Nadogradnja za Conficker

poruka: 18
|
čitano: 2.142
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja za Conficker".
17 godina
Nadogradnja za Conficker

Svaka čast onome tko je ovo napravio!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja za Conficker
DaffyDuck kaže...

Svaka čast onome tko je ovo napravio!

:D
Rijetko koji potpis je zanimljiv.
17 godina
Nadogradnja za Conficker

ovo ko neki film. svi znaju da je tu a nitko ga ne može zaustaviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nadogradnja za Conficker

Moram priznati da me ovaj crv malo uznemirava... Ponaša se previše "inteligentno" za crva...

Ili je ovo spletka kompanija koje proizvode antivirusne i ine programe ili smo stvarno u problemu...

Ili sam možda samo malo paranoičan jer pratim seriju o terminatorima i Skynet-u "Sarah Connor cronicles" Izlanuo se...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 10:56 (brainiac).

0 0 hvala 0
18 godina
brainiac kaže...

Moram priznati da me ovaj crv malo uznemirava... Ponaša se previše "inteligentno" za crva...

Ili je ovo spletka kompanija koje proizvode anti virusne i ine programe ili smo stvarno u problemu...

Ili sam možda samo malo paranoičan jer pratim seriju o terminatorima "Sarah Connor cronicles" Izlanuo se...

Hehe... Možda je od svega pomalo!

Ne brinem se, nisam čuo da ima varijanta za Linux pa me nije strah. Cool 
CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
18 godina
brainiac kaže...

Ili je ovo spletka kompanija koje proizvode antivirusne i ine programe ili smo stvarno u problemu...

Ili sam možda samo malo paranoičan jer pratim seriju o terminatorima i Skynet-u "Sarah Connor cronicles" Izlanuo se...

Garant su to napravile antivirusne kompanije i ubiru informatički reket. Mamicu im njihovu!
Sigurno su čak osnovale i poseban konzorcij da razrade strategiju plasiranja ovog govna.
Definitivno prekompleksan "virus" da ga jedan čovjek razvije.
"Trend Micro je analizirao kôd..." mora da su to u notepadu radili Belji se
Ovo smeće postoji skoro godinu dana i svako malo ima updateove.

Ili su ovi u AV kompanijama nesposobni da maknu ovaj virus, ili su prezauzeti s osmišljavanjima novih updateova.
U svakom slučaju j-e-b-e lud zbunjenoga i još mu to zna naplatiti kak spada!
Zbilja sramotno!
17 godina
protjeran

treba pozvat CSI pa nek riješe slučaj

17 godina
Nadogradnja za Conficker

Ovo je zbilja prekompleksno...Nadam se da se ne budem zarazil s tim...Ja ne vjerujem da su to antivirusne kompanije napravile,več neki kinesko-korejski genijalci koji nemaju drugog posla nego da zaje****** ljude....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stvarno, svaka čast onom koji je to napravio.

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
18 godina
Nadogradnja za Conficker

lijepo je biti na Mac OS X i čitati ovakve stvari u miru

0 0 hvala 0
18 godina
Nadogradnja za Conficker

Ovaj crv bi mogao doslovno ubiti internet na neko vrijeme. Ali budući da je vlasniku crva bitan što veći profit, to se neće dogoditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Nadogradnja za Conficker

Preopako. Ovo mora da je financirano od neke strane, nitko ne bi se toliko trudio a da ne zarazuje. Tko zna što se crv "sprema" napraviti, imaju milijone zaraženih računala na raspolaganju.

BTW. Sarah Connor Chronicles je mrak xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
kowach kaže...

Ovaj crv bi mogao doslovno ubiti internet na neko vrijeme. Ali budući da je vlasniku crva bitan što veći profit, to se neće dogoditi.

Kako? Procenjenih 3.5 miliona zaraženih računara je respektabilan, ali ne posebno velliki botnet.

Mislim da se paniči bez potrebe. Bolje napisan crv od većine, ali ne posebno zarazan i sa razvijenim specijalizovanim alatima za detekciju i uklanjanje (ok, ovi što sad dobijaju novu verziju će verovatno morati da pričekaju na novu verziju alata, al' ko im je kriv kad se nisu očistili na vreme).
17 godina
neaktivan
Nadogradnja za Conficker

Početkom drugog mjeseca je procijenjeno da ima oko 10 milijuna zaraženih računala Confickerom.

Iskreno, svaka čast ekipi koja ga je osmislila i gurnula "van". Pretpostavljam da je crv planiran/razvijan kroz veliki vremenski period i uloženo je dosta novaca.

Ne vjerujem da je to smicalica AV kompanija jer bi tu najveću lovu uzeo BitDef.

Najgora je pomisao što tu ogromnu botnet mrežu, vlasnik može prodati za nezamislivu cifru, a da nije napravio nikakvu štetu na zaraženim računalima.

Eto kreatoru love i lagodan život, dok bi budući vlasnik(država?) mogao biti špijunski nastrojen...u biti, prepustite se mašti...

0 0 hvala 0
18 godina
Nadogradnja za Conficker

Prvobitne procene su zamenjene znatno skromnijima početkom četvrtog meseca, nakon što su otkrivene jednostavne metode detekcije, što je omogućilo bolji uvid u raširenost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odakle mu vlastita p2p mreža? Genijalno nema šta, ali da vidm tog čovika živog bi ga pojeo.Prst po prst. Pa bi mu odrezao ruke i pekao u.....

Stvarno me živcira!

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan

A zakaj???Smijeh Ja imam neko skromno znanje o programiranju (jos ucim) ali da znam napravio bi tako opakog crva da bi se ovima u microsoftu i open source zajednici tresle gace...

btw mislim da je crv koji je ogranicen na jednu platformu za quraz.... kako bi volio vidjeti windowsase i linuxsase kako im zajedno gori pod dupetom.... hahaha...

18 godina
neaktivan
Nadogradnja za Conficker

Kako je počeo, ovo govno od crva ce sam naučiti kako da se proširi na linux i mac... Presmiješno...

I još danas ovo pročitam...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice