Nano za kriptografiju

poruka: 4
|
čitano: 992
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nano za kriptografiju".
17 godina
neaktivan
Nano za kriptografiju

Kako volim vijesti koje uzdrmavaju gigante poput Intela ili Nvidie...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nano za kriptografiju

A gdje ima kupiti VIA-u Nano u Rvata? Trebala bi mi za kucni linux router. Gladao sam Fit-PC sa AMD Geode ali mi je preskup za ono sto nudi - skoro 400 dolara sa transportom!

0 0 hvala 0
17 godina
Nano za kriptografiju

Niko nije rekao da Intel i AMD treba da se zabrinu. I ranije je bilo sličnih, štedljivih procesora sa hardverskom podrškom za enkripciju (Transmeta Crusoe, VIA C7) koji su se ugrađivali u laptope, no obično su im performanse bile bedne, tako da je zainteresovana publika bila malobrojna. Ovoga puta će možda biti malo drugačije, Nano ima mnogo bržu arhitekturu, a do kraja godine bi trebalo da budu spremni i prvi dvojezgarni primerci, pa je moguće da će relativno skromnom potrošnjom, zadovoljavajućim performansama i mogućnošću hardverske enkripcije podataka VIA-ini procesori naći put do određenog broja kupaca.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nano za kriptografiju

koja nepotrebna usporedba. To je kao da uspoređujete Mercedes S klase i motokultivator s plugom koji će bolje i brže izorat zemlju...

Da su tu VIA proturali kroz neki test tipa renderiranje ili brzina otpakiravanja kompresije, bilo koji Intel i AMD procesor bi ga pojeo

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 14:23 (Ges).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice