Net.hr najposjećeniji

poruka: 48
|
čitano: 8.883
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Net.hr najposjećeniji".
17 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

iznenađen sam činjenicom da je net.hr najposjećeniji site, makar kada razmislim isti je šrot kao i jutarnji, samo ne skrivaju sklonost "lakšim" temama, dok jutarnji naginje senzacionalizmu preko svake mjere...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Net.hr najposjećeniji

@Nix

ti bi htio besplatnu pretplatu pa se malo, jelte, čmariš? Smijeh

17 godina
P4k1 kaže...
Nix kaže...

Jedini portal i forum koji redovito posjecujem jest bug.hr, taj net.hr posjetim 1x u 3 mjeseca

jedino bug zna normalno radit

You must be kidding me...

16 godina
neaktivan
doublev kaže...
P4k1 kaže...
Nix kaže...

Jedini portal i forum koji redovito posjecujem jest bug.hr, taj net.hr posjetim 1x u 3 mjeseca

jedino bug zna normalno radit

You must be kidding me...

barem forum

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
Net.hr najposjećeniji

nije mi baš jasno ovo 380.000 jedinstvenih posjetitelja dnevno, 808.000 stvarnih u mjesec dana,

stvarni = unique, jedinstveni = pageviews ?

jedino tako mi ima smisla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

ja mislim da ne postoji zahtjevniji narod on nas, nista nam ne odgovara nista ne valja pa za vas ni najbolji programeri i osobe koje prave stranice nebi mogli napravit stranicu a da nemate prigovore neke.. stranica kao stranica je ok kao i sve ostale bug je dobar index je dobar net.hr je dobar nije odlican ali nije bas ni smece kakvim ga ovdje neki prikazuju, istina nekim vijestima treba vremena da dođu ali necu umrijet radi jednog sata sto te vijesti nema. nema nista lose u ovom postu niti imam nesto protiv vas ali morate neke stvari malo realnije gledat nemoguce je napravit nesto savrseno

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Net.hr najposjećeniji

ja mogu reći da   sam bio redovan posjetitelj iskon.hr, odnosno net.hr sve do zadnjeg redizajna stranica, kad mi je sve postalo totalno nepregledno, a u isto vrijeme im se i kvaliteta vijesti drastično smanjila, i ukinuli su neke rubrike koje su mi se sviđale dok su uveli neke totalno debilne.

tako da sad što se tiče takvih vrsta portala, čitam jedino tportal, unatoč tome što je vjerojatno u istom rangu kao i net.hr što se tiče kvalitete vijesti, ali barem mi je daleko ljepši i pregledniji.

tu i tamo znam posjetiti i index, koji mi je isto tako ljepši i pregledniji od net.hr iako je kvaliteta vijesti isto tako katastrofalna.

ali zbilja je žalosno i sramotno da   portal takve kvalitete bude najpopularniji........   vjerujem da se zapravo radi o tome da je ljudima ostala navika posjećivati ga, pa ostaju vjerni unatoč svemu.   Sjećam se samo koliko je iskonov chat nekad znao biti popularan......... eh

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PaleRider kaže...

nije mi baš jasno ovo 380.000 jedinstvenih posjetitelja dnevno, 808.000 stvarnih u mjesec dana,

mozda ovakvo : jedinstveni oni koji su prvi put (možda po IP-u, a možda i kombinacija IP+browser), stvarnih = jedinstveni + oni koji se vraću više puta... Broj stranica se vjerojatno broji u milijunima....

Tehnika narodu!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:04 (daseparo).
16 godina
neaktivan
Net.hr najposjećeniji

pa nije li t-com to sve preuzeo skupa s iskonom? Nije li T-Com gazda u sjeni?

Mislim ako je to dosta objašnjava nagli pad kvalitete :D

0 0 hvala 0
17 godina
Net.hr najposjećeniji

Ja neznam što je s vama, svaku vijest, spot, video koji vidite ovdje samo govorite da je smeće. Zar ste tako ogorćeni sa svojim životom.

Ja ovo jednostavno ne kužim, zašto uvijek prvi post mora biti da pokenja ovu vijest, zar to nekoga pali da bude on prvi koji je rekao da je ovo smeće.

Net.hr je sasvim dobar portal ima sviježe vijesti, puno sadržaja o svemu i svačemu,a i dosta je pregledan naspram drugim portalim.

A neko je rekao da je portal copy/paste drugih, pa baš bi želio njega vidjeti kako bi ona napravio portal da bude pregledan i dobro izgleda, isto tako bi ga želio vidjeti u poslu jednog novinara.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 10:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Jack Sparrow kaže...

A neko je rekao da je portal copy/paste drugih, pa baš bi želio njega vidjeti kako bi ona napravio portal da bude pregledan i dobro izgleda, isto tako bi ga želio vidjeti u poslu jednog novinara.

ja se iz razloga jer me novinarstvo ne zanima niti ne bavim njime. koji ti je smisao ovog zadnjeg uopće?

ovi sa net.hr nisu novinari nego piskarala koji su se, eto, našli na tom mjestu.

jesi ti pogledao vijesti, naslove i ostali na net.hr? sve je u rangu jednog rtl-a i 24sata.. žutilo, "spektakli" i debilana na kvadrat..

da mi se sviđa, rekao bih da mi se i sviđa.. a kad mi se ne sviđa, moram šutjet jer će mi netko reć "aj ti napravi bolje ako znaš"? ne znam, niti ću se trudit jer me ne zanima.. a pravo komentiranja i kritiziranja mi nitko ne može oduzet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 14:56 (nixass).
18 godina
daseparo kaže...
PaleRider kaže...

mozda ovakvo : jedinstveni oni koji su prvi put (možda po IP-u, a možda i kombinacija IP+browser), stvarnih = jedinstveni + oni koji se vraću više puta... Broj stranica se vjerojatno broji u milijunima....

pa po tome bi onda trebalo bit preko 11 000 000 stvarnih mjesecno, a rekli su 808 000 za veljaču !

17 godina
nixass kaže...
Jack Sparrow kaže...

ja se iz razloga jer me novinarstvo ne zanima niti ne bavim njime. koji ti je smisao ovog zadnjeg uopće?

ovi sa net.hr nisu novinari nego piskarala koji su se, eto, našli na tom mjestu.

jesi ti pogledao vijesti, naslove i ostali na net.hr? sve je u rangu jednog rtl-a i 24sata.. žutilo, "spektakli" i debilana na kvadrat..

da mi se sviđa, rekao bih da mi se i sviđa.. a kad mi se ne sviđa, moram šutjet jer će mi netko reć "aj ti napravi bolje ako znaš"? ne znam, niti ću se trudit jer me ne zanima.. a pravo komentiranja i kritiziranja mi nitko ne može oduzet.

Smisao ovog zadnjeg mi je da ako se u nešto ne razumiješ ili te ne zanima rađe nemon o tome prigovarati, govoriti kao da se razumiješ ili te zanima.

I da net je žutilo kao 24sata i rtl jer i oni prenose iste vijesti, ali ima mnogo više sadržaja od tih navedenih i mnogo je pregledniji.

Naravno da ti komentiranja i kritiziranja niko neče uzeti, tebi se ne sviđa i to je tvoje pravo, ja sam samo komentirao tvoje mišljanje. Ja sam ti samo rekao da neznam kako bi to trebalo izgledati i kako bi trebao biti napisani novinarski članak koji si tako jako posramio.

EDIT: i kako znaš da ovi s neta nisu novinari od kud ti ta informacija?

Te neznam što to net nema u svom portalu? Ima za svakoga po nešto:vijesti,sport,film/glazba/tv,zvijezde,kultura,znanost,planet x,sex i veze, tehno klik,auti, mini igre i još mnogo toga.

I upravo radi toga je najposječeniji portal jer ima za svakoga po nešto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 16:25 (Jack Sparrow).
18 godina

srećom u familiji i među frendovima imam i par novinara..

pa sam imao prilike vidjeti smislen članak koji ne sadrži temu o probisvijetima..

eto, nedavno je bila i kolumna tu na bugu di je oleg pogodio drito u problem koji mene trenutno, ajmo reć, muči Namigiva (link)

danas na svijetu svatko može biti internet novinar.. isto ko i svatko bez škole može biti keramičar ili plinoinstalater.. al rezultati između "pravih" i pravih su očigledni

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 16:29 (nixass).
17 godina
Net.hr najposjećeniji

Dobro možda ne napišu članak baš čisto kao diplomirani novinar ali većina ljudi uopće ni ne zamječuje kako je napisano bitno im je samo da znaju o čemu se radi.

Jest da he ljepo vidjeti ljepo napisani članak, ali mislim da se sve manje ljudi muče sa time kako je ko napisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sramotan im je forum,ja bi čak sam funkcionalan napravio...
18 godina
crowap kaže...
Sramotan im je forum,ja bi čak sam funkcionalan napravio...

ma joj..

ja sam tam još od iskona pa mi dođe ko neka navika par puta na dan tamo pogledat [:D]

svaki čas onaj famozni error baca.. katastrofa..

tamo 05'-06' je bilo zlatno doba forumašenja Smijeh

17 godina
Net.hr najposjećeniji

Da forum im je za stvarno katasrofa, baš kad sam napisao veliki post onda sam želio stisnuti da postam i tad mi javi error, a ponovo mi se tekst nije dalo pisati pa sam odustao od njega.

Ja gori forum od njiovog nisam vidio. Mislim sa tolko errora, svako čas na formumu nekakav error.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 17:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice