Najviše Androida u SAD-u

poruka: 10
|
čitano: 2.160
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najviše Androida u SAD-u".
18 godina
neaktivan
Najviše Androida u SAD-u

Cisto zato sto (Pozor STATISTIKA)

a) tamo uvijek izlaze mobiteli prvo

b) tamo su puno jeftiniji nego u EU odnosno u nas (puno gora situacija nego EU)

c) tamo je bolji standard

d) europljani puno vise vole IPHONE no to (sto znaci da smo u prosjeku nesto gluplji od njih (statistika me podupire)

ako se jos sto sjetim   napisem...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 23:00 (EnlightenedPhoenix).
Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Najviše Androida u SAD-u
EnlightenedPhoenix kaže...

Cisto zato sto

d) europljani puno vise vole IPHONE no to (sto znaci da smo u prosjeku nesto gluplji od njih (statistika me podupire)

Od kud ti to da je tamo bolji standard? Ako i dalje zivis u mislima da ces otici u Ameriku i obogatiti te, spusti se na zemlju. Tamo ima previse siromasnih i ljudi bez posla da bi rekao da je standard bolji.

Europljani su glupi jer kupuju vise iPhonea? Idi se ljeci..

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Cisto zato sto

Od kud ti to da je tamo bolji standard? Ako i dalje zivis u mislima da ces otici u Ameriku i obogatiti te, spusti se na zemlju. Tamo ima previse siromasnih i ljudi bez posla da bi rekao da je standard bolji.

Europljani su glupi jer kupuju vise iPhonea? Idi se ljeci..

Govori se o statistici... NE O REALNOSTI...

Kako je cijeli clanak statisticki tako sam lijepo iznio i glupavu statistiku...

A ti bi mogao na svojim socijalnim vjestinama malo poraditi :)

In Control
18 godina
Najviše Androida u SAD-u

Samo pazi na to da amerikanci i nisu nešto ludi za mobitelima kao europljanji (mi). Tako da ovo tvoje i ne stoji u potpunosti.

Ove 3/4 što drže mislim da je produkt suradnje proizvođača mobitela i mobilnih operatera koji to guraju uz fer (prihvatljivu) cijenu što u americi itekako prolazi.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A ti bi mogao na svojim socijalnim vjestinama malo poraditi :)

Cuj tu se slazemo ! :)

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Samo pazi na to da amerikanci i nisu nešto ludi za mobitelima kao europljanji (mi). Tako da ovo tvoje i ne stoji u potpunosti.

Ove 3/4 što drže mislim da je produkt suradnje proizvođača mobitela i mobilnih operatera koji to guraju uz fer (prihvatljivu) cijenu što u americi itekako prolazi.

Gle kako vec rekoh to je obicna statistika... ona moze i ne mora biti realna...

ALi slazem se... vjerojatno daju bolje dealove operateri kod njih...

eno lion TU :)

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 23:00 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
Najviše Androida u SAD-u

Ja nekako imam dojam da baš amerikanci sporije mjenjaju svoje mobitele nego mi sa ove strane Atlantika.

Viđao sam tamo ekipu koja koristi prastare Motorole i Nokie. A ekipa koja koristi BB je još gora, svi i dalje navlače prastare modele koje su kupili prije 4-5 godina. A kod nas je teško vidjeti nekoga tko koristi mobitel stariji od 2-3 godine. A oni kao imaju bolji standard i više love. Prije mi izgleda da imaju drugačije prioritete nego mi. Ali to je već sociologija...

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Zg1004 kaže...

Ja nekako imam dojam da baš amerikanci sporije mjenjaju svoje mobitele nego mi sa ove strane Atlantika.

Viđao sam tamo ekipu koja koristi prastare Motorole i Nokie. A ekipa koja koristi BB je još gora, svi i dalje navlače prastare modele koje su kupili prije 4-5 godina. A kod nas je teško vidjeti nekoga tko koristi mobitel stariji od 2-3 godine. A oni kao imaju bolji standard i više love. Prije mi izgleda da imaju drugačije prioritete nego mi. Ali to je već sociologija...

istina, što i ja napisah u postu iznad

17 godina
neaktivan

Ma kad Amerikanci slupaju aute onda si lako kupe novi :D a mi Hrvati da nam se to desi onda razmisljamo kako cemo platiti tu štetu 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
neaktivan
Najviše Androida u SAD-u

Evo i podataka s moje strane: http://www.party-ville.com/ba/

Velika vecina igraca dolazi iz SAD-a.

sk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: