Ovo kopiranje apple-a već postaje jadno...!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bravo Microsoft! Još te si jednom uspjeli skočiti u usta!
Kreteni...
MS teraj se u ku*ac!!!
Sliverlight :)
Stvarnom ma koliko je ta "tehnologija" vani.... i još uvijek jedino mjesto gdje sam ju vidio je Bug i Microsoft :)
Uvijek razmiljaju kako bi bili kompatibilni sa starim i novim. To sam shvatio nakon gubljenja zivaca u tranziciji office XP > office 2000 > office 2003 > office 2007.
Kompatibilnost = zasto?
Standardi= kaj je to?
problem kod firefoxa je u tome što bi se u tom slučaju browser morao pisati od nule što oni ne žele jer je to previše posla.
daleko su iza opere što se tiče mobilnih preglednika niti će joj se ikad čini mi se približit ako odustanu od razvoja barem u javi.
imaju onu verziju za nokiu n900 ali to ne gledam kao nešto revolucionarno jer je nokia n900 koliko sam upoznat bazirana na linuxu, a firefox za linux postoji odavno (kao i ostali browseri) stoga je trebalo samo napraviti sučelje prilagođeno za mobitel i to je to.
Super, MS mi je barem rjesio dilemu sto da ne uzimam kada cu jednom mjenjati telefon. Moj HTC Artemis je vec malo outdated, ali barem ima normalni Win Mobile :P.
A stvarno sam mislo da će Win 7 mobile biti jako dobar.
Od ovog me odbija (mislim da i mnoge druge) isto ono što me i od Applea odbija: usr*na politika...
Hebo ti to guranje svojih tehnologija na sve što se stigne.
I ja bi želio od Microsofta i ovo i ono...
Ako ste nesposobni ili ne želite razvijati na postojećim aplikacijama - tko vas j*be. Niste jedini na ovome svijetu niti vas čekam ko ozeblo sunce. Bit će drugih alternativa, a možda one neće ni trebati ako IE bude ličio na nešto.
Svi su nešto ljuti, i razumijem i ja sve to ali valjda ti ljudi koje rade na WM 7 znaju što rade.
Neznam.. ja se isto tako zapitam zašto je nešto ovako ili onako ali onda kada razmisliš da je iza toga toliko ljudi i stručnjaka pomisliš da mora biti nekog razloga, valjda znaju što rade i sigurno im je u interesu da njih proizvod bude što bolji.. Neznam barem tako ja gledam na stvari a kako će se ovo odraziti na Microsoft i WM vidjeti ćemo
Svi su nešto ljuti, i razumijem i ja sve to ali valjda ti ljudi koje rade na WM 7 znaju što rade.
Neznam.. ja se isto tako zapitam zašto je nešto ovako ili onako ali onda kada razmisliš da je iza toga toliko ljudi i stručnjaka pomisliš da mora biti nekog razloga, valjda znaju što rade i sigurno im je u interesu da njih proizvod bude što bolji.. Neznam barem tako ja gledam na stvari a kako će se ovo odraziti na Microsoft i WM vidjeti ćemo
jedna stvar je ogranicenje koja tehnologija ima sama po sebi, a druga stvar je smrdljiva politika. 95% odluka vezanih uz wm7 su politicke, i zato su toliki ljudi nezadovoljni...
Ionako je Win Mobile loš po meni (barem 6.1 verzija sa Samsunga Omnie, 6.5 nisam koristio), tako da ne planiram uzet mob temeljen na njemu..
Ali opet, glup potez Microsofta..
jedna stvar je ogranicenje koja tehnologija ima sama po sebi, a druga stvar je smrdljiva politika. 95% odluka vezanih uz wm7 su politicke, i zato su toliki ljudi nezadovoljni...
Pa to ograničenje je uvedeno zbog sigurnosti glupih korisnika, kako nebi pokupili viruse i slično.
E sad koliko je pošteno takav proizvod uopće nazivati Windows, je drugo pitanje. Mnogi će ga kupiti misleći da će im raditi njihove stare Windows Mobile (ustvari Windows CE) aplikacije, što je čista prevara.
Inače, ako je ovo točno (na msdn.com Microsoft šuti i ne odgovara direktno na pitanja developera), onda je WM očito marginalan OS s zanemarivom bazom korisnika i developera, pa mogu jednostavno zanemariti backward compatibility.
Pa to ograničenje je uvedeno zbog sigurnosti glupih korisnika, kako nebi pokupili viruse i slično.
E sad koliko je pošteno takav proizvod uopće nazivati Windows, je drugo pitanje. Mnogi će ga kupiti misleći da će im raditi njihove stare Windows Mobile (ustvari Windows CE) aplikacije, što je čista prevara.
Inače, ako je ovo točno (na msdn.com Microsoft šuti i ne odgovara direktno na pitanja developera), onda je WM očito marginalan OS s zanemarivom bazom korisnika i developera, pa mogu jednostavno zanemariti backward compatibility.
Po tebi su m$-ovi proizvodi vezani na bilo koji način s internetom sigurni?
Neće M$ dugo tako dogurati, neka mu otkaže još par jačih igrača i što?
ili se varam, svi ovi iPhone fanovi njima to i ne smeta, glavno da je in
Neće M$ dugo tako dogurati, neka mu otkaže još par jačih igrača i što?
ili se varam, svi ovi iPhone fanovi njima to i ne smeta, glavno da je in
Kojih par jačih igrača? Kada je uopće Mozzila bila jak igrač na tržištu mobilnih browsera? Ona je autsajder kojeg naizgled jakog čini samo ime i uspjeh s potpuno druge platforme, a na ovdje je nitko i ništa - barem trenutno
mislio sam na ostale proizvođače softvera, ne nužno za web browsere.