mooooooliiim nisam ni sanja da je tako popularan po meni je ukupno bolji sonyev psp sta se tice mogucnosti multimedije i neta a sad ne znam za igre
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvar je do igara...
Svi vole izgrati Zeldu i mnoge druge igre...
Nintendo i Opera, dva najdraža imena ;-)
Ako ikad budem imao djecu (daj bože da bude tako!), svoje dvoje djece (Ž i M) nazvati ću hehehe ... Emily i Drago ... :)
Jos uvijek imam Game Boy Color, doduse ne igram na njemu vec od proslog stoljeca ali eto...tek toliko da se zna. NINTENDO FTW
Ja fakat nemam pojma kaj ljudi vide u tom DS-u? Možda ovaj touch-screen... iako je i on grozan...
meni je ds zanimljiv
super mario na tom cudu je stvarno extra za igrat
PSP je bolji po grafici i multimediji ali igre su mi puno zanimljivije i bolje na DS-u, netko je rekao grozan je touch? to nije istina
uf kad se sjetim samo onog advance. peglali pokemone stalno, onda pljunili pare ja i kolega za onaj kabel da možemo mjenjat pokemone xDD... mislim da imam još negdje to čudo
Ma nie stvarno loš DS, ja iman sivoga, prijatelj mi ima 4 ds-a(jer ih je troje brace a ovaj najmlađi je puka svoga XD a ja s najstarijin iden u razred i ukratno susidi smo) i nekad jednostavno igramo zeldu, bombermena, mario kart, n+ itd
igre su stvarno malo djetinjaste ali za zabavit odlicne i jos bas kad igras sa prijateljima ...
sve u svemu nie lose stvarno i ja sam mislio kad san ga kupio asti koje san sranje kupio al zaboravis i ides dalje i uzivas u njemu
Ma nie stvarno loš DS, ja iman sivoga, prijatelj mi ima 4 ds-a(jer ih je troje brace a ovaj najmlađi je puka svoga XD a ja s najstarijin iden u razred i ukratno susidi smo) i nekad jednostavno igramo zeldu, bombermena, mario kart, n+ itd
igre su stvarno malo djetinjaste ali za zabavit odlicne i jos bas kad igras sa prijateljima ...
sve u svemu nie lose stvarno i ja sam mislio kad san ga kupio asti koje san sranje kupio al zaboravis i ides dalje i uzivas u njemu
nadam se da će te u školi naučiti pisati rečenice s interpunkcijom.
Kad bih kupovao prijenosnu konzolu sigurno bi kupio PSP (i crash bash i bandicoot 3 na njemu =) )..
Kad bih kupovao prijenosnu konzolu sigurno bi kupio PSP (i crash bash i bandicoot 3 na njemu =) )..
aha, jer PSP nije igračkica ... :)
Imam i PSP i NDS i mogu reci da PSP ima bolju grafiku, no sto to vrijedi kada su igre kopija igara sa "velikih" konzola, a i nije neka navala sa kolicinom. Bolje cu takve igre igrati na TV-u ili kompu nego se zezati sa PSP-om. NDS ima vise ekskluzivnih, a i originalnih igara. Posto je specifican hardver (2 ekrana, touch screen i relativno slab hardver) takvih portova bas i nema puno nego uglavnom rade igre koje su i zamisljene da koriste sto on nudi.
Nintendo je kralj i konzola i "prijenosnih konzola" to je jasno ko dan.
Wii i DS su jednostavno pregazili konkurenciju po broju prodanih uredaja jer su jednostavno bolji i zabavniji i daleko originalniji od konkurencije.
To je cinjenica, a to sto ostali mozda imaju bolju grafiku je, ocito, krajnjim kupcima manje bitno od zabave, kvalitete i mastovitosti koju nintendo proizvodi pruzaju!
Ovo uopće nije neka nova informacija. To se moralo dogoditi kad- tad.
PSP nudi igre koje smo već igrali, dok DS nudi svjež pristup gamingu.
Wii i DS su jednostavno pregazili konkurenciju po broju prodanih uredaja jer su jednostavno bolji i zabavniji i daleko originalniji od konkurencije.
To je cinjenica, a to sto ostali mozda imaju bolju grafiku je, ocito, krajnjim kupcima manje bitno od zabave, kvalitete i mastovitosti koju nintendo proizvodi pruzaju!
Pa eto , imam i PS3 i Wii i ne mogu se složiti s tobom. Wii je zasigurno najveća prijevara u povijesti igranja. Doma je bila interesantna prvih mjesec dana a nakon toga je nitko nije upalio . Netrebam napominjati kako PS3 radi svaki dan ... Apsolutno nitko u kući nema potrebu zaigrati Wii pored PS3
Pa eto , imam i PS3 i Wii i ne mogu se složiti s tobom. Wii je zasigurno najveća prijevara u povijesti igranja. Doma je bila interesantna prvih mjesec dana a nakon toga je nitko nije upalio . Netrebam napominjati kako PS3 radi svaki dan ... Apsolutno nitko u kući nema potrebu zaigrati Wii pored PS3
to ti je zato jer nisi kupio XBOX 360.
potpuno se slažem sa tobom zorane