Čista kopija SE Xperia X10.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gadno izgleda zbog tako malog ekrana
onda je x10 kopija nokie x6...
izgleda kao vanbračno dijete nokije x6 i 5230
mislim da uopce nema smisla izbacivati symbian telefone sa closed source os-om, a jos manje smisla ih ima i kupoveti, jedna od prednosti open source os-a je da ako i nokia recimo ne izda update za nokiu n8 na symian^4, to ce moci comunity napraviti, al za symbian^2 i starije mobitele nece biti updatea nikako...
Pa ovaj mob ni nije za neke zahtjevne korisnike koji hoće česte update-a, modanje i slično. Jefitni mob za muziku i razgovor.
Uopće nije loš. Sad iam nokiu e66 već 3 godine i poceo je usporavat pa bi mi dobro doso novi. Malo cu se strpit i kupit.
The brick
Pa ovaj mob ni nije za neke zahtjevne korisnike koji hoće česte update-a, modanje i slično. Jefitni mob za muziku i razgovor.
od 30-ak mobitela kupljenih za firmu prije 2 godine, 25 je bilo nokia e51.
od 25, 23 nisu nikada updateane. ljudi ne znaju i ne treba im.
ne treba bug forum (pogotovo ne heavy usere;) uzimati kao referentnu točku.
...jedna od prednosti open source os-a je da ako i nokia recimo ne izda update za nokiu n8 na symian^4, to ce moci comunity napraviti...
Dečec u koju si ti školu išao? Primjenjene umjetnosti?
od 30-ak mobitela kupljenih za firmu prije 2 godine, 25 je bilo nokia e51.
od 25, 23 nisu nikada updateane. ljudi ne znaju i ne treba im.
ne treba bug forum (pogotovo ne heavy usere;) uzimati kao referentnu točku.
Ma jasno. Na kraju krajeva, većini im služi za pozive, pokoju poruku i eventualno kalendar i pokoja druga fora.
Zanimljivo je kako ljudi steknu krivu predodžbu i krenu bacati postotke tu po forumu, samo zato što se kreću u određenim krugovima.
Ima mozda WiFi??
Baš imaju puno sličnosti! Malo sutra: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=2922 LOL!
Uopće nije loš. Sad iam nokiu e66 već 3 godine i poceo je usporavat pa bi mi dobro doso novi. Malo cu se strpit i kupit.
Symbijan ti je ko Windows operacijski sustav. Nakon sto ga koristis neko vrijeme i instaliras aplikacije on se uspori. Prva preporuka je gasiti i paliti uredaj tu i tamo. Ja sam recimo imao naviku gasiti telefon prije spavanja i paliti ga ujutro (ne radi Symbiana nego radi sebe :). Druga preporuka (moja, a ne sluzbena) je foramtirati symbian kada uspori. Kao sto PC formatiras i stavis Win ispocetka. Ovdje neces morati instalirati Symbian ali ce se vratiti na tvornicke postavke. Nista ti vise nece biti instaliratno, svi podaci ce nestati (imenik, kalendar i slicno). Dakle napravi si backup prije ovoga.
Baš imaju puno sličnosti! Malo sutra: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=2922 LOL!
isti dizajn, druga boja...
...jedna od prednosti open source os-a je da ako i nokia recimo ne izda update za nokiu n8 na symian^4, to ce moci comunity napraviti...
Dečec u koju si ti školu išao? Primjenjene umjetnosti?
radi cega? gramatike? ako radi toga pitas, razlog malo losijem pravopisu je to sto dok god sam u njemackoj ne pijem vodu...nikad...nevalja, bljak, piva puno bolja :P
ne vidim ni jednu zajedničku stvar među njima,navedi mi jednu
Ne pitam zbog gramatike, nego ti meni reci koliko bi ljudi patchiralo svoj mobitel sa patchom koji je napravio netko!? I onda taj netko ti skurva mob.
Ne pitam zbog gramatike, nego ti meni reci koliko bi ljudi patchiralo svoj mobitel sa patchom koji je napravio netko!? I onda taj netko ti skurva mob.
patch? o cemu ti, govorim o flashanju custom roma i to ljudi redovito rade na vise manje svim OS-evima...a ti nemas pojma o toj tematici ocito inace nebi napisao to sto si sad napisao