Nadogradnja Windowsa Phone 8

poruka: 13
|
čitano: 2.887
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja Windowsa Phone 8".
17 godina
odjavljen

cool, samo daj...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ne znam zašto su stavili da updatei idu preko operatora, bzvz. Jel mogu to kako provjeriti za svoj uređaj? Dal ide preko operatera ili ne?

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vidio još jučer za taj update na wpcentral, ja sam u šoku zbog WP članka na Bugu.

Nemam 14 godina
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

a još i više se šokiram kad vidim app preporuku na app dana.. to što je možda mali broj app na storu ne znaći da nema app za preporuku. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Ja ne kužim zašto operater mora odlučivati o tome da li ću ja slušati FM radio na svom mobilnom uređaju ili ne?? Koji je smisao toga?

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A kakvo ti je to čudo, za par godina će ti trebat internet veza za ugradnju WC kotlića, ne zato što je to neophodno za rad, nego zato što će netko reći da tak mora biti.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja Windowsa Phone 8
Na kraju ćemo dobit ništa od tog update-a jer je operater tako odlučio..

btw,mob mi je iz bon bona,otklj.na sve mreže, koristim tmobile karticu u njemu..koji operater meni pusta update?
18 godina
neaktivan
the chosen one07 kaže...

Ja ne kužim zašto operater mora odlučivati o tome da li ću ja slušati FM radio na svom mobilnom uređaju ili ne?? Koji je smisao toga?

kod nas bi odmah isključili radio, jer se to smatra promoviranjem glazbenih uradaka pa da zamp ne stisne koju kaznu

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
16 godina

odlično, što se tiče update ako operator bude kenjo onda ćemo radit de-brand

16 godina

Ima već jedan tutorial na xda, ali mislim za uređaje prije zadnjih updateova.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
16 godina
neaktivan

Jeste li već dobili taj update?

Zanima me jesu li rješili problem sa Other storageom i jesu li napokon dodali EAP-TTLS podršku za eduroam!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Piše da update dolazi tijekom ljeta.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Piše da update dolazi tijekom ljeta.

Ma vidio sam tvoj post gore za wpcentral pa sam pomislio da je stigao ranije :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice