Jesu li naručili više ??? Prije su to napravili pa me zanima jesu li opet to napravili ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sretno im bilo, samo ne znam tko bi htio tablet od skoro kilu?
kako smo čitali od prije koji tjedan tržište je zasićeno, većina ljudi sad zna šta je tablet i za šta je dobar, a znaju i da tablet od skoro kilu nije tablet nego uteg za ruku, sretno MS ;)
obični kaloriferi su još uvijek jeftiniji 
ATJ Lučko
Priblizava se sezona grijanja a plin je ponovno poskupio tako da bi moglo posluzit, jos samo da provjerim po kolko ide metar drva
Priblizava se sezona grijanja a plin je ponovno poskupio tako da bi moglo posluzit, jos samo da provjerim po kolko ide metar drva
Nisam odavno bio u HR ali vjerujem da je grijanje na struju jos uvijek najskuplja opcija. ;)
Nisam odavno bio u HR ali vjerujem da je grijanje na struju jos uvijek najskuplja opcija. ;)
neces vjerovat al jedino sto je u nas u zadnje vrijeme pojeftinilo jeste struja,svemu ostalome cijene idu gore
Dobar je ovaj Surface, još da mi ga vidjeti u trgovinama a moglo bi i uzivo. Nema još ni Pro 2 a ne Pro 3 će vjerovatno doći 2016 kad izadje Pro 5 :-)...stvarno nam je bijedna podržnica MS-a.
Koliko je teško kliknuti buy now na ebayu i pričekati cca 2 tjedna?
Jel to preteško prenemoguće?