Napadi kroz Internet Explorer

poruka: 11
|
čitano: 2.050
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napadi kroz Internet Explorer".
18 godina

activex je rupa na rupi, nekako sam mislio da su to "riješili" u IE8, ali očito da nisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
16 godina

Veća rupetine od Internet Explorera ne postoji.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koristite Firefox ekipa i nema problema Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

ti kineski aktivisti su sami krivi za ove upade,prvo koriste ie,drugo što ne kupe neku kvalitetnu zaštitu,na internetu je glava najbolja zaštita

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zivio Linuuxxxxxxx

0 0 hvala 0
18 godina

code je sad i javan. MS izdaje patch 07.02. što ostavlja zločestim dečkima 3 tjedna igre. njemačka vlada upozorava svoje korisnike da ne koriste IE. dok kod nas MS  plaća objavljivanje ovakovih članaka

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
17 godina

Korporacije ga i dalje uredno koriste. Dapače,alternativa se i ne smije instalirati u puno slučajeva a i veliki dio Intranet mreža i aplikacija prilagođen je upravo IE-u. Kapu dolje za stabilnost i brzinu (FF se za razliku od njega vuče ko prebijena mačka) ali vidim,da mu je sigurnost i dalje nerješiv problem...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Google Chrome najboljiiiiiiiiiiiiiiii

,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Napadi kroz Internet Explorer
LightRush kaže...

Google Chrome najboljiiiiiiiiiiiiiiii

s time su slažem,koristio sam većinu preglednika,i chrome je definitivno najbolji,a ff je već zastarjela tehnologija dok se ućita ode vlak

18 godina

nema ništa bolje od mirisa dobrog propusta u rano jutro 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice