Niže cijene Surface 2 i Surface Pro 3 tableta

poruka: 9
|
čitano: 1.962
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Niže cijene Surface 2 i Surface Pro 3 tableta".
12 godina
neaktivan

Jesu li naručili više ??? Prije su to napravili pa me zanima jesu li opet to napravili ?? 

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sretno im bilo, samo ne znam tko bi htio tablet od skoro kilu?

kako smo čitali od prije koji tjedan tržište je zasićeno, većina ljudi sad zna šta je tablet i za šta je dobar, a znaju i da tablet od skoro kilu nije tablet nego uteg za ruku, sretno MS ;)

www.pazii.com
Moj PC  
3 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

obični kaloriferi su još uvijek jeftiniji {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Još uvijek too much preskupo, i preteško prenenabavljivo u Hrvatskoj. Da ne spominjem garancije, servis, ...
ATJ Lučko
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Priblizava se sezona grijanja a plin je ponovno poskupio tako da bi moglo posluzit, jos samo da provjerim po kolko ide metar drva{#}

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Niže cijene Surface 2 i Surface Pro 3 tableta
Statsman kaže...

Priblizava se sezona grijanja a plin je ponovno poskupio tako da bi moglo posluzit, jos samo da provjerim po kolko ide metar drva{#}

Nisam odavno bio u HR ali vjerujem da je grijanje na struju jos uvijek najskuplja opcija.  ;)

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
12 godina
neaktivan
borgware kaže...

Nisam odavno bio u HR ali vjerujem da je grijanje na struju jos uvijek najskuplja opcija.  ;)

neces vjerovat al jedino sto je u nas u zadnje vrijeme pojeftinilo jeste struja,svemu ostalome cijene idu gore

15 godina

Dobar je ovaj Surface, još da mi ga vidjeti u trgovinama a moglo bi i uzivo. Nema još ni Pro 2 a ne Pro 3 će vjerovatno doći 2016 kad izadje Pro 5 :-)...stvarno nam je bijedna podržnica MS-a.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Još uvijek too much preskupo, i preteško prenenabavljivo u Hrvatskoj. Da ne spominjem garancije, servis, ...

Koliko je teško kliknuti buy now na ebayu i pričekati cca 2 tjedna?

Jel to preteško prenemoguće?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice