...
Ma ništa, nema veze. Zaboravio sam s kim raspravljam...
da, argumenti su ti viči: fanboy fanboy.
1) iPad nema veze sa tabletima baziranim na win7. Ima veze sa tabletima baziranim na androidu i win mobile7 kad ih bude - poanta: jednostavnost, multitouch bazirane aplikacije i OS, sadržaji.
2) Appleov marketing nemože biti zaslužan za appleovu popularnost jer ulaganjima u marketing apple je podjednak ili slabiji od konkurentskih tvrtki - ergo, nešto ima u njegovim proizvodima.
ako imaš nešto argumentirano reći, osim tvrditi da u appleovom marketing departmentu rade vanzemaljci superiorne inteligencije, da su appleovi korisnici zombiji ispranih mozgova koji u životu nisu vidili, ili ne daj bog koristili windowse ili non apple hw ili uspoređivati kruške i jabuke rado ću te saslušati.
Inače osim svoje male investicije u apple zabole me tko što koristi i preferira kao što sam sto put rekao.
Volim samo poklopiti apple bashere koji su najčešće dežurni kritičari koji nikada nisu ni koristili smisleno niti zaradili plaću ni na win platformi a kamoli na nečemu drugome.
Apple volim i respektiram zbog meni jedinstvenog inputa i stava koji su donjeli i donose u industriju. Zbog superiorne estetike i dizajna i OSa i Hardwarea zbog kojeg mi je i nakon petnaest godina zadovoljstvo i osvježenje koristiti skoro svaki njihov novi komad hardwarea i softwarea, a što inače najčešće nije slučaj. Zbog showa, pozitivne drskosti i arogancije koju unose u sve što rade te zbog, kako se čini, nenadmašne vizije i sposobnosti Steva Jobsa da predviđa ili kreira čitave industrije i trendove.
Zbog svega toga sklon sam im tolerirati aroganciju, zatvorenost i tajnovitost, tvrdoglavost i pametovanje, a to sam barem i iskusio na svojoj koži i procijenio štetu i korist . Većina industrije ima isti arogantni stav, samo beskrajno manje talenta i ne donose ništa toliko zanimljivo za korištenje.