Neiscrpni punjač

poruka: 6
|
čitano: 739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neiscrpni punjač".
17 godina
Neiscrpni punjač

LINK: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=88612

Autor se očito malo zanio  Smijeh Baterije naime ne omogućuju izvor energije za idućih pola desetljeća kako članak sugerira, već da jednom napunjen Juicebar ne gubi energiju kroz 5 godina a omogućuje 1 sat razgovora ili 8 sati u stand-by modu (http://www.juicebarenergy.com/pages/aboutus.aspx).

Šteta doduše, ja sam već počeo kalkulirati koliko bi ih trebalo da 5 godina pogone elektromobil.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neiscrpni punjač

steta ja vec pomislio da je ekipa izmislila perpetuum mobile

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neiscrpni punjač

Auuu kakvo olakšanje!!! Novinar je stvarno fušer, ali dobro da je greška. Već sam pomislio: "Pa nije valjda da su moroni napravili neki mali generator na nuklearno gorivo!?". Mislim, ništa me ne bi čudilo, ali to bi stvarno bila ULTRA glupost! A ne mogu se dosjetiti ni jednog drugog načina kako bi se moglo dobiti nešto tako malo s tolikom zalihom energije...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neiscrpni punjač

ehh... blooper, a i ja isto razmisljao.. bojim se napisat kaj mi beše palo na pamet, da ne ispadnem rasist tu jer stvarno bježim od toga, al u kolokvijalnom razgovoru s frendovima bih se vjerojatno zapitao postoje li unutra dvije male osobe, o boji kože neću, koji trče u onom za hrčke pa rade razliku potencijala. kad ono ćorak... Plač

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
protjeran
Neiscrpni punjač

Definitivno za Hall of shame....

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neiscrpni punjač

Ovo je definitivno za Zločestu stranicu.

Baš loše...

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice