I kad to sve naprave ljudi će opet- prigovarat! To je jednostavno tako :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa i ti sad prigovaraš ovima koji prigovaraju... :)
Pa i ti sad prigovaraš ovima koji prigovaraju... :)
Ne prigovaram nego samo navodim ono što se može na svakom članku pročitat o Windowsima :)
Ja se nadam da će ovaj novi start (nalik onom iz sedmice) biti opcionalan. S obzirom da sam već godinu i pol na win8, navikao sam se na ovaj trenutni i nemam potrebe za takvim nečim.
Ja i dalje ne vidim ozbiljan razlog da pređem sa 7 na 8.1. Pogotovo u poslovnom okruženju.
AMD FX8320@4.5 Ghz,MSI 990FXA GD80 v2.2
Meni se baš sviđa taj start s kvadratićima velikog start ekrana. Nije mi na um pala još ta ideja tako da nekako je zanimljiva. Win8.1 koje imam na dodirnom ekranu su predobri, brzi, lijepi itd. Tako da ako su dodali te stvari koje su falile za mouse+keyboard čine prema meni savršen OS za sve desktope zajedno. Naravno uvijek će biti prostora na poboljšanja ali čini mi se odlično i sigurno ću u dogledno vrijeme preći i na kanti na Win8.x.
EDIT OVO
Ja sam zadovoljan Metro suceljem.
Jednostavno, brzo, funkcionalno i oku ugodno. 
Ipak, metro aplikacije su bezveze napravljene i super sto ce se moc otvarati u prozorima.
Ovo se odnosi samo za korisnike windows 8 ili i za Win. 7 ?
Obzirom da sam nedavno odlučio isprobati Win8.1 moram priznati da ima takvih gluposti da je to za poludjeti, njihov odjel za funkcionalnost ili upotrebljivost UI-a bi se trebao baciti sa nebodera. Metro je užasan i koliko god sam ga pokušavao "podesiti" imam dojam da se nalazim pred poluproizvodom koji ne radi. Dodatno su zakomplicirali sa live loginom pa me traži šifru, a ja to ne želim, nisam isptraživao previše kako to zaobići, ali je glupo jer mi komp svi doma koriste i ne mislim im davati svoju šifru. Možda je alternativa kreirati neki dummy live account... Treže UAC se ne može ugasiti i tu stari programi jednostavno imaju problema, failblog. Naravno registry to rješava i onda si admin. Ne kužim zašto to rade. Da ne kažem da sam odustao od metroa ma koliko sam ga htio prihvatiti kao inovaciju. Classic start ftw. Onaj "skočni" meni sa lijeve strane... useless, srećom da se ugasiti, kao i ovaj na desnoj strani, X puta radim nešto, miš ode tamo želim kliknut na nešto, cap baci me u metro... WTF. To je retardirano.
Ja i dalje ne vidim ozbiljan razlog da pređem sa 7 na 8.1. Pogotovo u poslovnom okruženju.
a i ne vidim razlog da te neko tjera da predjes sa 7 na 8.1
svo koji imaju win8 i win 8.1 inachicu istog ce moci skinut ovaj update , naravno tko ima jogurt ce cekat za isti izadje od odredjene piratske grupe jelte 
svo koji imaju win8 i win 8.1 inachicu istog ce moci skinut ovaj update , naravno tko ima jogurt ce cekat za isti izadje od odredjene piratske grupe jelte 
Dragi ,ako imaš već aktivirani yogurt (na bilo koji način) ,možeš bez problema instalirati update - naime ,ovo nije upgrade sistema koji će te tražiti ključ (kao što je to bilo u slučaju 8.0 na 8.1) ,nego samo malo veći update.
aha onda odlicno nisam to znao 
Ide li upgrade za korisnike Win. 7 ?
Ide li upgrade za korisnike Win. 7 ?
Ide ,ako imaš 8.1 već instaliran. 
kakvo ti je to pitanje lol ovaj update samo za win 8.0 i 8.1 usere kao sto sam gore napisao , koji kozemticki malo poboljsava pricu o metro.u i priblizava opet (donekle) old school OS uporabu misa i tipkovnice...
Za ove koji su uvjek kontra naprerka, sreća da postoji win 95! A možda vam i DOS je bolji!! 😜😃😃
Uglavnom Microsoft je jedini inovativan, koristan, ugodan i progresivan!
Vi vječito ogorčeni lijepo, moram priznat da sam oduševljen koliko talenta imate za otpor inovaciji!
Ps. auto ima vrata, zamisli moraju se otvoriti...??!!
Najbolje jašit magarce, nemoraš vrata otvarati?! 😃😃😃