Nintendo DS najprodavaniji

poruka: 19
|
čitano: 4.423
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nintendo DS najprodavaniji".
16 godina
neaktivan

mooooooliiim nisam ni sanja da je tako popularan po meni je ukupno bolji sonyev psp sta se tice mogucnosti multimedije i neta a sad ne znam za igre

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nintendo DS najprodavaniji

Stvar je do igara...

Svi vole izgrati Zeldu i mnoge druge igre...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
neaktivan

Nintendo i Opera, dva najdraža imena ;-)

Ako ikad budem imao djecu (daj bože da bude tako!), svoje dvoje djece (Ž i M) nazvati ću hehehe ...  Emily i Drago ... :)

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jos uvijek imam Game Boy Color, doduse ne igram na njemu vec od proslog stoljeca ali eto...tek toliko da se zna. NINTENDO FTW

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja fakat nemam pojma kaj ljudi vide u tom DS-u? Možda ovaj touch-screen... iako je i on grozan...

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je ds zanimljiv

super mario na tom cudu je stvarno extra za igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

PSP je bolji po grafici i multimediji ali igre su mi puno zanimljivije i bolje na DS-u, netko je rekao grozan je touch? to nije istina

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

uf kad se sjetim samo onog advance. peglali pokemone stalno, onda pljunili pare ja i kolega za onaj kabel da možemo mjenjat pokemone xDD... mislim da imam još negdje to čudo

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nie stvarno loš DS, ja iman sivoga, prijatelj mi ima 4 ds-a(jer ih je troje brace a ovaj najmlađi je puka svoga XD a ja s najstarijin iden u razred i ukratno susidi smo) i nekad jednostavno igramo zeldu, bombermena, mario kart, n+   itd

igre su stvarno malo djetinjaste ali za zabavit odlicne i jos bas kad igras sa prijateljima ...

sve u svemu nie lose stvarno i ja sam mislio kad san ga  kupio asti koje san sranje kupio al zaboravis i ides dalje i uzivas u njemu

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 10:01 (eXodus).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eXodus kaže...

Ma nie stvarno loš DS, ja iman sivoga, prijatelj mi ima 4 ds-a(jer ih je troje brace a ovaj najmlađi je puka svoga XD a ja s najstarijin iden u razred i ukratno susidi smo) i nekad jednostavno igramo zeldu, bombermena, mario kart, n+   itd

igre su stvarno malo djetinjaste ali za zabavit odlicne i jos bas kad igras sa prijateljima ...

sve u svemu nie lose stvarno i ja sam mislio kad san ga   kupio asti koje san sranje kupio al zaboravis i ides dalje i uzivas u njemu

nadam se da će te u školi naučiti pisati rečenice s interpunkcijom.

16 godina
Ja se nemogu oteti dojmu da izgleda kao igračkica..a i igre su takve..
Kad bih kupovao prijenosnu konzolu sigurno bi kupio PSP (i crash bash i bandicoot 3 na njemu =) )..
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ja se nemogu oteti dojmu da izgleda kao igračkica..a i igre su takve..
Kad bih kupovao prijenosnu konzolu sigurno bi kupio PSP (i crash bash i bandicoot 3 na njemu =) )..

aha, jer PSP nije igračkica ... :)

18 godina

Imam i PSP i NDS i mogu reci da PSP ima bolju grafiku, no sto to vrijedi kada su igre kopija igara sa "velikih" konzola, a i nije neka navala sa kolicinom. Bolje cu takve igre igrati na TV-u ili kompu nego se zezati sa PSP-om. NDS ima vise ekskluzivnih, a i originalnih igara. Posto je specifican hardver (2 ekrana, touch screen i relativno slab hardver) takvih portova bas i nema puno nego uglavnom rade igre koje su i zamisljene da koriste sto on nudi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Nintendo je kralj i konzola i "prijenosnih konzola" to je jasno ko dan.

Wii i DS su jednostavno pregazili konkurenciju po broju prodanih uredaja jer su jednostavno bolji i zabavniji i daleko originalniji od konkurencije.

To je cinjenica, a to sto ostali mozda imaju bolju grafiku je, ocito, krajnjim kupcima manje bitno od zabave, kvalitete i mastovitosti koju nintendo proizvodi pruzaju!

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovo uopće nije neka nova informacija. To se moralo dogoditi kad- tad.

http://www.pc44.byethost31.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

PSP nudi igre koje smo već igrali, dok DS nudi svjež pristup gamingu.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
18 godina
Sint1 kaže...

Wii i DS su jednostavno pregazili konkurenciju po broju prodanih uredaja jer su jednostavno bolji i zabavniji i daleko originalniji od konkurencije.

To je cinjenica, a to sto ostali mozda imaju bolju grafiku je, ocito, krajnjim kupcima manje bitno od zabave, kvalitete i mastovitosti koju nintendo proizvodi pruzaju!

Pa eto , imam i PS3 i Wii i ne mogu se složiti s tobom.  Wii je zasigurno najveća prijevara u povijesti igranja.  Doma je bila interesantna prvih mjesec dana a nakon toga je nitko nije upalio .  Netrebam napominjati kako PS3 radi svaki dan ...  Apsolutno nitko u kući nema potrebu zaigrati Wii pored PS3

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Sint1 kaže...

Pa eto , imam i PS3 i Wii i ne mogu se složiti s tobom.  Wii je zasigurno najveća prijevara u povijesti igranja.  Doma je bila interesantna prvih mjesec dana a nakon toga je nitko nije upalio .  Netrebam napominjati kako PS3 radi svaki dan ...  Apsolutno nitko u kući nema potrebu zaigrati Wii pored PS3

to ti je zato jer nisi kupio XBOX 360.

16 godina
neaktivan

potpuno se slažem sa tobom zorane

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice