Niže cijene Macova u Hrvatskoj

poruka: 140
|
čitano: 17.800
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Niže cijene Macova u Hrvatskoj".
18 godina

Koliko ove apcomove stranice ne odišu apple duhom, to nije normalno. Totalno bezveze, šablonski, gotovo kao neckermannov katalog (ako imaju web stranice, nisam se baš trudio provjeriti). Stara stranica jednostavno izgleda više macovski.

Pazi, gledam te!

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Stranice su puno bolje od onih prije, ono je bila kopija stare Applove stranice, loše prevedan i s previše mrtvih linkova. Apconov vizulani identite je djelo Brukete i Žinića i stranice su prikladne njihovom novom brandu. A Apple.hr će napokon biti isti kao Apple.com

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drama.

Jel moguće kupiti mac ali bez OS X?

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Naravno da ne.

0 0 hvala 0
18 godina

Mah... da su cijene Macova kao u USA, ne bih se dvoumio već bih fino 2 komada naručio i amen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Niže cijene Macova u Hrvatskoj
dgigibao kaže...

Naravno da ne.

katastrofa...
18 godina

apcon .. stranica je bez veze totalno .. u svakom pogledu .. ako su ovo naplatili .. onda ebiga

18 godina
neaktivan
Ammon kaže...
dgigibao kaže...

Naravno da ne.

katastrofa...
 Šta bi ti piratski OSX stavija ka na svoju kantu piratske Windoze
18 godina
neaktivan
Ammon kaže...

Drama.

Sto fali OS X-u? Osmijeh
http://irale.deviantart.com
18 godina
RaLe kaže...
Ammon kaže...

Drama.

Sto fali OS X-u? Osmijeh
  Win XP.
No beer? Aaaaaaaahhhhh!
18 godina
neaktivan
shkval kaže...
RaLe kaže...
Ammon kaže...

Drama.

Sto fali OS X-u? Osmijeh
  Win XP.
 Win XP je u kamenom dobu naprema OS X-u
18 godina
Ammon kaže...

Drama.

Ne, ali možeš naknadno instalirati Windowse, ali zašto bi to radio? Bolji je OS X.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 22:10 (Igor).
18 godina
neaktivan

Koristiti bilo sto osim OS X-a na Macu je apsurd, i tko bi lud i htio kupit Mac bez OS X-a? Mac OS X je ono sto cini Appleova racunala onakvim kakva jesu, tj. brza i funkcionalna. Premda je prema testovima Vista najbrza na MacBooku Pro. Smijesno, ali istinito.

Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina

Mac nisam kupovao u HR iz razloga sto su cijene znale biti i 50% vece od inozemnih trgovaca, a da ne govorim Amere. Nasi masno ubirali novce na svojima a jos gluplji ljudi kupovali ta skupocjena racunala bezveze. Za to cijenu su mogli dobit takav "custom made" PC da bi se srusili u nesvijest od masine koju bi dobili.

Ali ne radije kupiti basnoslovni Mac koji kosta zilijun kuna i onda shvate da im pola stvari nista ne radi jer to nije PC, ali glavno da imam Mac koji doma gleda i divi mu se susjed koji nije procitao ovu pricu pa nezna o cemu se radi.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Mac nisam kupovao u HR iz razloga sto su cijene znale biti i 50% vece od inozemnih trgovaca, a da ne govorim Amere. Nasi masno ubirali novce na svojima a jos gluplji ljudi kupovali ta skupocjena racunala bezveze. Za to cijenu su mogli dobit takav "custom made" PC da bi se srusili u nesvijest od masine koju bi dobili.

Ali ne radije kupiti basnoslovni Mac koji kosta zilijun kuna i onda shvate da im pola stvari nista ne radi jer to nije PC, ali glavno da imam Mac koji doma gleda i divi mu se susjed koji nije procitao ovu pricu pa nezna o cemu se radi.

Pa za istu cijenu možeš dobiti isti Mac i PC.
Meni se nekako najviše sviđa novi 13" MacBook 2.4ghz, ali sam siguran da ideš raditi "custom made" PC od 1 komada aluminija, sa staklenim ekranom, tim procesorom, Vistom Ultimate, tom grafičkom (nisam siguran, GeForce 9400 ili 9600), osvjetljena tipkovnica, stakleni touchpad.....mislim da bi to sigurno koštalo više od (uskoro) 11980 za gotovinu odnosno 12690 kuna
Vir prudens non contra ventum mingit...
18 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
  Pa za istu cijenu možeš dobiti isti Mac i PC.
Meni se nekako najviše sviđa novi 13" MacBook 2.4ghz, ali sam siguran da ideš raditi "custom made" PC od 1 komada aluminija, sa staklenim ekranom, tim procesorom, Vistom Ultimate, tom grafičkom (nisam siguran, GeForce 9400 ili 9600), osvjetljena tipkovnica, stakleni touchpad.....mislim da bi to sigurno koštalo više od (uskoro) 11980 za gotovinu odnosno 12690 kuna
  Jel mi govorimo o Macu od Applea???? Ako nadjes isti Mac i PC za istu cijenu, nabaci mi link da vidim i da zaboravim na windows.
18 godina
neaktivan

Ne postoji PC dovoljno dobar kao Mac, u tome je problem, pa se nemože ni usporediti

0 6 hvala 0
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Ne postoji PC dovoljno dobar kao Mac, u tome je problem, pa se nemože ni usporediti

Postoji! Jesi cuo za Alienware?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 23:53 (Pudge).
18 godina
neaktivan
Pudge kaže...
dgigibao kaže...

Postoji! Jesi cuo za Alienware?
 Misliš na onu neprenosivu kantu kiča sa lošim OSom?
18 godina
neaktivan
makopos kaže...

Nekima je bitnije da im računalo ne zuji ko veš mašina, da nemaju hrpu prašnjavog željeza ispod stola, da recimo printer radi čim ga uštekaš, bez potrebe za instalacijom drivera... ah, neki jednostavno vole jednostavniji život i cijene dizajn i zašto si ga ne bi priuštili za mrvicu više novaca. Uostalom kada ti kupuješ tenisice, ili naočale, kupuješ li najjeftnije (jer zadovoljavaju formu) ili ipak malo i gledaš dizajn, pa iskeširaš i malo više jer ti se nekako više sviđaju?
Osobno mislim da je neusporedivo lijepše gledati iMac na stolu nego bilokakav PC. Samo to vrijedi uložene novce, ne računajući ostatak. Uostalom, da nije tako, ne bi ih svi pokušavala kopirati (pogledaj sve nove klonove iPhonea).
Također, ne poznam niti jednu osoba koja je s Maca prešla na Windozu, ali poznam puno osoba koje su sa Windoze prešli na Mac.
I još jedna stvar: Ako uračunaš cijenu legalnih windowsa u cijenu konfiguracije, kao i kvalitetu ugrađenih djelova, pa recimo tipkovnicu i miš koju dobiješ sa svakim iMacom... dođeš skoro na istu cijenu. A gdje je još sav taj divni dizajn i ušteda prostora....
18 godina
Pudge kaže...

Premda je prema testovima Vista najbrza na MacBooku Pro.

Kakva je ovo rečenica? Kako misliš najbrža? Brža u odnosu na što? OS-X?
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Kupio bih novi MacBook da košta kao u US.. Štoviše, imam G3 i bijeli MacBook, ali ovaj potonji me malo razočarao, baterija je riknula nakon 20 ciklusa punjenja zato jer se prepraznila (dugo stajao nekorišten)!? WTF?  Ako se to nije dogodilo na Fujitsu siemensu Amilu proizvedenom 2001. koji i dan danas uredno radi, onda se ne bi smjelo dogoditi ni Appl-u..
I mislim da je tema zašla u offtopic vode..  Imam odgovor od powercoma vezano za hr cijene negdje na mail serveru od prije par mjeseci, ali ne znam da li je prikladno to objaviti.. uglavnom, smiješno..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
Ammon kaže...
dgigibao kaže...

Naravno da ne.

katastrofa...
 Šta bi ti piratski OSX stavija ka na svoju kantu piratske Windoze
 Nemam windowse, nikakve. Ni orginal ni piratske.
Njih mi je žao staviti i susjedu na komp.
A kupio bi mac bez OS X da ne dajem pare za nešto što neću koristi. Ne treba mi.
A čuo sam samo hvale na hadwer, zato bi njega volio kupiti.
18 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
Pudge kaže...

Testirali su najbrže Vista laptope i ispalo je da je Macbook pro najbrži...
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
  Misliš na onu neprenosivu kantu kiča sa lošim OSom?
  Tko govori o laptopima? Ja sam mislio na stolna racunala! I koji je molim te los OS?
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Elles D. kaže...
Pudge kaže...

Testirali su najbrže Vista laptope i ispalo je da je Macbook pro najbrži...
  Evo covjek ti je sve fino objasnio. Naravno, usporedjivali su laptope na kojima je instalirana Vista i ispalo je da MacBook Pro dere sve ostale na testu. I Elles, ubuduce se informiraj prije kritiziranja nekog posta.
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

ROTFLMAO ROFLLOL. 
DELL, Toshiba, ASUS, HP, IBM... IBM pojede kvalitetom svaki MacBook za doručak.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
18 godina
neaktivan

Neznaš šta pričaš. IBM ne proizvodi više PCe. 

0 6 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
dgigibao kaže...

ROTFLMAO ROFLLOL. 
DELL, Toshiba, ASUS, HP, IBM... IBM pojede kvalitetom svaki MacBook za doručak.
  Citaj malo bolje sto je covjek rekao. MacBook je laptop, a IBM proizvodi laptope
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 1:13 (Pudge).
18 godina
neaktivan

IBM ne proizvodi laptope već 5 godina već Lenovo ima pravo na pet godina korištenja Think branda, tako da je i tome skoro kraj

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice