- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad se samo sjetim koliko sam vremena znao provest na njoj.
Prelegendarna konzola...
prva ljubav zaborava nema
Sve najbolje NESini :-)))
Igre su bile najzabavnije i najoriginalnije (doh!) ali u isto vrijeme i izuzetno frustrirajuće :-)
Kolko sam vremena proveo uz njega. Moram priznat da sam na njemu proigrao više igrica nego kasnije na kompjuterima.Super Mario mi je bila prva igrica ikad, pa Super Mario 3 ili onaj leteći mario, onda Mario & Yoshi nekaj slično tetrisu, pa nezaobilazni Rad Gravity, i Nintendo world cup.
Kolko sam vremena proveo uz njega. Moram priznat da sam na njemu proigrao više igrica nego kasnije na kompjuterima.Super Mario mi je bila prva igrica ikad, pa Super Mario 3 ili onaj leteći mario, onda Mario & Yoshi nekaj slično tetrisu, pa nezaobilazni Rad Gravity, i Nintendo world cup.
Obožval sam Nintendo World Cup, ali ima još jedan bolji nogač.Nekketsu Soccer league ili drugim nazivom Goal 3.Još uvijek bacim koju tekmo preko emulatora.
Obožval sam Nintendo World Cup, ali ima još jedan bolji nogač.Nekketsu Soccer league ili drugim nazivom Goal 3.Još uvijek bacim koju tekmo preko emulatora.
Sad kad gledam slike, meni su skoro pa isti. Ali ovog world cupa sam se naigral dosta.
super mario je zakon....;D
Ja sam ovaj ima: Super Nintendo Entertainment System - SNES
Na tome smo kao klinci u mojoj kući provodili sate igrajući Super Mario. 
ma ovo je vec fensijana
nije da ni taj nije bio los ali kocka je kocka
co'ece, ovo je starije od mene!
Takav sam i ja imao i jos ga dan danas imam .Kad se sjetim koliko sam sati provodio na nintendom strasno .Ali budi lijepa sjecanja, doci ce dan kada cemo komentirati kako smo gubili vid na novim igricama poput crysis-a i slicnim. Zapravo skuzis kako godine brzo prolaze ...
Eeeee kad sam želio NES tamo negdje sredinom osnovnjaka.. nostalgija.. 
Kod frenda sam to igral jer tada sam ja imal C64, a kasnije je ipak pala Amiga 500 radije nego NES.. mada nikada nisam prežalio SUper Maria 2 i Mega Mana hehe 
Jbt moja prva konzola.....a Super Mario prva igra 
Sretan rođendan legendarnoj game konzoli NES 
imam sve nes i snes igre ikad izdane i na PC-u se igraju i bolje nego na TV-u i konzoli, jer je tipkovnica odlicna za ovo posto je nes imao samo dvije tipke a to su sve vecinom bile arkade
imate sve na torrentu od tih starih konzola...
I danas znam zaigrati preko emulatora i Nes I Snes
Ali kontorler je bio kao sprava za mucenje. Danas mislim kada bi ga drzao preko pet minuta da bi mi se ruke polomile. Kako je sve lakse kad si mladi......
Nije lose za ubiti nostalgiju na pet minuta :))
Ali kontorler je bio kao sprava za mucenje. Danas mislim kada bi ga drzao preko pet minuta da bi mi se ruke polomile. Kako je sve lakse kad si mladi......
Nije lose za ubiti nostalgiju na pet minuta :))
jesus
Moja prva konzola je SNES, dan danas radi ko urica, još igram ponekad preko emulatora
Best igre su mi: Super Mario, Legend of Zelda, Illusion of Gaia, The Lawnmower Man, Donkey Kong, Contra 3, Street Fighter itd.......
Pa koja je bila tada cijena ovih stvarćica...
Pa koja je bila tada cijena ovih stvarćica...
kolko i danas kompjutera :)
emulator+par super maria , igram cijelo popodne, stvara ovisnost ko i nekad :)
Bože, NES je bila moja prva ljubav 
Šteta što sam je dao ća 
Bože, NES je bila moja prva ljubav 
Šteta što sam je dao ća 
moja prva eksplodirala
jbg kriv sam si sam
Sad kad gledam slike, meni su skoro pa isti. Ali ovog world cupa sam se naigral dosta.
Nisu isti vjeruj mi.Mogu ti poslat igru i emulator pa probaj.Čak se da i online lol.
Nisu isti vjeruj mi.Mogu ti poslat igru i emulator pa probaj.Čak se da i online lol.
MA na prvi pogled izgledaju.
Joj "mogu ti poslat igru" , daj ove današnje pošalji hahaha. Ove imaju po megabajt skupa s emulatorom :)
Ja nisam imo NES, nego mi je stari odnekud doneso Famicom, al svejedno igre su bile toliko dobre. Uglavnom danas igram sa NEStopiom, najtežu igru koju sam imo za Famicom/NES, Tiny Toon adventures, igra je toliko teška, a još od one kockice dobiš žuljeve, ali da se danas rade takve igre, odma bi ih kupio.
MA na prvi pogled izgledaju.
Joj "mogu ti poslat igru" , daj ove današnje pošalji hahaha. Ove imaju po megabajt skupa s emulatorom :)
Dok nam daju upload od 5 megabajta u sekundi budem ti poslala haha.Imaš pm =).
ma ovo je vec fensijana
nije da ni taj nije bio los ali kocka je kocka
Ma daj bolje je kad ti kažiprst zaokruži joystick
Takav sam i ja imao i jos ga dan danas imam .Kad se sjetim koliko sam sati provodio na nintendom strasno .Ali budi lijepa sjecanja, doci ce dan kada cemo komentirati kako smo gubili vid na novim igricama poput crysis-a i slicnim. Zapravo skuzis kako godine brzo prolaze ...
Jeli ti radi još uvik? Ajme plaće mi se kad si sitim kad se pokvaria