na nivou...a sve to dobijes za manje 900 kuna...bolje ne moze.

12 godina
neaktivan

Kupio ih je Microsoft i okreću se Androidu?!?!

Nek mi to netko objasni...

MPLAB C18
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...

Kupio ih je Microsoft i okreću se Androidu?!?!

Nek mi to netko objasni...

http://www.zdnet.com/microsoft-is-making-2bn-a-year-on-android-licensing-five-times-more-than-windows-phone-7000022936/

17 godina
neaktivan

Nokia i dalje postoji, oni imaju pravo razvijati zasebne uređaje, tj imaju odjel za to odvojen koji MS nije kupio .. 

GL&HF
17 godina

Pa što se svi čude, Microsoft zarađuje na androidu milijarde dolara, zašto bi bio izričito protiv vlastite zlatne koke?
http://www.bug.hr/vijesti/microsoftu-androida--dvije-milijarde/127986.aspx

Okej, povremeno njegov pravni odjel zajedno sa ostalima (apple, sony) suvlasnicima patent trolla Rockstara,
tužaka googleta - ali to je jasno sve samo zbog pravice ;)
Dakle, ako polako i potiho naprave jeftini dobro prodajući i kvalitetan android pod nokiom, pa
to im može samo koristi donijeti. Još kad vidimo da polako spremaju i dual bootove za malo bolje primjerke...
mogla bi Nokia biti ponovo zanimljiv igrač. Mobitel svakako znaju napraviti.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ma nikad više ne bih kupio brand uređaj ne znam koje marke obično plaćanje imena, imam 2 kineza Lenovo i Tronsmart i prezadovoljan sam sa njima cijena oko 1000kn na internetu a neka marka te klase barem 3000kn i što mi nude toliko revolucionarno da opravdaju razliku u cijeni samo ime

0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelja55 kaže...

ma nikad više ne bih kupio brand uređaj ne znam koje marke obično plaćanje imena, imam 2 kineza Lenovo i Tronsmart i prezadovoljan sam sa njima cijena oko 1000kn na internetu a neka marka te klase barem 3000kn i što mi nude toliko revolucionarno da opravdaju razliku u cijeni samo ime

Nije bas tako, vecina Nokia uredaja nije toliko ni skupa za to sto nude.  Osim toga u cijenu moras racunati i kvalitetu izrade i software/hardware podrsku  koja je slaba na Kineskim uredajima. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 1:01 (fade).
16 godina
zelja55 kaže...

Updateove.

Ni jedan kineski jeftikaner neće dobiti pravi update (Custom ROMovi bazirani na istoj verziji se ne računaju) jer proizvođač neće dat izvorni kod za drivere, kernel i ostale gluposti.

Uostalom, uglavnom nemaju niti prave garanciju.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Nokia i dalje postoji, oni imaju pravo razvijati zasebne uređaje, tj imaju odjel za to odvojen koji MS nije kupio .. 

Ne, Microsoft je kupio kompletni Devices&Services odjel - i smartphoneove i featurephoneove (zapravo, tehnički kupnja još nije dovršena, ali su dioničari Nokije i regulatori u SAD i EU odobrili kupnju). Uvjeti kupnje su takvi da Microsoft na smartphoneove ne smije stavljati brand Nokia, dok na featurephoneove može tijekom slijedećih 10 godina. Nadalje, Nokia ne smije koristiti brand 'Nokia' na nikakvim mobilnim uređajima (bilo svojim ili da ga licenciraju nekome trećem) sve do 2016. godine.

Za sada, dok kupnja nije finalizirana, na Normanyju se radi punom parom (kako kažu u Nokiji), a pitanje je hoće li stići izdati ga prije finaliziranja kupnje i hoće li Microsoft dopustiti izdavanje nakon finalizacije koja se očekuje u "early 2014.".

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 1:47 (hrx).
17 godina
Cyanogenmod na Nokia uredjajima? E to bi platio da vidim!
"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
13 godina
protjeran

ne dobe update ni trunkicu jeftiniji brand mobiteli samo vrh ponude,dok kinezi dolaze sa najnovijim verzijama ,a i njihovi brendovi dobivaju update   i kvaliteta im je za tu lovu odlična a još da sam uzeo trunkicu skuplje uređaje još su bolji i kvalitetniji ne kužim kako možete pljuvat po uređajima koje niste ni vidjeli u odnosu na njih je nokia zadnje smeče imao sam je i stvarno je nikad više ne bih toliko preplatio

16 godina

Uranili sa objavom za 1. travnja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 13:38 (rmiculini).
14 godina
neaktivan
tomko kaže...
baso533 kaže...
Mitch kaže...

Motorola Moto G.

hahaha...Motorola Moto G ce biti najveci promasaj (iako se tako ne cini)...njezin dvojezgreni procesor je jednostavno preslab za android...pa i SGS 4 zapinje na otvaranja banalnih stvari (treba mu po 3-4 sekunde da otvori imenik) a kamoli tek Moto G...usporedbe radi..uzmi lumiu 520...radi fluidnije od svakog High-end androida...kvaliteta izrade na nivou...a sve to dobijes za manje 900 kuna...bolje ne moze.

po cemu je moto g promasaj, za tu cijenu nemas ni jednog "kineza" koji nudi isti hardware. Jedina losa stvar kod moba je kamera, a ajde negdje su morali ustedjeti. Baterija vecini korisnika drži 6 sati on screena, ubrzo dolazi kit kat na njega. Možda mu jos samo fali sd utor ali za tu cijenu odlican mob. Radije bih iskreno ja, koji sam ljubitelj nokije  dodao jos nekih 300kn i uzeo mob koji ima daleko bolju bateriju od lumije,veci i bolji ekran, za mene bolji os i koji uopce ne steka i nije mu hardware preslab jer on prakticki koristi vanilla android a ne tipa touchwiz i sl ,

edit: zaboravio dodat ako te bas pali jacina hardwera mob ima quad procesor a ne dualcore :)

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 13:48 (MSN).
16 godina
neaktivan
Bilal kaže...

To na slici je Asha u izradi. Ima samo back tipku, kao i dosadasnje Ashe. A taj navodni Android je glupost. Neko samo pokusava lupiti vijest...

Za tebe je sve sto se tiće Androida glupost. Android nije nikakva glupost. Bit će krasno ako barem jedan model Nokie izašao sa Androidom.

Ako koristim Linux, moj potpis je ovdje. Ako koristim Windows trenutno nemojte mi zamjeriti.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bilal kaže...

To na slici je Asha u izradi. Ima samo back tipku, kao i dosadasnje Ashe. A taj navodni Android je glupost. Neko samo pokusava lupiti vijest...

A ko može lupiti nešto kao ti...

Ako koristim Linux, moj potpis je ovdje. Ako koristim Windows trenutno, nemojte mi zamjeriti.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidi fanbojcica sto se popalise {#}

Nisam rekao da je Android glupost, nego ova vijest. Ovo ce biti nista drugo nego novi Asha mobitel, sa Asha software platform OS-om. Zivi bili pa vidjeli.

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
moze i blackberry vrtit android aplikacije, pa nije android

a sto se tice kineza, nece ti oni ni napravit bolji ekran, ni kameru itd. nokiji, samsungu i drugima placas vise zbog toga sto guraju industriju naprijed, uz naravno ime
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice