Niža očekivanja od netbookova

poruka: 11
|
čitano: 1.561
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Niža očekivanja od netbookova".
16 godina
neaktivan

Netbookovi su zakon... stvarno ne razumijem ove kritike, i nije istina ovo napisano za filmove - mogu se bez problema gledati i filmovi sa subtitlovima (malo ih treba povećati tako da se ipak može čitati, jest da budu u četiri reda ali to nije nikakav problem jer se još uvijek film može gledati u gornjoj polovici ekrana). Niti ovo za igre nije istina pa ja sam igrao Solitaire i to na full detaljima!

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Niža očekivanja od netbookova
summus kaže...

Netbookovi su zakon... stvarno ne razumijem ove kritike, i nije istina ovo napisano za filmove - mogu se bez problema gledati i filmovi sa subtitlovima (malo ih treba povećati tako da se ipak može čitati, jest da budu u četiri reda ali to nije nikakav problem jer se još uvijek film može gledati u gornjoj polovici ekrana). Niti ovo za igre nije istina pa ja sam igrao Solitaire i to na full detaljima!

Dobri su, mi imamo Lenovo S10-2 i jako dobro radi, sve radi odlično i bez ikakvih problema, naravno u skladu sa njegovim Hardware mogućnostima.

Kritike su besmislene, a to što nema CD ili DVD pogon pa zar je to danas problem ???, mnogima nije....., jedino >>onima<< koji se ''baš'' i ne kuže nešto u

računala to mogu izjaviti, smješno za današnje doba!Smijeh

Ja navijam za mala računala!!!!

18 godina
moderator
summus kaže...

i nije istina ovo napisano za filmove - mogu se bez problema gledati i filmovi sa subtitlovima

Istina je. Malo pazljivije citaj.

Među nešto manje važne mane netbookova spadaju slabije performanse, te nemogućnost reprodukcije HD videa i igranja.

Koliko je meni poznato, HD video (u pravilu H.264) pune HD rezolucije (ne znam kakva je situacija sa 720p) mogu reproducirati samo oni netbookovi koji imaju hardverski dekoder.

16 godina
neaktivan

Netbook mi se od prve pojave cinio kao dobar dodatak svakodnevnici, doma imam klasicno kucno racunalo, laptop i sada gledam da nabavim jedan netbook. Sva ova tri racunala imaju svoje prednosti i mane, "glavno" racunalo koristi mi za programiranje, obradu videa, ponekad gaming, sve radi ok, ali "glavna mana" je da kada idem od kuce on ostaje tamo. Tu mi uskace laptop, sposoban je vecinu stvari kao i "glavno racunalo" mada nesto sporije, ali glavna prednost je da ga mogu ponjeti sa sobom. Netbook mi se cini dobar kada budem isao na godisni, svu ovu silu tehnike ostavim doma, nabacim linux na netbook i imam sve, pogledati video, poslati mail, spojiti se na net... a sve u malom pakiranju koje ne zauzima previse mjesta i nije tesko za nositi. Sve u svemu iduce racunalo ce biti netbook....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
summus kaže...

i nije istina ovo napisano za filmove - mogu se bez problema gledati i filmovi sa subtitlovima

Među nešto manje važne mane netbookova spadaju slabije performanse, te nemogućnost reprodukcije HD videa i igranja.

Koliko je meni poznato, HD video (u pravilu H.264) pune HD rezolucije (ne znam kakva je situacija sa 720p) mogu reproducirati samo oni netbookovi koji imaju hardverski dekoder.

Izgleda da je ekipa ovdje imuna na sarkazam...

Solitaire na full detaljima :)

16 godina
neaktivan

Ne mora biti da je ekipa imuna :) nije isti solitaire na windowsima xp i seven :)

18 godina

Idealan netbook bi bio kombinacija hardvera iPad-a (+ kamera za 3G, eventualno TV tuner),  lightweight OS sa osnovnim mogućnostima, ali sve za manju cijenu. Još otkad su se netbookovi pojavili čekam tablet-netbook

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sve ovisi što ti je potrebno. Meni recimo ne treba jer mi treba nešto bolje i jače (prosječni laptop). Dok s druge strane bi radije netbook nego onu beskorisnu spravu ipad.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i &amp;lt; 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inace sam fan izgleda sucelja mac appsa i os-a, ali ipad mi nije "sjeo" danas dosta ima flasha sto na webu sto lokalno, a on ga ne podrzava, ne kazem da nece u kojoj nadogradnji i to biti ali sve mi to vise slici na iphone s povecim ekranom. a netbook ne bi trebao biti "premocan" za to postoje laptopi, po meni netbook bi trebalo razvijati da budu sto laksi, i za osnovne namjene, mail, net, glazba, prezentacije i sl...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
summus kaže...

JosoT kaže...
summus kaže...

Netbookovi su zakon... 

Dobri su, mi imamo Lenovo S10-2 i jako dobro radi, sve radi odlično i bez ikakvih problema

...nisi baš razumio što sam napisao...

mbaksa kaže...
summus kaže...

...a ti malo pažljivije pročitaj što sam napisao pa ćeš vidjeti da se slažem s tobom...samo pročitaj nastavak rečenice koju si citirao...

Veli Joža kaže...

Izgleda da je ekipa ovdje imuna na sarkazam...

Solitaire na full detaljima :)

...Bogu hvala, napokon netko tko zna što je sarkazam!

18 godina
neaktivan

i meni su netbookovi odlicna stvar, samo sto u zadnje vrijeme pocinju u njih stavljati sve vece ekrane, postaju sve tezi, a i cijena ima je sve veca...

Po meni netbook ne bi trebao prelaziti cijenu od 2500 kn, imati ekran od 10 inca, 160 gb ram, i neki procesorcic dovoljno  jak da sve to pogoni , a opet da trosi malo struje, sve u svemu netbook bi trebao sluziti kao sredstvo za spajanje na net i surfanje, mailanje, chat...

Sve iznad toga je zadiranje u sferu tableta i laptopa, a tu se onda gubi smisao netbooka...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice